• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepatit bilgisi olanlar

merhabalar herkese, nişanlımla evlilik için sağlık raporu almaya gittik ben aldım nişanlım hepatit b olduğu için enfeksiyon hastalıkları doktoruna yönlendirdi yarın gideceğiz bi an önce raporu almamız lazım her şey belli nikah günü alamadık bi türlü, imza falan atılıyormuş bilgi verebilir msiiniz ? Karşı tarafım haber var diye. Aşı sürecini beklersek bizim düğün bile geçmiş oluyor bu yüzden hemen olması lazım

Üni den arkadasimda vardi ama detay bilmiyorum.

Eski esimde vardi.bende imza atmistim.kesinlikle asi olup vucudunun bagisiklik kazandigina dair testleri yaptirmadan evlenme. Her ne kadar zararsiz olani da olsa buyuk problemler yasayabilirsin.

Düğünü ertelemez .bu şekilde kabul ediyorum diye imza atarsınız olur biter

Eski esimde vardi.bende imza atmistim.kesinlikle asi olup vucudunun bagisiklik kazandigina dair testleri yaptirmadan evlenme. Her ne kadar zararsiz olani da olsa buyuk problemler yasayabilirsin.
Mutlaka tedavisini olur, bende koruyuculuk varmış zaten, imza atma olayı enfeksiyon bölümündeki doktora gidince mi oluyor ? BENim mi aöylemem lazım anlayamadım

Back
X