Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hep yardıma ihtiyacı olan insan,bazılarını kastediyorum,acizliğine rağmen kendini niye üstün görür?
Merak ediyorum da her şeyiyle övünen insanlar neye güveniyor.Onlar insan üstü bir varlık da diğerleri insan soyundan mı geliyor?Hepimiz fani değil miyiz.Bu övündükleri şeyler güzellik,zenginlik vs.hiç bitmez mi sanıyorlar acaba.
Merak ediyorum da her şeyiyle övünen insanlar neye güveniyor.Onlar insan üstü bir varlık da diğerleri insan soyundan mı geliyor?Hepimiz fani değil miyiz.Bu övündükleri şeyler güzellik,zenginlik vs.hiç bitmez mi sanıyorlar acaba.
Evet değiller.İnsan kendinin farkinda olsa mekanın,maddi imkan denen şeyin bu kadar abartılacak bir şey olmadığını anlar.Altın takan da insan,takmayan da.Önemli olan yabani ot gibi hicbir şeye faydamiz dokunmadan yaşamamak.Çevremize karşı bilinçli olmak.