- 24 Ekim 2017
- 3.156
- 3.090
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Evliliğe engel değildir ancak cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. Aşıyı yaptırmadan evlenseniz daha ilişkiye girmemenizi tavsiye ederim.
Benim doktoeum sağlık raporu verdi senin aşılanmana gerek yok koruyuculuğun baya yüksek dedi, nişanlımın aile hekimi farklı ve nişanlım taşıyıcı galiba hastası değilDüğün, nikah günü sağlığınızdan daha mı önemsiz?
Hepatit b kan ve cinsel ilişki ile bulaşır.
Aşılanmanız lazım.
Hatta nişanlınızın 1. derece görüştüğü herkes aşılanmalı
Benim koruyuculuğım varmıi nişanlımda taşıyıcı sanırım zararsız olanı, benim koruyuulupum yüksekmiş bana sağlık raporu verdi kendi doktorumBenim eşimde de var. Hepitopu bir aşı oluyorsunuz. Ki ben uzun süre olmamıştımama bir sıkıntı yaşamadım ama siz olun hemencecik aşınızı tabii
Aynen benim eşim de taşıyıcı. Aşı da zaten koruyuculuğu sağlıyor. Aile hekiminize söylersiniz ara ara tahlil yapıp takip eder ama sanırım bir kere yüksek çıkması yeterli oluyordu.Benim koruyuculuğım varmıi nişanlımda taşıyıcı sanırım zararsız olanı, benim koruyuulupum yüksekmiş bana sağlık raporu verdi kendi doktorum
Canim benim eşimde hepatit b taşıyıcısı
Ben evlenmeden önce 3 kez aşı oldum.
Ondan sonra evlendim. İhmal etme düğünü ertele sağlığın daha önemli doğacak çocuklarını dusunmen lazım
Doğumda bebeğe geçer senden aşı olmazsan bulasir
Benim aile hekimim aşı olmana gerek yok dedi, ama nişanlımı emfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler bende sorun yok yaniAynen benim eşim de taşıyıcı. Aşı da zaten koruyuculuğu sağlıyor. Aile hekiminize söylersiniz ara ara tahlil yapıp takip eder ama sanırım bir kere yüksek çıkması yeterli oluyordu.
Anladım canım en kisa zamanda çözülür insallahBenim aile hekimim aşı olmana gerek yok dedi, ama nişanlımı emfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler bende sorun yok yani
Onun aşı olması gerekiyor olabilir. Daha önceden haberi yok muydu?Benim aile hekimim aşı olmana gerek yok dedi, ama nişanlımı emfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler bende sorun yok yani
Haberi vardı ama aşı falan olmamış bu zamana kadar hastalıkla ilgili problem olmamışOnun aşı olması gerekiyor olabilir. Daha önceden haberi yok muydu?
Eşime sordum da şimdi, aşı değil de rutin kontrol yapılıyor işte, karaciğeri ne durumda filan diye, o yüzden yönlendirmişlerdir. İçin rahat olsun.Haberi vardı ama aşı falan olmamış bu zamana kadar hastalıkla ilgili problem olmamış
Çok sağolun, Allah razı olsun, yarın enfeksiyon hastalıklarına gittiğimizde aile hekimliği hariç tekrar test falan istemeyip rapor verirler mi sorar mısımız sizin evlilik hazırlığınızda da bçyle mi olmuştu ?Eşime sordum da şimdi, aşı değil de rutin kontrol yapılıyor işte, karaciğeri ne durumda filan diye, o yüzden yönlendirmişlerdir. İçin rahat olsun.
Canım bizden rapor istememislerdi. Aşı olduğumu söylemiştimÇok sağolun, Allah razı olsun, yarın enfeksiyon hastalıklarına gittiğimizde aile hekimliği hariç tekrar test falan istemeyip rapor verirler mi sorar mısımız sizin evlilik hazırlığınızda da bçyle mi olmuştu ?
Aİle hekimliğinde 2 hafta önce yapıldıYaptıkları zaten tahlil, yeni yapılmışsa kabul ederler diye düşünüyorum ama kesin bilgim yok. Biz evleneli 9 yıl oldu, eşim daha dün yediğini hatırlamaz, üzgünüm
Aile hekimliğinde hepatit b değerlerine yeni bakıldı, yarın hemen rapor verir mi yoksa başka tahliller de mi ister ?Bende hepatit b hastasıyım.sizin aşı olmanıza bile gerek görmemişse doktorunuz evlenmenize engel bi durum yoktur.nişanlınıza rutin kontrol yapılıp karaciğer enzimleri ölçülecek kan tahlili ile.
Kan değerleri çok yüksek değilse başka tahlil istemezlerAile hekimliğinde hepatit b değerlerine yeni bakıldı, yarın hemen rapor verir mi yoksa başka tahliller de mi ister ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?