- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi pearlpearl
-
Allah muhabbetinizi bozmasın canımher evlilik de olur canım kaldı ki sadece evlilik degil işte hayatın her noktasında zaman zaman o evrelerden geciliyor
guclu hatunlarız biz evelaalah kalıcaz altından
hazırlıklar stresli ve zor gibi biraz nisanlım her zaman benle olamıyor aksi gibi de habire görev cıkıyor ve uzaga gidiyor o kısım zorluyo bizi baya
onun dısında cooooooooook heyecanlııı ve tatlı bir bekleyis var tabii
Seni o kadar iyi anlıyorum kiiiamin tatlım
çok hakllısın prensescim aslında aynı dertten muzdaripmişiz...
beni dde nisanlımın uzakta olusu cok etkilemeye basladı ve psikolojime olan etkileri artık fiziki dunyadada gormeye basladım...
her gun el-ayak titremeleri yasıyorum hafif siddetli
ve bu titremeler yalnızca ve yalnızca nisanlıma dokundugumda geciyor... Nisanlımda da göz seyirmesi seklinde aynı durum... Ben yanındayken kesilen ayrılınca tekrar baslayan seyirmeleri var
sanırım özellikle ikimizde yogun stres altındayken ortaya daha cok cıkıyor... cunku biz sorunlarımızdan kacısın adresi olarak sadece birbirimizi goruyoruz
birbirimize bagımlı hale geldik bu her ne kadar kulaga "wooow" gibi gelse de oyle degil...
Bu da kötü bir şey... Bizler her zaman her sartta mutlulugumuzu koruyabilmeliyiz ki sevdigimiz insanlada daha cok mutluluk paylasalım
boyle olunca uzak oldugumuz her gun ikimize de zehir oluyor
hehehe yakalayamaz kiii öpemezsin kii hatice haticee
yakalarsan öp beni,yi beni,gıdıkla beniiiii
Çağlam aşk demekki sadece bende ters etki yapıyormuş yada sende ikimizden birinde var bir tuhaflıkamin tatlım
çok hakllısın prensescim aslında aynı dertten muzdaripmişiz...
beni dde nisanlımın uzakta olusu cok etkilemeye basladı ve psikolojime olan etkileri artık fiziki dunyadada gormeye basladım...
her gun el-ayak titremeleri yasıyorum hafif siddetli
ve bu titremeler yalnızca ve yalnızca nisanlıma dokundugumda geciyor... Nisanlımda da göz seyirmesi seklinde aynı durum... Ben yanındayken kesilen ayrılınca tekrar baslayan seyirmeleri var
sanırım özellikle ikimizde yogun stres altındayken ortaya daha cok cıkıyor... cunku biz sorunlarımızdan kacısın adresi olarak sadece birbirimizi goruyoruz
birbirimize bagımlı hale geldik bu her ne kadar kulaga "wooow" gibi gelse de oyle degil...
Bu da kötü bir şey... Bizler her zaman her sartta mutlulugumuzu koruyabilmeliyiz ki sevdigimiz insanlada daha cok mutluluk paylasalım
boyle olunca uzak oldugumuz her gun ikimize de zehir oluyor
Seni o kadar iyi anlıyorum kiii
Uzaklık ve görüşememek çok kötü bi durum....
Evlenmeden önce ailenle vs bi şekilde zaman geçiyo ama evlenince sadece kendi başına kalıyosun dımdızlak...
Ve aslında kendinle nasıl vakit geçirmen gerektiğini,, yalnızken de mutlu olabileceğini blmiyosun...
Ben bunu yaşadım,, umarım sen yaşamazsın....
Benim de psikolojik etkileri çok oldu bu durumumun...
Bunalıma girdim vs vs...
Ama atlatıcaz inşallah beraber
Aklıma bir şarkı geldide söyleyemem şimdi
Çağlam aşk demekki sadece bende ters etki yapıyormuş yada sende ikimizden birinde var bir tuhaflık
Hocam ben arada bakmayı unutuyorum hatırlatırsın olur mu?
Canım benim eşim işi nedeniyle çok yoğun çalışıyor..tatlım benim nisanlım bunları dusundugu icin evi ailemin yanında yakınında bir yerde aldı.. ben gidecegim biliyorsun hiç bilmedigin bir yerde yalnız olmandansa ailelerimizin yakınında ol dedi
ama ne fayda suanda Allaha sukur ailem yanımda işim gucum var ama ben hala bocalıyorum onsuz... Onsuz demem de haftaici goremiorum genelde dusun... Uzun sureli gittigi bi 3 ay oldu onda da oldum oldum dirildim
bu uzaklıklar mecburiyet yapacak birsey yok kendimize yardım etmeyi ogrenicez
senin esin neden uzakta canım buarada?
Çağlam bende katılmak istiyorum. bugün hastayım çok takip edemeyebilirim ama sonraki günler aranızda olmaktan mutluluk duyiciim :)
Canım benim eşim işi nedeniyle çok yoğun çalışıyor..
Bi gün sabah gidiyor ya işe, ertesi akşam geliyor
Sonraki sabah tekrar gidiyor
Düşün ki ev bana bakıyor ben eve bakıyorum....
Kendimi çok işe yaramaz boş bi insan gibi hissediyorum bu yüzden....
2 koca gün evi beklemek çok berbat bişey..
Eşimin işyeri değiştirme ihtimali var inşallah düşüncelerimle güzel şeyler çekmek istiyorumm:44:
Ailenin yakınında olan büyük şans
Malesef cnm yaa keşke çalışabilsem ama puanım o kadar düşük ki artık kpss 2014 hedefledim..inşallah değiştiririz prensescimm benimkinin de kucuk ihtimalde olsa istanbuldaki gemiye gelme ihtimali var ole olursa gitmicek seferlere
miniminnacık bi ihtimal ben de onu cekmek istiorum mumkunse
sen calısıyor musun peki? iş guc belki kafanı dagıtır (ben de işe yaramıyo ekstra sorundan baska gerci ama)
Geçmiş olsun ezgicanÇağlam bende katılmak istiyorum. bugün hastayım çok takip edemeyebilirim ama sonraki günler aranızda olmaktan mutluluk duyiciim :)
Sanırım bende öyle hissediyorum yokken sorunlarla boğuluyorum o varken hayat pespembe oluyor.tatlım benim nisanlım bunları dusundugu icin evi ailemin yanında yakınında bir yerde aldı.. ben gidecegim biliyorsun hiç bilmedigin bir yerde yalnız olmandansa ailelerimizin yakınında ol dedi
ama ne fayda suanda Allaha sukur ailem yanımda işim gucum var ama ben hala bocalıyorum onsuz... Onsuz demem de haftaici goremiorum genelde dusun... Uzun sureli gittigi bi 3 ay oldu onda da oldum oldum dirildim
bu uzaklıklar mecburiyet yapacak birsey yok kendimize yardım etmeyi ogrenicez
senin esin neden uzakta canım buarada?
ben de bilemiorum kimde nerde tuhaflık ...
tek bildigim sabah uyandıgımdan yatana kadar hatta ruyalarımda bile yanımda olmasını istedigim...
olmadıgı zaman dengem bozuluyor allak bullak oluyorum
sanki onun yanında gercek bi dunya var ve o gidince beni karanlık bi hayal dunyasının icinde bırakıyor
halime bakar mısın??? tam psikologluk olmusum yani :26:
Grup vitamin diyorumHatice söylesene şarkıyı kız kızayız bişi olmazz
hoş geldiniz fıstıklar
gulibigimmmmm bitanemm yerim ben seniii o kadar iyi anlıyorum ki... ben de enerji bakımından resmen cokuslerdeyim cok ihtiyacım var
evren bizi cagırıyo
bikaç ay sonra bu yazdıklarımıza bakarak ne kadar degişip yol kattetimizi goruruz insallah
bu arada gulibigim harika bi soru sormussun nereden baslamalı???
yavas yavas toparlanalım önerileri almaya baslayacagız ve hep birlikte birine karar verecegiz... Dun aksam yeni baslayanlar icin gece yatmadan once dinleyebilecegimiz sadece 10 dakikakılık sesli yonlendirmeli bir meditesyon buldum
bunu illa bagdas kurup sekilden sekile girip falan yapmanıza gerek yok...
yatagınıza uzanıp sarkı dinler gibi dinleyebilceksiniz... dun ilk defa denedim ve uykuya huzurlu daldım
bunun gibi mp3 leri toparlayıp burda bizimle olan herkese gonderecegim....
yani önce icimizi temizlemekle baslıcaz... arınma calısmaları uzerine yogunlasıcaz
elimdekileri bu aksamdan itibaren dokup yeni arastırmalar yapıp sizinde katkılarınızla guzel bi program hazırlamak istiyorm
Ben şu an joe vitale ın bi kitabını okuyorum...kuzum iki aksamdır dinliorum meditasyonu dinlerken yapıyorsunuz zaten cok kolay oluyor sadece sesin soylediklerini yaparak o anı yasıyosunuz resmen iki sabahtır daha mutlu uyanıorum
askımın olmamasına degil gelcek olmasına odaklanabiliorum...
isteyenlere aksam link atıcam indirmeniz için...
uyumadan once duzenli olarak baslayalım medilere... bir de olumlama ve sukur terapisi
bunları her gun yapabilecek olanlara meditasyonu gondericem
kuzum iki aksamdır dinliorum meditasyonu dinlerken yapıyorsunuz zaten cok kolay oluyor sadece sesin soylediklerini yaparak o anı yasıyosunuz resmen iki sabahtır daha mutlu uyanıorum
askımın olmamasına degil gelcek olmasına odaklanabiliorum...
isteyenlere aksam link atıcam indirmeniz için...
uyumadan once duzenli olarak baslayalım medilere... bir de olumlama ve sukur terapisi
bunları her gun yapabilecek olanlara meditasyonu gondericem
Kuzummmm ben istiyorum o kadar çok ihtiyacım varki meditasyona.. Hele bide faydası olduğunu görünce dahada düzenli yaparım bana atarmısın linki..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?