- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
- Konu Sahibi pearlpearl
-
ne zamandır giremiyordum kızlar .. bu aralar iyi dileklerinize ihtiyacım var. hayatım pek yolunda gitmiyor :26:
Olumlu düşün lütfen. Hepimiz burada mutlu olmak için birleştik. Ve en doğru zamanı bekliyoruz mutlulukların bize gelmesi için. İnan buna.
Çok sevdiğim bir söz vardır: Dayanamayacağın bir noktaya geldiğinde sakın vazgeçme! Orası gidişatın değişeceği yerdir. Bunu da hatırlatmak istedim. :)
Bir gün Mevlâna eve girer ve hanımı ona sorar;
"Bu kadar Aşıksın Mevlâ'ya, şükürler olsun bu Aşkı yaşayıp yaşatana..! Peki bana ne kadar Aşıksın..?" der.
Mevlâna hanımına şöyle der;
Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim,
Bir adım gelene on adım gidişimsin
Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin
Sen benim; bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim,
Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin
Ve kapanmayan avuç içimsin...
Allah her kadına Mevlana gibi seven erkek ,her erkeğe Mevlana Hz.sevgisine layık kadın nasip etsin..Amin...
<<<<<<<<<<<<<<<
Tüm enerji topiğine sağlıklı ve aşk dolu bir yıl diliyorum
Herkese selam :) Bayanlar ben her akşam saat 22.30'da enerji çalışmamızı yapamıyorum ödevlerim, testlerim olduğu için. Malum sınava hazırlanıyorum. Bu yüzden unutabiliyorum bazen.Ama unuttuğum zamanlarda da gece yatmadan önce yapıyorum saati tutmasa da. Bu yüzden kusuruma bakmayın.
Aşk ve mutluluk benim peşimde bu aralar. Öyle hissediyorum. Yeni aşklar, yeni insanlar seziyorum. Hadi hayırlısı. :) Öpüyorum hepinizi.
öyle bir erkek var mı kiii varsada bana denk gelmez eminimniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?