Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebuscuğum dr unun nedemk istediğini anlayabiliyorum...peki öncesinde regl düzenin nasıldı ...farlutal kullandığına göre demekki sorun varmış...diane ile ilk yıllarda hep düzenliydi periyotlarım.. bir ara bırakma hatası yaptım ve 8 ay regl görmedim ve benim vücut düzenimde bir daha toparalayamadı malesef...
ama şimdi hormonal düzenim gayet iyi maşallah...evlendikten sonra ilk tedaviye başaladığımda testeron yoksekti,şimdi normal değerlerde..fsh , lh normaldi ama şimdi değerler daha da düşmüş ki buda olumlu bişeymiş öğrendiğim kadarıyla...
inşallah hepimiz içinn sonu da güzel olur tedavilerimizin...
ebuscuğum peki sen metmorfin içeren ilaç kullanıyormusun...
Aşilama Esnasinda Rahimfilminde Olan Kasik Ağrisinin Aynisini Hissettim Fafacim,sonuç 1 Haziran Da..
Hatikacığım
Regllerim ilk başlarda düzenliydi. Adet görmeye başladıktan 2-3 yıl sonra bozuldu.Ve sonra dr farlutal verdi.Farlutalsiz adet olamıyordum.Benimde şu anda tüm hormon değerlerim normal.glucophage 1000gr sabah akşam yarım yarım kullanıyorum.Dr yeterli dedi.Şimdi ise adet için duphaston kullanıyorum. Daha sonra 3 ay periyoda sokabilmek için diana 35 kullanacağım. En son olarakta bende bebiş için başlayacağım..
Sence tedavim doğru periyotta mı dersin?sırnaşık şey