Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.

Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor mu yoksa istediğini alamadığında çirkinleşiyor mu?

Ne istediğini biliyorsun o zaman Bunları İnternetin spamı gibi düşün çarpıla sil reklamı atla hiç oyalanma çünkü çok büyük bir kitle nette saf cinsellik arıyor tek tek uğraşmak yorar.

Kimi adam ben hayatına kimseyi alamıyorum, aldığım insanı yoruyorum, gelecek planlarım tekil ama cinsellik ihtiyaç bundan dolayı sevişelim ama sevgili olmayalım diyor onlara saygı duyuyorum ama çoğunluk fb si varken anasının bulduğu ile nişan yapıyor onlara asla saygı duymuyorum farkettiğim anda tek derdim senin bedava eskorun olmaktı p.... yazar basarım engeli

O zaman niye hala aynı tarz adamlarla tanışıyorsunuz.Belli ki siz daha muhafazakar bir adam arıyorsunuz.Onlar da tinder da eşleşmez galiba.
onlar da tinder'da eşleşir
muhafazakar çevreden erkekler de kendi etrafında bulamadığı tek gecelik ilişkileri tinder'da veya fake profille orda burda kovalıyor

konu sahibinin istediği hem dindar olsun (muhafazakar değil)
hem cinsellik konusunda istekli olsun -bu konularda istekli olduğu önceki konularından biliniyormuş, ben bilmiyorum
hem 35 yaşında kadını sosyal medyadan tanısın

bu profil erkek ben bilmiyorum en azından

libidosu yüksek dindar adam 35 yaşında çoktan evlenmiş olur

hem cinsellik konusunda istekli olsun -
Konu sahibi onu da istemiyor.Şikayetçi olduğu şey erkeklerin kendi vahşi cazibesine dayanamayıp seks istemesi.Karşısına çıkan istinasız her erkek bunu istemiş.Öyle yazmıştı.Ben ne istediğini anlayamadım.

30+ yaş ilişkilerde cinselliğin olmaması asıl problem.
ama bir diğer problem de, duygusallık içermeyen cinsellik.
sevdiğin insanla cinsellik yaşamak istemek kadar normal bişey yok.
daha seni tanımadan etmeden, keşfetmeden, neyi seversin neyi sevmezsin, nasıl bir aile yapın var, gelecek planların neler bilmeden, seninle manevi paylaşımlar yapmadan cinsellik yaşamak istiyorsa zaten niyeti bellidir, takılıp bırakayım kafasındadır.
ama 30+ yaş ilişkiyi de kimse pastanede çay içip evlere dağılmalı biçimde yaşamak istemez, kimse kendini kandırmasın.

bir kız arkadaşım var, cinsellik konularında çok rahattır. tinderdan falan böyle takılmalı ilişkiler yaşar. sevgililerini tek gecelik falan aldattığı da bilinir çevresinde. yasak ilişki bile yaşamışlığı var bir dönem. arkadaşın kankasının sevgilisiyle de samimi, çok rahat biçimde cinsellik hakkında konuşuyor. kendi cinsel hayatı hakkında bir sürü detay verebiliyor yani arkadaşının sevgilisine, samimiyet derecesi bu kızın. geçenlerde bu sevgili kişisi, arkadaşımın kankasına "x'ten uzak dur o pek sağlam değil" gibi laflar etmiş. kankası da bu kıza birkaç şey sorup bu lafı taşımış. arkadaşlık ilişkileri bozuldu. bana diyor ki, ya kaç senelik kankam bana bunları nasıl der. e der. neden demesin? sen çevreye böyle aşırı rahat izlenim verirsen erkekler her şeyi der, kankanın sevgilisiyle cinsel hayatını konuşup eline koz verirsen her türlü yaftayı yersin, dedim. benimle de arası bozuldu. eleştirisini kaldıramayacağınız hayatı yaşamayın, en güzeli.

Konu sahibi onu da istemiyor.Şikayetçi olduğu şey erkeklerin kendi vahşi cazibesine dayanamayıp seks istemesi.Karşısına çıkan istinasız her erkek bunu istemiş.Öyle yazmıştı.Ben ne istediğini anlayamadım.
erkekler de ne yapacağını şaşırdı
seks istese sapık
istemese acaba gay mi

seksi isteme/istediğini belli etme biçimi mi sıkıntılıymış karşılaştığı adamların acaba?

valla benim de karşıma çıkan insanlardan birşeyler yaşamak istemeyeni olmadı, ama bunun benim vahşi (!) cazibemle ilgili olduğunu düşünmüyorum :D sosyal çevremden kimseyle flört etmediğim (edemediğim, uygun kimse yok) için böyle oluyor. iş arkadaşımla filan çıksam mesela böyle olmayacağını biliyorum ben.

Konuya bir bakıp çıkarım diye girdim yorumlar efsane :KK70:
Bu ayak emcükleme olayı ne biriniz özet geçse kızlar? :KK70:

Konu sahibi için de şunu söylemek isterim, nerede tanışırsanız tanışın siz çizginizi net çizerseniz o seks kafasında olan zaten çok ileri gidemiyor. Deniyor ama bakıyor ki karşısında esneyen biri yok zaten sesi soluğu kesiliyor. Sanal uygulamalar samanlıkta iğne aramak gibi. İstediğiniz birinin çıkma ihtimali vardır illa ki ama çok düşük. Bulana kadar denedikleriniz sizi yorar ve yıpratır. Arkadaş çevrenizde sizin gibi olan, sizi tanıyan yok mu birileri ile tanıştırsın?
Bundan önce görüştüğü adam FB olalım demiş. Pembe kabul etmemiş. O zaman ayakların kirli gel ayaklarını emcükleyeyim demiş😬

Tinder de her çeşit insan var,uygulamanın amacı olmaz kişilerin amacı olur bence...Reel hayatta da aynı tarz insanlar çıkıyor sadece sosyal medya değil.
Tinder bado gibi uygulamalarda takılanlar ciddi ilişki beklemesin amaç orda belli

gerçek hayatta tanıştıgınızda merhaba seks yapalım mı diye lafa girmez ilişki için cinsellik çok önemlidir

Hayır yani beraber alışveriş yapalım dost dosta takılalım ilişki değildir zaten arkadaşlıktır

Tinder den erkek bulup ne beklediniz acaba

erkekler de ne yapacağını şaşırdı
seks istese sapık
istemese acaba gay mi

seksi isteme/istediğini belli etme biçimi mi sıkıntılıymış karşılaştığı adamların acaba?

valla benim de karşıma çıkan insanlardan birşeyler yaşamak istemeyeni olmadı, ama bunun benim vahşi (!) cazibemle ilgili olduğunu düşünmüyorum :KK70: sosyal çevremden kimseyle flört etmediğim (edemediğim, uygun kimse yok) için böyle oluyor. iş arkadaşımla filan çıksam mesela böyle olmayacağını biliyorum ben.
Seksi kesinlikle istemiyor evlenmeden.Tek şikayeti çok alımlı olması gibi geldi bana.😂

Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Yani benim hayat görüşüm sizinkinin tam tersi hele ki yetişkin bir bireysem aylarca yıllarca kafe köşelerinde uzaktan bakışmak en fazla el ele tutuşup öpüşmek benim tarzım değil, o nedenle yetişkin bir erkeğin birlikte olacağı kadınla cinsellik yaşamak istemesi benim açımdan ters bir durum değil, burada asıl mesele sonrasındaki yaklaşımı ama siz madem cinselliğe kapalısınız o zaman tercihinizi daha muhafazakar yetişmiş sizin kafa yapınızdaki erkeklerden yana kullanmalısınız.

Zina var öteki tarafta hesaba çekilmek var illa muhafazakarlıkla alakası yok demek istediğim adamlar sevişiyor çok güzel de olsa size bi engeli çakar basar gider sorun o yoksa mesela seks değil
Yani benim hayat görüşüm sizinkinin tam tersi hele ki yetişkin bir bireysem aylarca yıllarca kafe köşelerinde uzaktan bakışmak en fazla el ele tutuşup öpüşmek benim tarzım değil, o nedenle yetişkin bir erkeğin birlikte olacağı kadınla cinsellik yaşamak istemesi benim açımdan ters bir durum değil, burada asıl mesele sonrasındaki yaklaşımı ama siz madem cinselliğe kapalısınız o zaman tercihinizi daha muhafazakar yetişmiş sizin kafa yapınızdaki erkeklerden yana kullanmalısınız.

Evlenenler var bu kafalar da güzel
Tinder bado gibi uygulamalarda takılanlar ciddi ilişki beklemesin amaç orda belli

gerçek hayatta tanıştıgınızda merhaba seks yapalım mı diye lafa girmez ilişki için cinsellik çok önemlidir

Hayır yani beraber alışveriş yapalım dost dosta takılalım ilişki değildir zaten arkadaşlıktır

Tinder den erkek bulup ne beklediniz acaba

Ya çağın gerisinde yorumlar ne alakası var insan insan ha Tinder ha reel hayat yani buraya mükemmel ilişki yaşıyor imajı çizmenizde ayrıca trajikomik
İşte insanlar da diyor ki madem evlilik düşünüyosun o zaman görücü usulü bulacaksın akraba aracılığıyla falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X