• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

Herkese selam :) Bayanlar ben her akşam saat 22.30'da enerji çalışmamızı yapamıyorum ödevlerim, testlerim olduğu için. Malum sınava hazırlanıyorum. Bu yüzden unutabiliyorum bazen.Ama unuttuğum zamanlarda da gece yatmadan önce yapıyorum saati tutmasa da. Bu yüzden kusuruma bakmayın.
Aşk ve mutluluk benim peşimde bu aralar. Öyle hissediyorum. Yeni aşklar, yeni insanlar seziyorum. Hadi hayırlısı. :) Öpüyorum hepinizi.

enerji çalışmasını nasıl yapıyoruuz? bnede yeni katıldımda

enerji çalışmasını nasıl yapıyoruuz? bnede yeni katıldımda

Hoşgeldiniz. :) 31. sayfada Cookie_Dough adlı arkadaşımız açıklamış. Ben de metni kopyalıyorum sizin için.

Öncelikle her akşam belirledğimiz saat de yani 22.30 da yapmanızı istediğim ilk şey, çalışmaya katılan arkadaşların hepsini birlikte yanyana oturmuş, bir çember halinde düşünmeniz

Daha sonra, bu çemberde bulunan herkesin birbirine pembe bir enerji ışığıyla bağlandığını hayal ediyorsunuz, ve bu pembe ışıgın tam ortada birleşip kocaman olduğunu ve topluluk uzerinden her yere özellik de sevdigimiz aşık oldugumuz yada HENUZ BİR ASKIMIZ YOKSA, hayalimizde olmasını istedigimiz herhangi bir BİZE EN UYGUN EŞ'in, kişilerin kalplerine ulaştıgını imgeliyoruz...

Sonra da bu cümleleri söylüyoruz,

Şu an aynı amaç için bir araya gelmiş diğerleriyle beraber, ben de kendimin, özümün sadece ve saf sevgiden oluştuğunu biliyorum

Benim kalbim, benim niyetlerim ve isteklerim temiz

Şimdi özüme, en derinime, zihnimin vesveseleri ile kirletilmemiş o sonsuz ve derin boşluğa iniyorum, orada bir tek yaratandan aldığım enerji var

Saf, temiz, sevgi, aşk ve mutluluk dolu bir enerji

Özüm buysa, öyleyse ben aşkım, sevgiyim ve mutluluğum

Şuan benle beraber aynı amaca yönelmiş diğerleri gibi

Bu yüzden ben GERÇEK AŞKI hakediyorum, GERÇEK MUTLULUĞU hakediyorum, GERÇEK SEVGİYİ, hakediyorum

İçinde bulunduğum şu andan itibaren, İDEAL AŞKIMIN, İDEAL EŞİMİN zaten kaderime yazıldıgını biliyorum ve onunla EN UYGUN zamanda karşılaşmak için kendimi bütün ihtimallere açıyorum

ZATEN Bİ İLİŞKİSİ OLANLAR BUNU SÖYLEYEBİLİR;

İçinde bulunduğum şu andan itibaren; sevdiğim adamla olan ilişkimin evliliğe dönüşmesi, bir ömür sağlıklı, mutlu, maddi ve manevi huzuru yakalamış bir evlilik hayatını sevdigim adamla yaşayabilmek için kendimi bütün ihtimallere açıyorum

EVLİ OLANLAR;

İçinde bulunduğum şu andan itibaren, Evliliğimin sonsuzluk bağıyla bağlanması, eşimin her zaman sadakat ve aşk dolu olması, evliliğimin üzerinde maddi ya da manevi hiç bir olumsuzluk olmadan ömür boyu sürebilmesi için kendimi bütün ihtimallere açıyorum...

Şuan bu enerji çemberinde bulunan bütün diğer arkadaşlarımın da dua ve dileklerinin kabulunu, maddi, manevi tatmin olmuş, huzur dolu beraberliklerinin bir ömür sürmesini diliyorum...

Özü saf sevgi olan bu niyetlerin, AN İÇİNDE çoktan kabul oldugunu biliyorum

ŞÜKÜRLER OLSUN....

çalışma genel hatlarıyla böle, bunlar örnek cümleler kızlar, illa kelimesi kelimesine aynı seyleri söleyeceksiniz diye bir şey yok,burda işin özünü yakalamanız önemli, en basta anlattıgım imgeleme işini yaptıktan sonra, kendinizin saf bir sevgi oldugunuzu hatırlayıp, ask ve mutlulugu hakedişine odaklanmanız akabinde kendiniz ve calısmaya o aksam katılmıs olan diğerleri için de dileklerde bulunmanız yeterli

Birde, çalışmayı bitirmeden, çalışmaya katılan arkadasların nicklerini de aklınızdan gecirip, onların dileklerinin kabul olmasını bu sekilde dilerseniz daha saglıkl olur

Hepimize Kolay gelsin

Hoşgeldiniz. :) 31. sayfada Cookie_Dough adlı arkadaşımız açıklamış. Ben de metni kopyalıyorum sizin için.

Öncelikle her akşam belirledğimiz saat de yani 22.30 da yapmanızı istediğim ilk şey, çalışmaya katılan arkadaşların hepsini birlikte yanyana oturmuş, bir çember halinde düşünmeniz

Daha sonra, bu çemberde bulunan herkesin birbirine pembe bir enerji ışığıyla bağlandığını hayal ediyorsunuz, ve bu pembe ışıgın tam ortada birleşip kocaman olduğunu ve topluluk uzerinden her yere özellik de sevdigimiz aşık oldugumuz yada HENUZ BİR ASKIMIZ YOKSA, hayalimizde olmasını istedigimiz herhangi bir BİZE EN UYGUN EŞ'in, kişilerin kalplerine ulaştıgını imgeliyoruz...

Sonra da bu cümleleri söylüyoruz,

Şu an aynı amaç için bir araya gelmiş diğerleriyle beraber, ben de kendimin, özümün sadece ve saf sevgiden oluştuğunu biliyorum

Benim kalbim, benim niyetlerim ve isteklerim temiz

Şimdi özüme, en derinime, zihnimin vesveseleri ile kirletilmemiş o sonsuz ve derin boşluğa iniyorum, orada bir tek yaratandan aldığım enerji var

Saf, temiz, sevgi, aşk ve mutluluk dolu bir enerji

Özüm buysa, öyleyse ben aşkım, sevgiyim ve mutluluğum

Şuan benle beraber aynı amaca yönelmiş diğerleri gibi

Bu yüzden ben GERÇEK AŞKI hakediyorum, GERÇEK MUTLULUĞU hakediyorum, GERÇEK SEVGİYİ, hakediyorum

İçinde bulunduğum şu andan itibaren, İDEAL AŞKIMIN, İDEAL EŞİMİN zaten kaderime yazıldıgını biliyorum ve onunla EN UYGUN zamanda karşılaşmak için kendimi bütün ihtimallere açıyorum

ZATEN Bİ İLİŞKİSİ OLANLAR BUNU SÖYLEYEBİLİR;

İçinde bulunduğum şu andan itibaren; sevdiğim adamla olan ilişkimin evliliğe dönüşmesi, bir ömür sağlıklı, mutlu, maddi ve manevi huzuru yakalamış bir evlilik hayatını sevdigim adamla yaşayabilmek için kendimi bütün ihtimallere açıyorum

EVLİ OLANLAR;

İçinde bulunduğum şu andan itibaren, Evliliğimin sonsuzluk bağıyla bağlanması, eşimin her zaman sadakat ve aşk dolu olması, evliliğimin üzerinde maddi ya da manevi hiç bir olumsuzluk olmadan ömür boyu sürebilmesi için kendimi bütün ihtimallere açıyorum...

Şuan bu enerji çemberinde bulunan bütün diğer arkadaşlarımın da dua ve dileklerinin kabulunu, maddi, manevi tatmin olmuş, huzur dolu beraberliklerinin bir ömür sürmesini diliyorum...

Özü saf sevgi olan bu niyetlerin, AN İÇİNDE çoktan kabul oldugunu biliyorum

ŞÜKÜRLER OLSUN....

çalışma genel hatlarıyla böle, bunlar örnek cümleler kızlar, illa kelimesi kelimesine aynı seyleri söleyeceksiniz diye bir şey yok,burda işin özünü yakalamanız önemli, en basta anlattıgım imgeleme işini yaptıktan sonra, kendinizin saf bir sevgi oldugunuzu hatırlayıp, ask ve mutlulugu hakedişine odaklanmanız akabinde kendiniz ve calısmaya o aksam katılmıs olan diğerleri için de dileklerde bulunmanız yeterli

Birde, çalışmayı bitirmeden, çalışmaya katılan arkadasların nicklerini de aklınızdan gecirip, onların dileklerinin kabul olmasını bu sekilde dilerseniz daha saglıkl olur

Hepimize Kolay gelsin

tamamdır bu gece başlıyorum. enerjinin gücüne inanıyorum bi fizikçi olarak..

Ben artık yeni çalışmaya başlayalım diyorum. Bu çalışma bana artık eskiye çok bağlı kalmamayı, kendim için en iyi olanı istememi öğretti. :) O güzel enerjinize sağlık. :) Ama çok uzun sürdüğünü düşünüyorum. Yeni bir çalışma başlatmalıyız. Herkesi bekliyorum. Sizleri seviyorum. :)

Ben artık yeni çalışmaya başlayalım diyorum. Bu çalışma bana artık eskiye çok bağlı kalmamayı, kendim için en iyi olanı istememi öğretti. :) O güzel enerjinize sağlık. :) Ama çok uzun sürdüğünü düşünüyorum. Yeni bir çalışma başlatmalıyız. Herkesi bekliyorum. Sizleri seviyorum. :)

Ben de gelmek istiyorumm ..

Arkadaşlar uzun bi süredir çalışmaya katılamıyorum ama artık bundan sonra rahat katılmaya devam edebilirim neden derseniz güzel haberler var benden yana :)
Geçen hafta nişanlandımm:16:
Umarım darısı diğer isteyen arkadaşlara olur :)
Artık bundan sonra daha güzel haberler gelir inşallah :)
:34::34::34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar uzun bi süredir çalışmaya katılamıyorum ama artık bundan sonra rahat katılmaya devam edebilirim neden derseniz güzel haberler var benden yana :)

Çook sevindim hayırlı olsun :) :nazar: Ömür boyu mutluluklar. :)

Aaaaaaa inanmıyorummm prensess ne ara nişanlandın sennn!!!

İnanılmaz sevindimmmm yaaa yeni biriyle mi yoksa hayatında olan erkek arkadasınla mı?

ay süper haber bu yaa

her zaman ki gibi varım:13:

mutluluklar dilerim prenses. Allah tamamına erdirsin:nazar:

Çook sevindim hayırlı olsun :) :nazar: Ömür boyu mutluluklar. :)

Aaaaaaa inanmıyorummm prensess ne ara nişanlandın sennn!!!

İnanılmaz sevindimmmm yaaa yeni biriyle mi yoksa hayatında olan erkek arkadasınla mı?

ay süper haber bu yaa

her zaman ki gibi varım:13:

mutluluklar dilerim prenses. Allah tamamına erdirsin:nazar:

Arkadaşlar çok çok teşekkürler :3:
Cookie erkek arkadaşımla bi ayrılık sürecinden sonra evliliğe karar verdik :1:
Darısı isteyen tüm arkadaşların başına olsun canlarım :16:
öpüyorum hepiniziiiiiiii:16:

prensescim dugun ne zaman peki?

bu aralar benimde çok acilll yeni bir çalışmaya ihtiyacım var disiplinli bir şekilde hemde

çok saldım kendimi mutsuz ve saglıksız hissetmeye basladım yine kızlar

arkadaşlar bu enerji dualarına devam ediyor musunuz, bgn okudum bnde katılmak istiyoruuumm =))

hakkımda hayırlı işin tez zamanda gelmesini istiyorum
hemen sonrasında sevgilimle her geçen gün artan bir aşkla dolu bir evlilik istiyorum :D mümkünse 2013 eylül,hahah=)))
aileme sevdiklerime sağlık mutluluk huzur diliyorum.aslında hepimiz tüm dünya mutlu huzurlu olsun istiyoruum=))

ben bu topiği neden daha önceden görmedim ya bende katılmak istiyorum.her akşam 22,30 da girerim buraya disiplinli bir şekilde bende sizlere eşlik ederim

benim iki isteğim sevdiğim adamdan iyi haberler almak ve hayırlısıyla evlenmek
ve tabikide iyi bir iş

Olumlu düşün lütfen. Hepimiz burada mutlu olmak için birleştik. Ve en doğru zamanı bekliyoruz mutlulukların bize gelmesi için. İnan buna. :34:

Çok sevdiğim bir söz vardır: Dayanamayacağın bir noktaya geldiğinde sakın vazgeçme! Orası gidişatın değişeceği yerdir. Bunu da hatırlatmak istedim. :)

:46::46::46::46::46::46:

Back