Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben nişanlıyım bazen eşim bir şeyler aldığı zaman yaptığı zaman diyorum ki yapma etme şuan zamanı değil daha sonra olur vs gibisinden ona engel oluyorum sizce bu yanlış bir tutum ve davranış mı evlilikte bu sefer farklı bir şey mi olur kafam karıştı aslında yapmamasından değil bazen günahım geliyor ona çok şey yapmak istiyor öyle öyle davranıp duruyorum
Ben nişanlıyım bazen eşim bir şeyler aldığı zaman yaptığı zaman diyorum ki yapma etme şuan zamanı değil daha sonra olur vs gibisinden ona engel oluyorum sizce bu yanlış bir tutum ve davranış mı evlilikte bu sefer farklı bir şey mi olur kafam karıştı aslında yapmamasından değil bazen günahım geliyor ona çok şey yapmak istiyor öyle öyle davranıp duruyorum
Yani şöyle almak istiyor diyelim ki takı vs ama çok bakıyor bir türlü seçemiyor kafası karışıyor bende bir tane seçiyorum mesela bu sefer fiyatı yüksek oluyor bende diyorum ki normal bişey olsun o kadar uçmaya gerek yok vs uzakta olduğumuz için böyle yanyana değiliz
En sevmedigim insan davranisidir onu istemem bunu istemem hic gerek yok bidi bidi. Adam yapiyorsa nazikce kabul et tesekkur et. 3 gun sonra hic bisey yapmayinca agliyorlar.
Yani şöyle almak istiyor diyelim ki takı vs ama çok bakıyor bir türlü seçemiyor kafası karışıyor bende bir tane seçiyorum mesela bu sefer fiyatı yüksek oluyor bende diyorum ki normal bişey olsun o kadar uçmaya gerek yok vs uzakta olduğumuz için böyle yanyana değiliz
Canım içinden almak geliyorsa alsın pahallı ucuz ne fark eder ki şülür et bişeyler alıyor. Umarım evlendikten sonra da böyle olur şimdi alma etme dersen evlenince bi bakmışsın bişey alan eden yok.
Canım içinden almak geliyorsa alsın pahallı ucuz ne fark eder ki şülür et bişeyler alıyor. Umarım evlendikten sonra da böyle olur şimdi alma etme dersen evlenince bi bakmışsın bişey alan eden yok.
Ya para konusunda cimrilik değil bu tutumluluk və bende şey yapıyorum gərəksiz yerə bana bir şey alsın istemiyorum hani ihtiyacım yok anlamında ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum belki de almalı belki de göndermeli çok safım herhalde ya
Ya para konusunda cimrilik değil bu tutumluluk və bende şey yapıyorum gərəksiz yerə bana bir şey alsın istemiyorum hani ihtiyacım yok anlamında ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum belki de almalı belki de göndermeli çok safım herhalde ya
tabii ki yanlis
adam heveslenmis taki secmis. "onu istemem bunu istemem ay onu sevdim ama bu daha ucuz bunu al"
adama agiz tadiyla nisanlisina guzel bir sey alma zevki bile vermiyorsunuz.
verdiğiniz enerji su; benim icin gerek yok, benim icin ugrasma, bana degmez, ben azla da yetinirim
e senin yaydigin enerji buyken adam sana ne verebilir ki?
bizim iliskide bir butce vardir. eger eve alacagi sey bana pahali geliyorsa "dur bir arastirayim" derim, ucuzunu bulurum. ikimizin de cok istedigimiz bir sey vardi. piyasa fiyati ortalama 5000 liraydi. istedigimiz markalari modelleri belirledik, buldugumuz sitelerde hepsini kalpledim, indirim bildirimi bekledim. gecen ty'de sevgililer günü indirimi vardi. elite indirimim olsun diye aldigim her ürüne fotografli yorum yaptim 200 lira da öyle indirim verdi:) 4299 liraya almis olduk
:)
bu bana normal geliyor. ayni urunu daha ucuza almak yani. Ama "ay ne gerek var, tamam tamam almayalim. neyse bosver vazgectim" falan sakincali seyler:) begeniyorsam - istiyorsam tabii ki alalim yani, neden alinmasin ki?
tatillerde de genelde merkezi ama uygun yerlerde kaliriz. uygun dediğim 20 euro ve daha az rakamlar:) çünkü zaten yatmadan yatmaya gidiyoruz. amaaa tatilin bir gününde oralardan tasarruf ettigimiz parayla jakuzili falan güzel manzarali bir yer buluyoruz. yani "ay yapma, bana degmez, en ucuzunda kaliveririz" degil de "paramızı idareli kullanalim, daha guzelinde kalalim" gibi bir sey
ya da kayak merkezinde yemekler asiri pahali diye cantadan cikarttigimiz ton baliklk sandviclerimizi yeriz ama o tasarruf ettigimiz parayla gitmeden oranin meshur yemeklerinin oldugu restorana gider tika basa yeriz:)
sen de "hicbir sey istemem" demekten vazgeç bence. adam bir seye hevesleniyorsa yapsin iste ne guzel
Ben nişanlim bazen eşim bir şeyler aldığı zaman yaptığı zaman diyorum ki yapma etme şuan zamanı değil daha sonra olur vs gibisinden ona engel oluyorum sizce bu yanlış bir tutum ve davranış mı evlilikte bu sefer farklı bir şey mi olur kafam karıştı aslında yapmamasından değil bazen günahım geliyor ona çok şey yapmak istiyor öyle öyle davranıp duruyorum
Biz evlenirken k.validemin dahil olmasini istemedim. Herseyi esimle beraber yaptik. O sebeple gereksiz birseyler almaya kalkacagimiz zaman birbirimizi uyariyorduk. Eger alirsak evlendikten sonra sıkışacagimizin farkindaydik cunku dugundeki takilara dokunmak istemiyorduk. Evlendik inanin alisveris konularinda hic kasmadik henuz kendimizi. Nisanlilik donemindeki gibi degiliz cok sukur. O surec hem stresli hem bol masrafli o yuzden yaptiginiz uyarilar gayet makul.
Ben de sizin gibiydim hala da öyleyim. Ama anladım ki 5 senelik evliliğimde artık ev masraflarından sıra bana gelmemeye başlamış. Eşim bunu kötü niyetle yapmasa da ilk sıralamada ben yokum çünkü nasıl olsa idare eder olmuşum. Hala bekarlıktan kalma kıyafet giymemden anladım. Bende alamıyorum bişey sana alma mı diyorum diyor. Bu duygusal manipülasyona geldim maalesef. İhtiyacım olanı alırım mantığıyla hareket ettikçe aa bi baktım aç değilim kıyafetim var ama yeniler yok öncelik sağlık, ev, araba ama bana sıra gelmiyor. Sonra ki sıralamaya kim girecek dersiniz? Tabi ki çocuk girecek! Türk kadınlarında bu fedakarlık var annem de böyle hala bişey alamaz maaşını eve harcar ama dank etti bende çocuğuma bişey alırken kendine de almaya başladım. Kargoların şekli değişti ve eşime açık açık dedim öncelik listenden nasılsa idare eder diye çıkardın beni derim. Kabul etmese de bu böyle. Şimdiden böyle yapmayın kaşıkçı elması alın demiyorum ama bir üst model almaktan zarar gelmez ölmez. Ölürse de sizin uğrunuza ölsün daha kıymetli olursunuz.