Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkeklerin gözünde öyle değil fb yaşayan adam kadınlar 1-2 saat o… oluyorlar dedi çok aşağılayıcı ve ben onların bu toplumdaki bakışlarını söylüyorum
Siz kendinizi bilirseniz kimsenin lafına bakmazsınız,kimsenin lafı ile rencide de olmazsınız, zaten kendini bilen kadın ona göre adamını seçer kendisi hakkında bu şekilde konuşan yada bu bakış açısı ile yaklaşan adamlarında ağzının payını verir.
Hem F*** boddy dediğiniz ayrı bir olay orada amaç sadece cinsellik duygular yada bir ilişki yok ortada.
Ama size göre evlilik öncesi cinsellik yaşayan her kadın aynı kefede ben bunu anlıyorum yazdıklarınızdan.

Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Bunun bir yolu var kendi sınirlarini çizmek ve kimseyi o sınirlari geçmeye izin vermemek. Beni seven çok oldu. Ama sevenler gercek anlamda sevdiler. Ne laubali bir tavir gordum ne de bana karşi başka niyet. Çunki Karşimdaki da bilir ki bana yapilacak yanliş teklifin cevabi ne olacak. Eşimle biz nikah kiyana kadar el ele de tutmadik. Musluman olarak Allahin haram bildigi insani kendime helal kilamazdim. Nişanliyken de usuluyla çok guzel vakit geçirirdik. Yani ilişkimizde ne belden aşagi ima oldu, ne de sohbet. Ama birbirimizden hiç sıkılmadik. Onca işin gucun arasinda birbirimize vakit ayirdik. Evlendikden sonra da çok guzel cinsel hayatimiz oldu. Hem cinsellik duygusunu bir insanla yaşamakla bir kaç insanla yaşamak arasinda çok buyuk fark var benim açimdan. Hem de en ozel gecenin her ayrintisi ikimizin de aklinda. Yani yaşandi bitti olmadi. Bana gore kocan olmayan birinin karşisinda soyunmak, iliskiye girmek için insanin bazi kavramlarinin yok olmasi gerekir. Yalnizca bazi degerlere sahip olmayan insanlar bunu rahatlikla yapa bilirler

O kadar yorumun içinde aklı başında olmanız beni mutlu etti aynı fikirdeyiz belli değerler önemli ve darısı başıma.Allah mutlu mesut etsin
Bunun bir yolu var kendi sınirlarini çizmek ve kimseyi o sınirlari geçmeye izin vermemek. Beni seven çok oldu. Ama sevenler gercek anlamda sevdiler. Ne laubali bir tavir gordum ne de bana karşi başka niyet. Çunki Karşimdaki da bilir ki bana yapilacak yanliş teklifin cevabi ne olacak. Eşimle biz nikah kiyana kadar el ele de tutmadik. Musluman olarak Allahin haram bildigi insani kendime helal kilamazdim. Nişanliyken de usuluyla çok guzel vakit geçirirdik. Yani ilişkimizde ne belden aşagi ima oldu, ne de sohbet. Ama birbirimizden hiç sıkılmadik. Onca işin gucun arasinda birbirimize vakit ayirdik. Evlendikden sonra da çok guzel cinsel hayatimiz oldu. Hem cinsellik duygusunu bir insanla yaşamakla bir kaç insanla yaşamak arasinda çok buyuk fark var benim açimdan. Hem de en ozel gecenin her ayrintisi ikimizin de aklinda. Yani yaşandi bitti olmadi. Bana gore kocan olmayan birinin karşisinda soyunmak, iliskiye girmek için insanin bazi kavramlarinin yok olmasi gerekir. Yalnizca bazi degerlere sahip olmayan insanlar bunu rahatlikla yapa bilirler

Ve 3 yılda cinsellik yaşamakta sıkar aynı insan ve benim üzülecek birşeyim yok şu yazdığına ben üzüldüm
Ay kendinizi haklı çıkartmak için gülünç duruma düşmeyin lütfen 😃

Yorum yazdıktan sonra güncellemelere bakayım dedim eski konulardan dem vurulmuş gittim baktım. Cidden sizin bir insana verecek hiçbir şeyiniz olmadığı için cinsellik konuşmuşsunuz sadece. Adam sevişmek isteyince de abaza oluyor. Yazık cidden sizinle tanışan adamlara abaza da olsalar yazık.
Hemen cinsellik istemiyorsanız, biri sizin sınırınızı test ettiğinde çizgi çekersiniz bir daha konuşmazsınız ama açık açık sizinle sadece bel altı muhabbet eden adama ben böyle şey konuşmak istemiyorum diyip flört etmeye çalışmışsınız sonra aa neden böyle oldu ki. Azıcık kendinizde hata aramaz mıydınız acaba?

Bu arada tinderdan mis gibi uzun ilişkim oldu ama ilerleyen zamanda farklı görüşler nedeniyle ayrıldık. Onunla ilişkimiz olmadan önce de birkaç date e çıktım ama hiçbiri bana böyle abaza muhabbeti yapamadı. Seks için de buluşulsa insanlar konuşa konuşa anlaşır. Buradaki konuşma cinsellik değil, sohbet muhabettir. Ha direkt sexting yapıp görüşen görüşmeden orada bitiren vardır onlar da sizin gibi ağlamazlar çünkü zaten istedikleri odur.

Yok lütfen tinder seks yeriymiş aaa ne uzun ilişkisi
Ay kendinizi haklı çıkartmak için gülünç duruma düşmeyin lütfen 😃

Yorum yazdıktan sonra güncellemelere bakayım dedim eski konulardan dem vurulmuş gittim baktım. Cidden sizin bir insana verecek hiçbir şeyiniz olmadığı için cinsellik konuşmuşsunuz sadece. Adam sevişmek isteyince de abaza oluyor. Yazık cidden sizinle tanışan adamlara abaza da olsalar yazık.
Hemen cinsellik istemiyorsanız, biri sizin sınırınızı test ettiğinde çizgi çekersiniz bir daha konuşmazsınız ama açık açık sizinle sadece bel altı muhabbet eden adama ben böyle şey konuşmak istemiyorum diyip flört etmeye çalışmışsınız sonra aa neden böyle oldu ki. Azıcık kendinizde hata aramaz mıydınız acaba?

Bu arada tinderdan mis gibi uzun ilişkim oldu ama ilerleyen zamanda farklı görüşler nedeniyle ayrıldık. Onunla ilişkimiz olmadan önce de birkaç date e çıktım ama hiçbiri bana böyle abaza muhabbeti yapamadı. Seks için de buluşulsa insanlar konuşa konuşa anlaşır. Buradaki konuşma cinsellik değil, sohbet muhabettir. Ha direkt sexting yapıp görüşen görüşmeden orada bitiren vardır onlar da sizin gibi ağlamazlar çünkü zaten istedikleri odur.

Actigi konudan istedigi reaksiyonu alamayan konu sahibi saldirganlik egilimi göstermeye basladi. Dedigim gibi siz cinsellik konusmayi seviyorsunuz, bu kez buradan istediginizi alamadiniz :) Cekirdegimi aldim, kenardan izleyecegim
Bi sevişse de rahatlasa canına yazık ya ahhdjdjfjf

Hele hele ahlakı kimlerden öğreniyoruz, hale bak.
Yazdığını birkaç saniye mantık çerçevesinde düşünsek ahlak yine kadınların başına kaldı baksanıza 😃 Kadınlar istediği şekilde erkeklerle seviştiği için erkekler hep talep ediyormuş artık. Vah biz ahlaksız kadınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X