Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi sevişse de rahatlasa canına yazık ya ahhdjdjfjf

ben ne istediğini anlayamadim. Arzulanmak hosunuza gidiyor dedim, evet dedi. Iş sevismeye gelince zina olur diyor. Konusurken zina degil eyleme dökünce mi zina oluyor 😅 tinderdan ekmek cikmayinca burda fantezi yapiyor bence. Hadi bunada begenmedim at konu sahibi hatta arkadaslaidni topla gel, onlarda atsin 😂

Lafı anlamak istediğiniz yerden anlıyorsunuz
Yazdığını birkaç saniye mantık çerçevesinde düşünsek ahlak yine kadınların başına kaldı baksanıza 😃 Kadınlar istediği şekilde erkeklerle seviştiği için erkekler hep talep ediyormuş artık. Vah biz ahlaksız kadınlar

Sizi de göz ardı ediyorum saçmasapan yorumlar haddinizi bilin
ben ne istediğini anlayamadim. Arzulanmak hosunuza gidiyor dedim, evet dedi. Iş sevismeye gelince zina olur diyor. Konusurken zina degil eyleme dökünce mi zina oluyor 😅 tinderdan ekmek cikmayinca burda fantezi yapiyor bence. Hadi bunada begenmedim at konu sahibi hatta arkadaslaidni topla gel, onlarda atsin 😂

3 yılda uzunmuş evlenseniz çocuğunuz olurdu yani uzmanlar 1 yıldan sonra evlilik olmuyorsa o erkeği bırakın diyor ama siz bilirsiniz tabi ve sadece sanaldan tanışmıyorum ve sizden fazla çeşit erkek gördüğümde aşikar
Hangi uzmanmis o :) neyin uzmaniymis

Yazdığını birkaç saniye mantık çerçevesinde düşünsek ahlak yine kadınların başına kaldı baksanıza 😃 Kadınlar istediği şekilde erkeklerle seviştiği için erkekler hep talep ediyormuş artık. Vah biz ahlaksız kadınlar
Hep bizim yüzümüzden, sebişiyoz diye evlenecek adam kalmadı skkddkdk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X