Hep kendini düsünen bi eşim var şu aralar 😐

Cunku ben esimi seviyorum yani heba olsun istemem bu evlilik iki medeni insan olalim istiyorum ben onun byle bir fedakarlik yapiyorsam eger oda benim icin biseyler yapsn istiyorum sadece
Yapıyor mu peki?
3 yıllık evlisiniz sanırım bu sürede ne yaptı sadece sizin için.
Çocuklarınıza babaannelerine bırakıp hadi bugün beraber birşeyler yapalım dedi mi?
Ben bugün çocuklara bakayım sen çık ailenle, arkadaşlarınla görüş dedi mi?
Ailesine eşim benim 3 çocuğuma bakıyor birde siz üstüne gelip bir beklentiye girmeyin dedi mi?
Evdeki yükünüzü azaltma çabasına giriyor mu diyeceğim onu siz bile gereksiz yoruyorsunuz.

Bu sorular çoğaltılabilir.
İse gidip gelmenin dışında hiçbirsey yapmıyor muhtemelen. Siz onu seviyorsunuz ama o sizi sevse bile kuru kuru laf olsun diye seviyor.

Yapıyor mu peki?
3 yıllık evlisiniz sanırım bu sürede ne yaptı sadece sizin için.
Çocuklarınıza babaannelerine bırakıp hadi bugün beraber birşeyler yapalım dedi mi?
Ben bugün çocuklara bakayım sen çık ailenle, arkadaşlarınla görüş dedi mi?
Ailesine eşim benim 3 çocuğuma bakıyor birde siz üstüne gelip bir beklentiye girmeyin dedi mi?
Evdeki yükünüzü azaltma çabasına giriyor mu diyeceğim onu siz bile gereksiz yoruyorsunuz.

Bu sorular çoğaltılabilir.
İse gidip gelmenin dışında hiçbirsey yapmıyor muhtemelen. Siz onu seviyorsunuz ama o sizi sevse bile kuru kuru laf olsun diye seviyor.
Hep cocuklariyla biseyler yapariz ozel bende calisrken cocuklr olmadan once gezer dolasr yemege cikardik. Ev isleri vs. Yardimi olur bana yapar aileme giderim arkadaslarimlada evde gorusurm disariya cikamam cocuksuzzz. Ailesinede yaslilar die bole bir ithamda bulunmaz.

Hep cocuklariyla biseyler yapariz ozel bende calisrken cocuklr olmadan once gezer dolasr yemege cikardik. Ev isleri vs. Yardimi olur bana yapar aileme giderim arkadaslarimlada evde gorusurm disariya cikamam cocuksuzzz. Ailesinede yaslilar die bole bir ithamda bulunmaz.
Neden çıkamıyorsunuz, eşiniz hep mi çalışıyor, hic mi evde durmuyor? Yıllık izni vs. de mi yok?
Ben kendi çocuklarımı eşime bırakıp çıkmazsam zaman zaman boğulacak gibi hissediyorum. Siz çocuklarda dolayı ev odaklı bir hayat yaşıyorsunuz sadece.
Nefes almaya ihtiyacınız var.

Anne babaya itham değil bu, sizin durumunuz ortada. Gerekiyorsa konuşması lazım.

Neden çıkamıyorsunuz, eşiniz hep mi çalışıyor, hic mi evde durmuyor? Yıllık izni vs. de mi yok?
Ben kendi çocuklarımı eşime bırakıp çıkmazsam zaman zaman boğulacak gibi hissediyorum. Siz çocuklarda dolayı ev odaklı bir hayat yaşıyorsunuz sadece.
Nefes almaya ihtiyacınız var.

Anne babaya itham değil bu, sizin durumunuz ortada. Gerekiyorsa konuşması lazım.
Yeni girdi isine izni yok mesai yapar devamli pzar gunleri bile calisiyor oyle soylerse anne babasina yanlis anlar onlar herseyi baska taraflarina cekiyolar onlar icinde ben bir tur hizmetciyim.

Neden yapmayayim ki 24 yasindayim ve annemin evine gitmesinide bilirm ne beni tutan bahanem olur o halde giderim yani istemesem ben bi cok kez evlilik yapmak deil sadece yaptigim seyin arkasinda duruuyorum ben sectim bu hayati evet ama cocuklarin psiklojisi ne olucak zaten anneleri vurmus onlara birde ben mi vurayim
Iste şu an da dediğim şeyi yapıyor gibisiniz. Anne evine gitmek de çıkış yolu değil. Kendinizle ilgili çıkış yolu değil en azından. Neyse dediğim gibi bu benim düşüncem.

Neden yapmayayim ki 24 yasindayim ve annemin evine gitmesinide bilirm ne beni tutan bahanem olur o halde giderim yani istemesem ben bi cok kez evlilik yapmak deil sadece yaptigim seyin arkasinda duruuyorum ben sectim bu hayati evet ama cocuklarin psiklojisi ne olucak zaten anneleri vurmus onlara birde ben mi vurayim

Bu konusmalar da vurucu ve yıkıcı ama keşke duymasa yavrular..

Iste şu an da dediğim şeyi yapıyor gibisiniz. Anne evine gitmek de çıkış yolu değil. Kendinizle ilgili çıkış yolu değil en azından. Neyse dediğim gibi bu benim düşüncem.
Ben sadece evliliğimi kurtarmak istiyorum kimse bosanmak için evlenmez. Cocuklarla problemım yok gayet iyiyz onlarla

Ben sadece evliliğimi kurtarmak istiyorum kimse bosanmak için evlenmez. Cocuklarla problemım yok gayet iyiyz onlarla
Çocuklar küçük zaten ne probleminiz olacak. Çocukları için evliliği sürdüren bir sürü insan da var ama sonra keşke yapmasaydım diyor genelde. Boşanın ya da boşanmayın ben bilemem.

Devam et aynen böyle. Az gözleri korksun. Ama çocuklardan uzak yerde edin münakaşanızı. Anneannemin bir lafı vardı '' Bi köpek bi de çocuk itibar gördüğü yere gider. '' diye. Onları seviyorsun ki onlar da seni seviyor. Kocan da kayın ailen de başında taşımalı seni ; kendi anaları bakmazken sen bakıyorsun, hem de çok güzel bakıyorsun.

Devam et aynen böyle. Az gözleri korksun. Ama çocuklardan uzak yerde edin münakaşanızı. Anneannemin bir lafı vardı '' Bi köpek bi de çocuk itibar gördüğü yere gider. '' diye. Onları seviyorsun ki onlar da seni seviyor. Kocan da kayın ailen de başında taşımalı seni ; kendi anaları bakmazken sen bakıyorsun, hem de çok güzel bakıyorsun.
Bu saatten snra openi oper ısıranı ısırırm kim olursa olsun bana beddua edıyolar dua etcrkleri yerde snra ne yaptım ben sizede arkamdan beddua edıyosunuz dedım konuyu desgiştiriyorlar

Cnkü ben haketmiyorm onlara gozum gibi bakiyorum evime gelseler hurmet ediyorum aksama popomun uzerine oturmuyorm cayiydj kahvesiydi tatlisydi yemegiydi derken ama gene kotuyum yine kotuyum ben

Cnkü ben haketmiyorm onlara gozum gibi bakiyorum evime gelseler hurmet ediyorum aksama popomun uzerine oturmuyorm cayiydj kahvesiydi tatlisydi yemegiydi derken ama gene kotuyum yine kotuyum ben
Sen sadece çocuklara bak. Diğerlerine belediye baksın.

zaten anneleri vurmus onlara birde ben mi vurayim

Ben o evdeki çocuklara çok üzülüyorum. Çünkü bu evde sürekli anne kötüleniyor. Anne bırakıp gitti, anneleri vurdu, 3 çocuk ortada kaldı gibi ifadelere ve tavırlara maruz kalıyorlar. Sadece sizin tarafınızdan değil, eşiniz ve babaanneleri de aynı şeyi yapıyor. Bu çocukları düşünün artık anneleri konuya dahil etmeyin. Anneleri hakkında kötü seyler konuşulmasın.

Iyi geceler kzlar.. Sanirim anlatmazsam Çatliycam. Bugun halatlar kopucakti neredeyse o dereceye geldim. Yeter dedim. 2 hafta oncesi konum vardi esimin ailesi (4kisiler)bize geliceklerdi yatili bende cokk hastaydm. Kabul etmedm. Neyse konu halen devam ediyor. Yani ustune basa basa her arayslarinda soyluyorlar. Bzi kabul etmediniz die eltime gecen bagirdm telefonda sen hamilesin zaten bende korobaysam ne olucak die. Sonra tabi saka saka demeye basladi. Dunde esim babasiyla konustu telefnda. Kapatk sandi babasi basladi kv dedikoduya benim hakkimda bna intizar beddua ediyolar bizi eve kabul etmedi die vs vs. Esime dedim ne diyolr die oda bosver biz kendimize bakalim zaten yaslilar kafalar gidik dedi sen konusmazsn olr biter dedi. Bugun de esim ise erken gidicem dedi cikti tam arkadasi ariyo acti evdeym ise gdyorum falan snra ckti evden aradm bnu iste arkadasla petroldeyz bilmem ne ee dedim ise gtmiyomusun servisin gelicek dedim bak takilma o adamla kndisi arkadasi cok alkol alir. Snra kapattik durakta inerim ben dedi inmiycek ama biliyorum gidicek gezicekler. Msjlasiyoruz oda beni bunaltma bilmem ne sen ne diyosu dedm bn aksama senin cocuklarinla evdeyim hic komsuluk yok bisey yok evde tavuk gibiyim sen gez dolas iyide nie yalan soyleyerek cikiyosun evden dedim. Snra yazmadi bu balikciya gidip oturmuslar 1 saat durmadan aradm msjda atiyorum. En son acti bu dedm ya gel yada hic gelme ben gidiyorum cantamida hazirladm kendin bilirsin dedim . Sonra tabi 5 dk snra geldi hadi gidelim gezelim gidicem ya anneme korktu tabi. Cunku bana muhtac anne baba yasli cocuklara bakamzlar. Ee eski es desen kendi havasinda umrnda bile deil. Bende dedim ki bak cocuk deiliz. Cocuklrnda var adamda bulunur kadinda cok bulunur. Ama senin daha olgun olman gerekiyo benide azcik dusunmen gerek dedim olan cocuklarina olur kimsede benden iyi bakamaz dedim ve kimsede su devirde 3 cocuk sahiplenmz dedim ya akilli ol yada bitsin bu evlilik burda dedim tabi kendisi tm bn bsy yapmydum zaten arkdsla balik yicektik bir tek san yanlis yapmam demeye devam ediyor. Boyle yani bilmyorm nereye kadar gider ama cocuklari dusunuyorm ben onlrn gelecegini hayatini nasil yetistiklerini herzmn olan onlara olur anne baba ya hic birsey olmuyo aslinda yıkılan dunyalar onlarin bugn git.eyi bilirdim de babanneye gidiceklerini duyunca basladilar aglamaya vazgctm gitmekten nasil olucak bilmiyorm gercektn 😔 uzun oldu k.bakmayn
Çocuklara neden aksettirdiniz karı-koca kavgasını, o yavruları niye ağlattınız?
Zaten yaralı çocuklar bir de siz sürekli kavga sürekli huzursuzluk, sürekli çocukları başa kakma. Yazık günah değilmi el kadar yavrulara. Onlar sizin unutacağınız hiçbirşeyi unutmayacak. Büyüdüklerinde ne size ne babalarına saygı duymayacak. Bizim buralarda kaşıkla verip sapıyla çıkartmak derler, yaptığınız tam manasıyla bu. Karı-koca birbirinize yaptığınız htalar hiç umrumda değil hatanın büyüğünü çocuklara yapıyorsunuz. Biraz kendinizi onların yerine koysanızya biraz

X