Hep kendini düsünen bi eşim var şu aralar 😐

hayatım sen şu adama laf anlatana kadar ya da sorunlarını çözene kadar çoktan boşanır, belki daha iyisini bile bulurdun.
yanlış anlama ama ne zaman konu açsan senin hayatın çok çekilmez geliyor bana.
3 çocuklu adamla evlendin, anne sorumluluk almıyor, adam olgun değil adam değil zaten seninle çocuklara bakıcılık yap diye evlenmiş.
boşanacaksın yapacak başka bişey yok, çocuklara acıyorsun muhtemelen ama onları sen yapmadın, babası biraz sorumluluk alsın, e anne de hayatta aslında şu an sen varsın diye umurunda değil. sen gitsen kimse ortada kalmaz yani bakarlar başlarının çaresine.
yani seninki hayat değil, gencecik yaşında çok daha iyi şeyler hak ediyorken neden bu kadar dert tasa altına girdin, kendin de demişsin adam da bulunur kadın da bulunur diye.
bırak bu herifi.

ben geçen konunda da yazdım, eğer bu evlilik yüzünden ailenle aran kötü ise gerekirse ailenin kapısında yat aranı düzelt, bu evden kurtul.

Iyi geceler kzlar.. Sanirim anlatmazsam Çatliycam. Bugun halatlar kopucakti neredeyse o dereceye geldim. Yeter dedim. 2 hafta oncesi konum vardi esimin ailesi (4kisiler)bize geliceklerdi yatili bende cokk hastaydm. Kabul etmedm. Neyse konu halen devam ediyor. Yani ustune basa basa her arayslarinda soyluyorlar. Bzi kabul etmediniz die eltime gecen bagirdm telefonda sen hamilesin zaten bende korobaysam ne olucak die. Sonra tabi saka saka demeye basladi. Dunde esim babasiyla konustu telefnda. Kapatk sandi babasi basladi kv dedikoduya benim hakkimda bna intizar beddua ediyolar bizi eve kabul etmedi die vs vs. Esime dedim ne diyolr die oda bosver biz kendimize bakalim zaten yaslilar kafalar gidik dedi sen konusmazsn olr biter dedi. Bugun de esim ise erken gidicem dedi cikti tam arkadasi ariyo acti evdeym ise gdyorum falan snra ckti evden aradm bnu iste arkadasla petroldeyz bilmem ne ee dedim ise gtmiyomusun servisin gelicek dedim bak takilma o adamla kndisi arkadasi cok alkol alir. Snra kapattik durakta inerim ben dedi inmiycek ama biliyorum gidicek gezicekler. Msjlasiyoruz oda beni bunaltma bilmem ne sen ne diyosu dedm bn aksama senin cocuklarinla evdeyim hic komsuluk yok bisey yok evde tavuk gibiyim sen gez dolas iyide nie yalan soyleyerek cikiyosun evden dedim. Snra yazmadi bu balikciya gidip oturmuslar 1 saat durmadan aradm msjda atiyorum. En son acti bu dedm ya gel yada hic gelme ben gidiyorum cantamida hazirladm kendin bilirsin dedim . Sonra tabi 5 dk snra geldi hadi gidelim gezelim gidicem ya anneme korktu tabi. Cunku bana muhtac anne baba yasli cocuklara bakamzlar. Ee eski es desen kendi havasinda umrnda bile deil. Bende dedim ki bak cocuk deiliz. Cocuklrnda var adamda bulunur kadinda cok bulunur. Ama senin daha olgun olman gerekiyo benide azcik dusunmen gerek dedim olan cocuklarina olur kimsede benden iyi bakamaz dedim ve kimsede su devirde 3 cocuk sahiplenmz dedim ya akilli ol yada bitsin bu evlilik burda dedim tabi kendisi tm bn bsy yapmydum zaten arkdsla balik yicektik bir tek san yanlis yapmam demeye devam ediyor. Boyle yani bilmyorm nereye kadar gider ama cocuklari dusunuyorm ben onlrn gelecegini hayatini nasil yetistiklerini herzmn olan onlara olur anne baba ya hic birsey olmuyo aslinda yıkılan dunyalar onlarin bugn git.eyi bilirdim de babanneye gidiceklerini duyunca basladilar aglamaya vazgctm gitmekten nasil olucak bilmiyorm gercektn 😔 uzun oldu k.bakmayn
Kardeşim bu adamı tam olarak araştırmadan mı evlendim birde 3 çocuk yükün ağır

X