• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkili ilişkide vaat edebileceğin tek şey bakireliğinse bu konu bu kadar canını sıkar. Konu sahibi kendini bakire olduğu için hemcinslerinden üstün görüyor. Erkeklerin hepsinin bakire olduğu için aşık olmasını bekliyor. Eski Türk sinemasını yaşamak istiyor aslında. Öfkesi ona. Halbuki aşık olan erkek için bundan daha önemli olan şeyler vardır.
Karşındaki insana sırf bakire diye saygı duymazsın. Saygı duyduğun, beğendiğin bir kadının da bakireliği çok da konuşulmaz. Başka özellikler çeker insanı ilişkide
Anlamadığı şey bu
Kafası allak bullak. Pasif agresif tavırlar, sürekli ben haklıyım diye tutturmalar, çok negatif. Sanırım ikili ilişkilerinde de bunu yaptı. Tuhaf bir kin ve intikam anlayışı var. Sürekli beğenmedim basmasından belli. Halbuki kimsenin umrunda değil. 🤗 Bu tavırlar hem cinslerini bile kaçırıyor. Hadi diyelim evlense bile kendine çeki düzen vermeden huzurlu olamaz. Bu iç huzursuz karşısındakine direkt geçiyor. Ama hala bakire olduğu için seçilmek istiyor. Diğer vasıflara bakılmayacağını sanıyor.

Size kötü haberim var hala bekar ve arayıştalar
O erkekler
Hayır değiller. En berbatları 2. Evliliğini bile yaptı. Bazısı görücü usülü evlendi. Kimisi de aşık oldu. Buradaki konuları hiç okumamışsınız sanırım.

Kafası allak bullak. Pasif agresif tavırlar, sürekli ben haklıyım diye tutturmalar, çok negatif. Sanırım ikili ilişkilerinde de bunu yaptı. Tuhaf bir kin ve intikam anlayışı var. Sürekli beğenmedim basmasından belli. Halbuki kimsenin umrunda değil. 🤗 Bu tavırlar hem cinslerini bile kaçırıyor. Hadi diyelim evlense bile kendine çeki düzen vermeden huzurlu olamaz. Bu iç huzursuz karşısındakine direkt geçiyor. Ama hala bakire olduğu için seçilmek istiyor. Diğer vasıflara bakılmayacağını sanıyor.
Seçilmek istiyor ama yaş 35 bir tane bile uzun/ciddi ilişkisi olmamış 🫠 Erkekler bakire arıyor diyor ama kendisini arayan, isteyen bir tane bile erkek yok. Çünkü konuşacak hiçbir muhabbeti yok hayatı tinderdan ibaret. Burada bile insanlarla iletişim kuramadığı için dislike butonuna basıp kaçan biri. 35 yaşına kadar böyle hayat yaşayan biri 40-45 inde neyi farklı yapacak ki ciddi bir ilişki bulup evlenecek? Ben yapayalnız bir ömür görüyorum buradan bakınca.

Yine kadına saldırır yazışmalar ne kadar bakire kadınlarla derdiniz varmış
Bakire kadınlarla derdim yok. Bakire olduğu için kendini diğer kadınlardan daha namuslu daha akıllı daha mükemmel sananlarla derdim var.
Bakire olsun yada olmasın her kadın değerlidir. Bir kadının değerini belirleyen şey bekaret değildir. Kafasıdır, düşünceleridir, ruhludur.

Bende o görüşteyim.
Biz de onu diyoruz zaten. Gerek yok öyle adamlara. Denk gelmediğimizi sanıyorsun? Sadece genelleme yapmadım ve şans verip eşimi onun beni izlediğinden daha çok izledim. Şu gün yanlış yapsa 2 çocuğumun babasını kapıya koyup önüme bakarım. Bitti gitti.
Diyelim ki hepsi aynı tek dert kullanıp atmak ya da başka çıkarları var. O zaman yalnız kalırım daha iyi. Kafama bir dk takmazdım. Bana göre hayat sadece ikili ilişkilerden ibaret değil.

Tabi kaderi siz yazdınız ahahaha ne saçma yorumlar aynısı sizin içinde geçerli
Seçilmek istiyor ama yaş 35 bir tane bile uzun/ciddi ilişkisi olmamış 🫠 Erkekler bakire arıyor diyor ama kendisini arayan, isteyen bir tane bile erkek yok. Çünkü konuşacak hiçbir muhabbeti yok hayatı tinderdan ibaret. Burada bile insanlarla iletişim kuramadığı için dislike butonuna basıp kaçan biri. 35 yaşına kadar böyle hayat yaşayan biri 40-45 inde neyi farklı yapacak ki ciddi bir ilişki bulup evlenecek? Ben yapayalnız bir ömür görüyorum buradan bakınca.

Ben bakireyim üst level sevilmeliyim demedim ama siz bana öyle yazmışsınız
Bakire kadınlarla derdim yok. Bakire olduğu için kendini diğer kadınlardan daha namuslu daha akıllı daha mükemmel sananlarla derdim var.
Bakire olsun yada olmasın her kadın değerlidir. Bir kadının değerini belirleyen şey bekaret değildir. Kafasıdır, düşünceleridir, ruhludur.

Ben bakireyim üst level sevilmeliyim demedim ama siz bana öyle yazmışsınız
Bunu gayet net yazdınız. Üstünden kaç kişi geçmiş ne demek?
Yada tüm kadınları aynı sanıyorlar ne demek? Ben diğer kadınlardan farklıyım beni nasıl aynı seviyede görürler dediniz.
Düşünceleriniz çok net belli şimdi bunu Farklı göstermeyin

Ya bir şey sormak istiyorum amacım da kavga falan değil. Sen burdaki insanlara neyi kabullendirmeyi çalşıyorsun?
Burdaki insanlar sevişiyor, sen sevişmiyorsun eee tamam yani? Ne olsun istiyorsun?
Senin 35 yaşına kadar normal hayatındaki hiçbir ilişkinin derinleşmemesinin sebebi burdaki kadınlar mı? Hiç mi şapkanı önüne atıp ben neyi yanlış yapıyorum? Benim acaba ne eksiğim var demiyorsun?

Ya bir şey sormak istiyorum amacım da kavga falan değil. Sen burdaki insanlara neyi kabullendirmeyi çalşıyorsun?
Burdaki insanlar sevişiyor, sen sevişmiyorsun eee tamam yani? Ne olsun istiyorsun?
Senin 35 yaşına kadar normal hayatındaki hiçbir ilişkinin derinleşmemesinin sebebi burdaki kadınlar mı? Hiç mi şapkanı önüne atıp ben neyi yanlış yapıyorum? Benim acaba ne eksiğim var demiyorsun?
Başka özelliği yok çünkü. Dişe dokunur tek özelliği de sevişen kadınlar yüzünden işlevsiz kaldı. Herkesten nefret ediyor herkesten. 😂

Başka özelliği yok çünkü. Dişe dokunur tek özelliği de sevişen kadınlar yüzünden işlevsiz kaldı. Herkesten nefret ediyor herkesten. 😂
Ben gerçekten anlamıyorum ya 100 sayfadır konuşuluyor diğer konusuyla birlikte. Ya herkes de derin ilişki yaşamak için sevişmiyor ki. Tinderdan adam bulup sonra niye bakireyim diye istenmiyorum ühühüüühüü diye ağlamak muazzam saçma bir şey. Ya bakire olmak insanın hür iradesiyle aldığı bir karar ama bu bir özellik değil konu sahibi bunu anlamıyor. Halbuki kimse ona git seviş de demiyor, ama o 35 yılın patlamasını burdakilere siz sevişiyosunuz o yüzden kadınlar artık “hafif” görünüyor diyerek çıkarmaya çalışıyor.

Aynen bize ısrarla neyi anlatmaya çalışıyor neyi kabullendirmeye çalışıyor çözemedim. Tamam en sevişmeyen sensin bir sal artık şu forumu yahu

Ben gerçekten anlamıyorum ya 100 sayfadır konuşuluyor diğer konusuyla birlikte. Ya herkes de derin ilişki yaşamak için sevişmiyor ki. Tinderdan adam bulup sonra niye bakireyim diye istenmiyorum ühühüüühüü diye ağlamak muazzam saçma bir şey. Ya bakire olmak insanın hür iradesiyle aldığı bir karar ama bu bir özellik değil konu sahibi bunu anlamıyor. Halbuki kimse ona git seviş de demiyor, ama o 35 yılın patlamasını burdakilere siz sevişiyosunuz o yüzden kadınlar artık “hafif” görünüyor diyerek çıkarmaya çalışıyor.
Eski yorumlarından birinde açtıkça demiş. Kadınların hepsi uzak dursa erkekler düzgün olur demiş. Yani suç sevişen kadınlarda ona göre yazık

Mutsuz hayatının tüm öcünü sevilen, değer gören kadınlardan kin kusarak çıkarmaya çalışıyor. Garip bir insan.

İlişkiye başlarken cinsellik konuşup sonra evlenmeden olmaz moduna girmek saçma sapan bir olay, karşı taraf da anında notunu verir, ondan sonra neden evlenemiyom. Özgür kız gibi takılıp ev kızı muamelesi görmek isteyen kadına hadi canım yandan yandan diyor adamlar, bunu da biliyor mu acaba, hani sürekli diyor ya böyle böyle yapan kadınlar hakkında böyle böyle düşünüyorlar diye. 😂

İlişkiye başlarken cinsellik konuşup sonra evlenmeden olmaz moduna girmek saçma sapan bir olay, karşı taraf da anında notunu verir, ondan sonra neden evlenemiyom. Özgür kız gibi takılıp ev kızı muamelesi görmek isteyen kadına hadi canım yandan yandan diyor adamlar, bunu da biliyor mu acaba, hani sürekli diyor ya böyle böyle yapan kadınlar hakkında böyle böyle düşünüyorlar diye. 😂
Aynen bir de erkeklerin evine gidip öpüşüyor sonra evlenmeden olmaz triplerine giriyor. “Günah, haram” diyordu ilişki için, öpüşmek hiç günah değil galiba %100 helal

Erkeklerden değer kırıntısı görmek için yalvarıyor ama eline geçmiyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X