Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zina var öteki tarafta hesaba çekilmek var illa muhafazakarlıkla alakası yok demek istediğim adamlar sevişiyor çok güzel de olsa size bi engeli çakar basar gider sorun o yoksa mesela seks değil
Mesele bal gibi de seks zinasını günahını sevabını düşünen zaten sevişmez bu kadar basit , kendinizi neden bu kadar küçük görüyorsunuz bir mevzu olduğunda sizde kapıyı gösterebilirsiniz seviştiğiniz her insanla ilelebet birlikte olacaksınız diye bir kanun yok ki, eşiniz bile olsa bunun garantisi yok zaten. Ayrıca kimse size önünüze her gelenelr sveişin demiyor ki, yetişkin bireylerin ilişkilerinin bir parçası da cinselliktir diyoruz sadece.

Evlilik dışına taşımak erkeğe istediğini yaptırma hakkı veriyor ve kadına hiçbir söz hakkı vermiyor anlayamıyorsunuz sanırım
Mesele bal gibi de seks zinasını günahını sevabını düşünen zaten sevişmez bu kadar basit , kendinizi neden bu kadar küçük görüyorsunuz bir mevzu olduğunda sizde kapıyı gösterebilirsiniz seviştiğiniz her insanla ilelebet birlikte olacaksınız diye bir kanun yok ki, eşiniz bile olsa bunun garantisi yok zaten. Ayrıca kimse size önünüze her gelenelr sveişin demiyor ki, yetişkin bireylerin ilişkilerinin bir parçası da cinselliktir diyoruz sadece.

3 yılda uzunmuş evlenseniz çocuğunuz olurdu yani uzmanlar 1 yıldan sonra evlilik olmuyorsa o erkeği bırakın diyor ama siz bilirsiniz tabi ve sadece sanaldan tanışmıyorum ve sizden fazla çeşit erkek gördüğümde aşikar
Canım, benim zaten gerçek hayattan bulduğum 3 yıllık ciddi ilişkim var.

Ama inan sana üzülüyorum yaş olmuş 35 halen sanaldan öteye gidemiyosun

3 yılda uzunmuş evlenseniz çocuğunuz olurdu yani uzmanlar 1 yıldan sonra evlilik olmuyorsa o erkeği bırakın diyor ama siz bilirsiniz tabi ve sadece sanaldan tanışmıyorum ve sizden fazla çeşit erkek gördüğümde aşikar
Biz zaten evlilik yolundayız siz bizi dert etmeyin.

Bence de benden çok erkek çeşidi görmüşsünüzdür. Çünkü ben tinderda takılmıyorum ve oradan ayaklı, evli, nişanlı tipleri falan bulmuyorum.

Evlilik dışına taşımak erkeğe istediğini yaptırma hakkı veriyor ve kadına hiçbir söz hakkı vermiyor anlayamıyorsunuz sanırım
Siz bu bakış açısıyla bir yol kat edemezsiniz böyle güzel bir günde kendinize neden bu muameleyi layık görüyorsunuz anlamıyorum. Erkeği yücelten kadını aşağılayan sizin bakış açınız!
Kadında erkekte eşittir bir kadın evlilik öncesi cinsellik yaşadı diye tabiri caizse orospu olmaz tercihi kendisine aittir , zorlama durumlar zaten tecavüze tacize girer o konunun boyutu ayrı. Erkekte bir kadınla sevişti diye onun üzerinde söz sahibi olmaz ,olamaz!!!

Ve 3 yılda cinsellik yaşamakta sıkar aynı insan ve benim üzülecek birşeyim yok şu yazdığına ben üzüldüm
Canım, benim zaten gerçek hayattan bulduğum 3 yıllık ciddi ilişkim var.

Ama inan sana üzülüyorum yaş olmuş 35 halen sanaldan öteye gidemiyosun

Boş yorum 3 yılda evlilik olmamış inşallah bu sene olur 3 yıl az değil
Biz zaten evlilik yolundayız siz bizi dert etmeyin.

Bence de benden çok erkek çeşidi görmüşsünüzdür. Çünkü ben tinderda takılmıyorum ve oradan ayaklı, evli, nişanlı tipleri falan bulmuyorum.

7 yıl sonra evlendim bende 17 yıl oldu toplamda :KK66: konuştu 6 aydan uzun ilişkisi olmayan 35 yaşındaki ergen :)

Erkeklerin gözünde öyle değil fb yaşayan adam kadınlar 1-2 saat o… oluyorlar dedi çok aşağılayıcı ve ben onların bu toplumdaki bakışlarını söylüyorum
Siz bu bakış açısıyla bir yol kat edemezsiniz böyle güzel bir günde kendinize neden bu muameleyi layık görüyorsunuz anlamıyorum. Erkeği yücelten kadını aşağılayan sizin bakış açınız!
Kadında erkekte eşittir bir kadın evlilik öncesi cinsellik yaşadı diye tabiri caizse orospu olmaz tercihi kendisine aittir , zorlama durumlar zaten tecavüze tacize girer o konunun boyutu ayrı. Erkekte bir kadınla sevişti diye onun üzerinde söz sahibi olmaz ,olamaz!!!

Zina var öteki tarafta hesaba çekilmek var illa muhafazakarlıkla alakası yok demek istediğim adamlar sevişiyor çok güzel de olsa size bi engeli çakar basar gider sorun o yoksa mesela seks değil
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım var ve evine dün gittiğimde çöpünde külotlu çorap ünlü bir markanın açılıp atılmış çöpte ambalajını gördüm ve içime şüphe düştü ona direk soramadım huzurum kaçmasın diye ama bir erkeğin çöpünde külotlu çorap ambalajı ten yok gibi o ünlü markanın ne işi olabilir siz ne düşünürsünüz?Bir de telefonu ben eve geldiğimde hep sessizde ve yanımda da kime cevap verse bana açıklama yapar ve benim dışında konuştuğu olmadığını söyledi ama bilirsiniz önemli olan gördüklerimiz ne yapayım sizce ?
Zina? Günah ? Hesap? Elin herifinin evine de tesbih namazı kılmaya gittiydin zaten he canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X