• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

ben zaten verdim haberimi ama bidaha tekrarlıyım...

önceki calısma da dilekleriminden biri işti ve benim haftam biter bitmez bi yerden haber geldi... işime de basladım 3 haftam geride kaldı bile

herkese guzel enerjileri için tekrar tesekkurler :34:

sahiden bu enerji birleştirme durumu işe mi yarıyor ne?

Bagajı geniş bir arabam olacak yakında:) ön koltuğu bagaj gibi kullanmaktan kurtulacağım.

Allah bi mani engel vermezse de yazın Yunan adalarına tatile gidiyoruz...

Şu çizme olayını da hallettim mi harika olacak:)))

Ben en iyisi bir liste daha yapıp buraya yazayım. vallahi uğuru var buranın...
Bu listeyi yaptığımda hepsi sadece hayaldi

mersa_liz adına cok sevindim :)

diğer baslıkta bu fikir ilk defa ortaya atıldıgında ben hakkında cok arastırma yapmıstım... enerjinin titreşim gücü var ve tek basına yaydıgın titreşimle birden fazla kişinin yaydıgı cok daha farklı ve guclu, bundan yola cıkarak atmıstım bu fikri ortaya ki dunyanın heryerinde toplu enerji calısmalarıı toplu dua calısmaları gibi seyler zaten yapılır

benim gibi dusunen sevgili wishpearl nde destegi ile böyle bir topiği açmış olduk

aynı amaca yonelince hele cok daha guzel oluyor

yapmanız gereken tek sey calısma boyunca ve sonrasında enerjiyi hiç dusurmemek, calısmayı yapın ve unutun mesela ertesi gun calısma vaktine kdr

ne zaman olcak nası olcak acaba olur mu öf püf demeden yapmak gerek ve sabırla beklemek

hakkımızda hayırlıysa eninde sonunda oluyor cunku buna inanamak gerek :34:

güzelmiş valla inşallah herkesin dileği kabul olur. bende dileyim ama çalışmalara nasıl katılırım bilemiyorum. çünkü pek vaktim olmuyor.
Allah'a şükür sağlığım sıhhatim yerinde,çok sevdiğim ve beni çok seven bi eşim var,maddiyatta olup gidiyor Allah'ım kimseye muhtaç etmiyor, annem babam ve kardeşlerim sağlıklı ve hayattalar, k.validem ve k.pederimi seviyorum ve onlarla iyi anlaşıyorum.dört başı mağmur derler ya öyle sayılır ama hayırlısıyla bebek sahibi olmak istiyorum, sağlıklı bir hamilelik geçirdikten sonra sağlıklı bir şekilde doğum yapıp bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum. işte benim de dileğim bu. ocak ayında tüp bebek yapılacak. inşallah hayırlara vesile olur.

güzelmiş valla inşallah herkesin dileği kabul olur. bende dileyim ama çalışmalara nasıl katılırım bilemiyorum. çünkü pek vaktim olmuyor.
Allah'a şükür sağlığım sıhhatim yerinde,çok sevdiğim ve beni çok seven bi eşim var,maddiyatta olup gidiyor Allah'ım kimseye muhtaç etmiyor, annem babam ve kardeşlerim sağlıklı ve hayattalar, k.validem ve k.pederimi seviyorum ve onlarla iyi anlaşıyorum.dört başı mağmur derler ya öyle sayılır ama hayırlısıyla bebek sahibi olmak istiyorum, sağlıklı bir hamilelik geçirdikten sonra sağlıklı bir şekilde doğum yapıp bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum. işte benim de dileğim bu. ocak ayında tüp bebek yapılacak. inşallah hayırlara vesile olur.

canım kişisel dilekler icin calısmıyoruz o calısma şimdilik bitti yeni bir tane daha yaparız ama hemen değil, tek niyet calısmalarına gectik cunku suan

şimdi herkes tek bir amac icin olcak sekilde calısıyoruz, ilk calısmanın konusu ask ve evlilik oldu...

evdercim, sen de 31. sayfayı okursan nasıl yapılcagını görmüş olursun orada acıkladım...

:34:

Ne güzel aramıza yeni yeni arkadaşlar katılıyor. Giderek daha büyük bir mutluluk çemberi oluşturuyoruz. :54: Cookie_Dough çok sevindim dileklerinin gerçek olmasına. :) Tabi bütün herkesin olmuş ve hayırlısıyla olacak olan dilekleri için seviniyorum. :) Hepinizi çoooooook seviyorum. Çalışma yaptığımız ilk gün bir şeye moralim o kadar çok bozulmuştu ki. Ama şimdi içim içime sığmıyor sanki çok mutluyum. Artık o kadar çabuk mutlu oluyorum ki kendimi çok seviyorum. :52: Ve güzel enerjilerini gönderen herkesi de çok seviyorum. :52::21: Mutluluğunuz daim olsun. :)

şifası bulunmayan ve agır hastalıklarla karşılaşmayacak yıllar ınşaallah..
allahımızın bızlere vermış oldugu sabrı yerıne getırır daha sakin konuşurum ınşaallah..
yıllar sonra cocuklarımıza ve kendımıze,başkalarına muhtac olmayacak kadar hayırlı bol rızıklarımız olur ınşaallah..
gecemeyecegımız sınavlardan sınav olmayalım ınşaallah..
ve kışılerı dınledıkten sonra yargılamaya gecmeden once kendımızı onun yerıne koyup cevap verebılelım ınşaallah..
hastalara,kımsesızlere talebelere yardım edecek kadar hayırlı bol kazancımız olsun..
sonrasında olsa ıyı olurdu dedıklerım ıse...
bır yardımcım olsun ev ışlerıme yardım edecek..
bır arabam olsun şoförü olmasada olu ben kullanırım:)
e daha ne ısteyeyım Allah'ımdan..
bugunume hamd olsun..
olmasada yerı ve zamanı degıl derım ben..

allahımızın bızlere vermış oldugu sabrı yerıne getırır daha sakin konuşurum ınşaallah..
yıllar sonra cocuklarımıza ve kendımıze,başkalarına muhtac olmayacak kadar hayırlı bol rızıklarımız olur ınşaallah..
ve kışılerı dınledıkten sonra yargılamaya gecmeden once kendımızı onun yerıne koyup cevap verebılelım ınşaallah..
hastalara,kımsesızlere talebelere yardım edecek kadar hayırlı bol kazancımız olsun..
bugunume hamd olsun..

Dilekleriniz ne kadar güzel. Herkese en iyisini dilemek en güzel dilek ve duadır. :) Biz de zaten hepimiz için burada çalışma yapıyoruz. Sizin de dileklerinizin gerçekleştiğini duyarız umarım. :)

Dilekleriniz ne kadar güzel. Herkese en iyisini dilemek en güzel dilek ve duadır. :) Biz de zaten hepimiz için burada çalışma yapıyoruz. Sizin de dileklerinizin gerçekleştiğini duyarız umarım. :)

E o halde her akşam aynı saatte buluşalım veee enerjilerimizi birleştirerek mutluluğu yakalayalım değil mi ya :)
Meleklerle çalışmalar yapmaya başladım ben 2 haftadır ve herşey o kadar güzel gelişiyor ki meditasyon da yapıyorum olumsuz her etkiyi kovuyor ve bağlarımı kesiyorum ...geçmişi şifalandırdım...affetmem gerekenleri affettim kendimi sevgi ve ışığın kucağına bıraktım...Güçlü hissediyorum o yüzden de aranızda olmayı seçiyorum :)

Ve öyle de oldu :) Teşekkür ederim :)

bugunume hamd olsun..

amin inşallah:16:

ben zaten verdim haberimi ama bidaha tekrarlıyım...

önceki calısma da dilekleriminden biri işti ve benim haftam biter bitmez bi yerden haber geldi... işime de basladım 3 haftam geride kaldı bile

herkese guzel enerjileri için tekrar tesekkurler :34:

Canım çok sevindim senin adına ben galiba görmemişim daha önce bu haberi tebriklerrr:46::46::46::46::46:
Daha güzel haberler almamız umuduyla :52::52::52:

bende şimdilik bi değişiklik yok ama sizinkileri okudukça mutlu olucam devam edin kızlar iyi haberler vermeye :16:

ne zamandır giremiyordum kızlar .. bu aralar iyi dileklerinize ihtiyacım var. hayatım pek yolunda gitmiyor :26:

Back