Hepatit C kapmışım

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
79
26
Merhabalar sağlık raporu yapılırken hepatit c iki kere pozitif çıktı değeri 2.11ve ben ne yapacağım bilmiyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum nerden bulaştı onu da bilmiyorum süreç nedir nasıl ilerler ölümcül mü anlamadım internette hep %30 geçer %70 siroza çevirir kansere döner tarzı şeyler yazıyor 24 yaşındayım 10 aylık bebeğim var korkuyorum gerçekten

Canım yaşın genç, korkma ve stres yapma.
Eşinden bulaşmış olabilir mi?
Bağışıklığını güçlü tut, yaşının genç olması seni kurtarabilir

Canım yaşın genç, korkma ve stres yapma.
Eşinden bulaşmış olabilir mi?
Bağışıklığını güçlü tut, yaşının genç olması seni kurtarabilir
Yani bilemiyorum nasıl oldu safra kesesi ameliyatı olmuştum ordan da kapmış olunabilir dedi doktor inanın kafam allak bullak oldu bu nasıl bir hastalık bilgim yok nasıl ilerler ne olur bilgim yok sadece kızım için çok üzülüyorum yanında olamam büyüdüğünü göremem en güzel zamanlarında onu tek bırakırım diye

Ayy hayır o öyle bir şey değil. Düzenli ilaçları var diye biliyorum. Sadece erken çökersin ama ölmezsin merak etme. Hastalığını kabullenip en hafif şekilde nasıl yaşayabilirim diye araştır. Senin gibi olan bir sürü insan vardır emin ol.

Öncelikle geçmiş olsun, yazınızı yeni okudum. Annem 2004 yılında arkadaşına kan verdiğinde hepatit C olduğu ortaya çıktı. 19 sene oldu şükür hiç sıkıntı olmadı ara ara kontrollere gitti. Üzmeyin kendinizi kızınızla sağlıklı uzun yıllar geçirmenizi dilerim

Motivemi ettin hayatdanmi soguttun belli degil canım

Bu arada en son tedavi ilaç yöntemleriyle hepatit c den kurtulmak 100%mümkun diyor doktorlar hemen neden umutsuzluga kapandiniz yaşiniz genç bagişikliginiz daha fazla bu hastalikla mücadele için inşAllah geçer hastaliginiz hep iyi duşunun iyi olsun negatiflik iyi şeyler getirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…