tabii ki yanlis
adam heveslenmis taki secmis. "onu istemem bunu istemem ay onu sevdim ama bu daha ucuz bunu al"
adama agiz tadiyla nisanlisina guzel bir sey alma zevki bile vermiyorsunuz.
verdiğiniz enerji su; benim icin gerek yok, benim icin ugrasma, bana degmez, ben azla da yetinirim
e senin yaydigin enerji buyken adam sana ne verebilir ki?
bizim iliskide bir butce vardir. eger eve alacagi sey bana pahali geliyorsa "dur bir arastirayim" derim, ucuzunu bulurum. ikimizin de cok istedigimiz bir sey vardi. piyasa fiyati ortalama 5000 liraydi. istedigimiz markalari modelleri belirledik, buldugumuz sitelerde hepsini kalpledim, indirim bildirimi bekledim. gecen ty'de sevgililer günü indirimi vardi. elite indirimim olsun diye aldigim her ürüne fotografli yorum yaptim 200 lira da öyle indirim verdi:) 4299 liraya almis olduk
Eki Görüntüle 3546725
:)
bu bana normal geliyor. ayni urunu daha ucuza almak yani. Ama "ay ne gerek var, tamam tamam almayalim. neyse bosver vazgectim" falan sakincali seyler:) begeniyorsam - istiyorsam tabii ki alalim yani, neden alinmasin ki?
tatillerde de genelde merkezi ama uygun yerlerde kaliriz. uygun dediğim 20 euro ve daha az rakamlar:) çünkü zaten yatmadan yatmaya gidiyoruz. amaaa tatilin bir gününde oralardan tasarruf ettigimiz parayla jakuzili falan güzel manzarali bir yer buluyoruz. yani "ay yapma, bana degmez, en ucuzunda kaliveririz" degil de "paramızı idareli kullanalim, daha guzelinde kalalim" gibi bir sey
ya da kayak merkezinde yemekler asiri pahali diye cantadan cikarttigimiz ton baliklk sandviclerimizi yeriz ama o tasarruf ettigimiz parayla gitmeden oranin meshur yemeklerinin oldugu restorana gider tika basa yeriz:)
sen de "hicbir sey istemem" demekten vazgeç bence. adam bir seye hevesleniyorsa yapsin iste ne guzel