Hep kendini düsünen bi eşim var şu aralar 😐

Anneliği hissetmeside sorun yok. En küçüğü ona anne diyor.

Sorun şu, bu genç yaşında üç çocuklu adamla evlenmesi, adamın kadını bakıcı gibi görmesi. Konu sahibinin ben üç çocuğuna bakıyorum ama bana boyle böyle yapıyor demesi.

İyi cesaret 24 yaşında üç çocuklu bir adamı alması. Ben yapamazdim valla.
Bi anlayan siz olmussnz tesekkrler cocuklar benim herseyim onlarin bu gbi durumlardan etkilenmelerine izin vermem. Babanneye gidip kalma korkularini ben yaratmadim anneleri birakip kacmis hala da anlatrlar bizi oraya birakip kacti sen kacmazsn demi diyerek olay bundan ibaret yani ben onlari icin buyuk sansim aslinda amacim mutlu olalim buyusunler insan gibi yetissinler. Guzel yetistirebileyim yani yoksa onlari yetistirebilecek yok yani babalari var ama oda tek basina yapamaz. Tum sorun esimin bazen esi oldugumu unutuyor olmasi

İyi yapmışsınız, biraz gözü korksun. Elimin altında, 3 çocuğuma da bakar, anama babama da katlanır diye de düşünemez bundan sonra. Çok çalışıyor sizi gezdirmeye vakit bulamıyormuş diyorsunuz ya, bakın işine gelince nasıl da vakit bulmuş.
Tabi isine gelince vakiti buluyor dun kiyameti koparinca kosup geldi ama arabayla gezdirmeye

Burda yok çocuklar etkilenmiştir falan diyorsunuz da. İnsan yaşları bu kadar yakın olan kendi çocuklarına bile birfiil baksa, ne gezme var ne tek başına bir yere gitme var. Adam sürekli çalışıyor. Herkes bunalır yani.

Konu sahibi kendi psikolojinizi koruma adına ve bunalıp çocukları yük olarak görmemek için eşiniz evde olduğu anlar en azından bir markete de olsa çocukları bırakıp çıkın dışarı, annenize gidin, yada arkadaşlarınıza, bir nefes alın
Annem yakin zaten bana ama gidilmiyo iste ozman esim cocuklardan mi kaciyosun dio bana hic nefes almiyorum mesela ben alismsm onlarla cikmaya gecen markete indim tek basima yolda yuruyemiyorum inanin sap gibi bisey hissetm kndmi hep cocuklrlayim ya tuhafima gitti bende insanim ya azcik arkadasa sohpete 1 fincan kahveye ihtiyacim var

Kaynana ve kayınbabana belediye baksın.
3 çocukla bir evin içindesiniz tüm işleri yapıyorsunuz birde onlar gelip üstünüze yıkılmaya yer arıyorlar.
Kocanda az değil kendi gezip tozuyor seni eve tıkmış.
Az bile tepki vermişsin ama çocuklar bu kavgalara şahit olmasınlar.

Hiç bir gerekçe çocukları bırakıp gitmek için bir gerekçe değil ama eski eşi neden gitmiş

Haklısınız. O üç çocuğa yazık o ayrı. Konu sahibesi işine gelmediği an bırakıp gitmekle tehdit ediyor, kocası da "bakıcım" gidecek diye korkuyor. Korkuyor da kadına eş gözüyle bakıp ilgilense belki bunları yaşamayacak. Nereden bakarsan bak bu evlilik yürümez. Belki ite kaka anca.
Isine gelmediginde deil bni kullandigini hissettigimde isime gelmese zaten coktan gidip ayrilmstim ben de biliyorum gezip tozmasini cekemem sizi deyip kacmasini ama yapmam cocuklari birakip gidemem ben onlarin anneleri gbi deilim.

Kaynana ve kayınbabana belediye baksın.
3 çocukla bir evin içindesiniz tüm işleri yapıyorsunuz birde onlar gelip üstünüze yıkılmaya yer arıyorlar.
Kocanda az değil kendi gezip tozuyor seni eve tıkmış.
Az bile tepki vermişsin ama çocuklar bu kavgalara şahit olmasınlar.
Olmuyorlar onlar dahil. Patladim artik gercektende hep evdeyim ev is yemek ya bunaldim kv geziyor herkes keyfinde ya ben haric neden bakicimiyim ben hasta oldum almadilar cocuklari sen bi dinlen die nie kopek gibi bakarim ben cunku nie alsinlar ki

Hayatım neredeyse okumakla geçti.
Bunu 2 veya 3 üniversite bitirmişim gibi algılamayın.Ben 1 tane okudum.
Hayatımi geçirdigim okuma ile kastım ise romanlar,gazeteler,makaleler vb gibi nesriyatlardi.Okumayi seviyorum anliyacaginiz.Pek çok aktiviteden daha ucuz ve verdiğiniz paranin hakkini fazlasıyla alıyorsunuz.Farkli fikirleri ozumseyip,farklı yorumlar getirebiliyorsunuz.Tabi bu benim düşüncem.
İmla kuralı aramıyorum,ek bitişik mi ayrı mı yazılmış ona da bakmıyorum.
Ama şu konudan açıkçası bir şey anlamadım.
Çok devinimli yazıyorsunuz.Bunu bir yayin evine götrürseniz parçaları birbirine gecirene kadar kurdeşen döker insanlar.

Annem yakin zaten bana ama gidilmiyo iste ozman esim cocuklardan mi kaciyosun dio bana hic nefes almiyorum mesela ben alismsm onlarla cikmaya gecen markete indim tek basima yolda yuruyemiyorum inanin sap gibi bisey hissetm kndmi hep cocuklrlayim ya tuhafima gitti bende insanim ya azcik arkadasa sohpete 1 fincan kahveye ihtiyacim var
Çocuklardan kaçmıyorum, biraz dinleneyim de sende o zaman. Seni böyle manipüle etmesine izin verme. Bulmuş senin yumuşak karnını, ordan yürüyor.

Çocuklardan kaçmıyorum, biraz dinleneyim de sende o zaman. Seni böyle manipüle etmesine izin verme. Bulmuş senin yumuşak karnını, ordan yürüyor.
Ozmanda boyle tepki verince sanki cocuklrn kendi annesiyim onlari istemiyormusum gibi davraniyo bna bnde dusunuyorum nerede hata yapiyorum die

Hayatım neredeyse okumakla geçti.
Bunu 2 veya 3 üniversite bitirmişim gibi algılamayın.Ben 1 tane okudum.
Hayatımi geçirdigim okuma ile kastım ise romanlar,gazeteler,makaleler vb gibi nesriyatlardi.Okumayi seviyorum anliyacaginiz.Pek çok aktiviteden daha ucuz ve verdiğiniz paranin hakkini fazlasıyla alıyorsunuz.Farkli fikirleri ozumseyip,farklı yorumlar getirebiliyorsunuz.Tabi bu benim düşüncem.
İmla kuralı aramıyorum,ek bitişik mi ayrı mı yazılmış ona da bakmıyorum.
Ama şu konudan açıkçası bir şey anlamadım.
Çok devinimli yazıyorsunuz.Bunu bir yayin evine götrürseniz parçaları birbirine gecirene kadar kurdeşen döker insanlar.
Haklisiniz

Size degil cocuklara uzuldum zaten. Sizin elbet vardir bir hesabiniz kitabiniz boyle bir evlilik yaptiginiza gore.
Ne hesabim olucakki birakilip gidilen cocuklar ben bakarim yetistirirm dedim kolayima geldi yani ozman esimin aileside gayet iyiyfdi bi problemimiz yoktu esimi seviyordum ve kabul ettim ben ikinci evliligimden gormedigim herseyi ondan gormustum hepsi bu aile oluruz dedim cocugumda olmuyor ne guzel zaten en kucugude annesini tanimyor beni biliyor

Öncelikle kavgalarınızı çocuklara yansıtmayın. Onlar zaten büyük bir yıkım yaşadıkları için ciddi bir güven sorunları var.

Öte taraftan eşiniz kendini düşünüyordu zaten okuduğumuz dertlerin çoğunda. Adam sizin genç olduğunuzu, insan olduğunuzu, hatta bazen evli olduğunuzu bile unutuyor olabilir. Siz onun sorumluluklarını üstlenen bir meleksiniz.i ve o ne yaparsa yapsın iyi kalabileceğinizi zannediyor. İnsan olduğunuzu hatırlayın, hatırlatın.

Allah askına bi yazım kuralı falan ögrenin öncelikle.
Adam sabahın köründe ise diye cıkıp balıkcıya gidiyor,siz onun cocuklarına bakıyorsunuz.
E sizi cocukların basına güvenilir bakıcı diye tutmus ozaman?
Evlilik değilki bu.
Cocuklara bakmanız takdire sayan ama bu adamla bir ömür gecer mi ?Bence gecmez.
Zaten iyi olsa eski karısı bırakmazdı.

Öncelikle kavgalarınızı çocuklara yansıtmayın. Onlar zaten büyük bir yıkım yaşadıkları için ciddi bir güven sorunları var.

Öte taraftan eşiniz kendini düşünüyordu zaten okuduğumuz dertlerin çoğunda. Adam sizin genç olduğunuzu, insan olduğunuzu, hatta bazen evli olduğunuzu bile unutuyor olabilir. Siz onun sorumluluklarını üstlenen bir meleksiniz.i ve o ne yaparsa yapsın iyi kalabileceğinizi zannediyor. İnsan olduğunuzu hatırlayın, hatırlatın.
Sanirim aksam ne oldugumu anladi

Başta gezmeye de giderim aileme de giderim diyorsunuz yukarıdaki mesajda ben de insanım bunalıyorum bi fincan kahve içmek istiyorum diyorsunuz. Siz bile kendinizle çelişiyorsunuz.

Çocuklar eşinizin siz de annelik ediyorsunuz ama kıymet görmüyorsunuz kusura bakmayın.

Ne demek çocuklar olmadan aileme gideceğim diyince çocuklardan mı kaçıyorsun demek? Size nasıl baskı yaptığını şu cümleden anlamıyor musunuz gerçekten?

Kendisi size yalan söyleyip gezmeyi biliyor ama siz çocuklar olmadan annenize gitmek isteyince çocuklardan kaçıyor oluyorsunuz.

Yani bu çocukların sizin olup olmamasıyla alakalı değil. Benim 2 evladım var onları bırakıp mutlaka kendim için çıkarım hiçbir şey yapamazsam markete giderim yoksa kafayı yer eşime sardırırım o da bunu bilir babası değil mi tabi bakacak.

Siz hem çok büyük bir yükün altındasınız hem de buna rağmen psikolojik baskı görüyorsunuz farkında değilsiniz

Ailesine söyleyemez diye bir şey de yok ayrıca. Ne anlarlarsa anlasınlar eşinizin sizi onlara ezdirmemesi lazım. Önceki konunuzı da hatırlıyorum. Hasta olduğunuzu onlara gelmemelerini bile bi bir nazla söyleyebildi eşiniz.

Son olarak çocukları tehdit unsuru olarak kullanmayın.

X