aşk olsun ebuş burada herkese yer var sakın öyle şeyler düşünme canım ya üzüldüm bak şimdi:çok üzgünüm:
kızlar merhaba.....
evett bu gün hava çok güzellllllll..ama dışarısı sıcak bile...valla bizim ev serin...
işim vardı biraz dışarı çıktım geldim.. oh be.........dedim.....
siz neler yapıyorsunuz....eylüll iyileştin yine aramızdasın...maşallahhh size....
ebus senin yaşın kaçtı arkadaşım....diane tedavisini eski pko lilerin çoğu kullanmıştır.. ben 15 sene kullandım diyebilirim...17 yaşından beri biliyorum pko li oluğumu..regli düzenleyip yumurtlamayı düzene koyuyor..en azından minik kistlerin artmasını engelliyor...
rabbim şifa versin...
hatikacım
Bende genç kızlığımdan beri biliyorum. Fakat o zaman gerek mi duymadılar bilemiyorum bana Farlutalden başka birşey vermediler. Bende onu içerek hep adet oldum. Her yerim şişer göğüslerim bomba gibi olur dokunamazdım.Şimdiki dr 18-20 yaşlarında 2 sene kullansaymışsın iyi olurdu. Fakat vakit geçti artık..Ben şu anda 28,5 yaşındayım.3 ay kullandıktan sonra bende yumurta uyarıcı ilaçlarla başlayacağım..
hakika sende gulukofen işe yarıyomu bende sadece yumurtalarda işe yarıyo
günaydın kızklar ben burdayım hatika tango bebişin 6aylıkmı oldu ne güzel .ebuş bende arkadaşıma anlatıyom sağolsun dinliyo ama burdaki gibi olmuyo az çok tecrubemiz oluyo vede anne olamamanın acısını bildiğimiz için daha iyi anlıyoruz birbirimizi anne olmayı başaranlarda bu sıkıntıları daha önce yaşadıkları için onlarda bizi bırakmıyo destek oluyolar buda çok güzel bişey ALLAH razı olsun onlardan
ben kendimce kerttim bile 2028 de görüşelim düğün tarihi için...
:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?