Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

ne zamandır giremiyordum kızlar .. bu aralar iyi dileklerinize ihtiyacım var. hayatım pek yolunda gitmiyor :26:

Olumlu düşün lütfen. Hepimiz burada mutlu olmak için birleştik. Ve en doğru zamanı bekliyoruz mutlulukların bize gelmesi için. İnan buna.

Çok sevdiğim bir söz vardır: Dayanamayacağın bir noktaya geldiğinde sakın vazgeçme! Orası gidişatın değişeceği yerdir. Bunu da hatırlatmak istedim. :)

Saat 22:30 da sanırım etkinlik yapılacak tam ihtiyacım olan şey sevgi evlilik. İnşallah herkesin duası kabul olur.

inşalah istekleriniz gerçekleşir arkadaşar.Benim dileğimde eskişehir anadolu üniversitesi İletişim fakültesi .....ve aŞkKK ama karşılıklısından:)))

Benim hayatımdan memnunum ve mutluyum. Güzel enerjiler iyi geliyor bana :) bu arada ilk defa cepten girdim siteye böyle de çok tatlıymış.

Ben iki gündür yapıyorum tam 22:30 da inşallah katılanlar vardır bugünde bir aksilik olmazsa aşk için temennilerim olacak. Gerçek olsun hayallerimiz bir an önce..

Henüz dilegim gerceklesmedi ama cok huzurluyum, uzun zamandir hissetmedigim kadar...
Bu gece de dualari ihmal etmeyin arkadaslar, mübarek gece :)

Selam kızlar,

Beni de listeye dahil eder misiniz :)

Gönülden sevgiler, Selamlar,

Canımm çok saol " : Dayanamayacağın bir noktaya geldiğinde sakın vazgeçme! Orası gidişatın değişeceği yerdir. " çok güzel bir söz haklısın. inşallah öyle olur .

Bir gün Mevlâna eve girer ve hanımı ona sorar;

"Bu kadar Aşıksın Mevlâ'ya, şükürler olsun bu Aşkı yaşayıp yaşatana..! Peki bana ne kadar Aşıksın..?" der.

Mevlâna hanımına şöyle der;

Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim,
Bir adım gelene on adım gidişimsin
Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin
Sen benim; bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim,
Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin
Ve kapanmayan avuç içimsin...

Allah her kadına Mevlana gibi seven erkek ,her erkeğe Mevlana Hz.sevgisine layık kadın nasip etsin..Amin...

<<<<<<<<<<<<<<<

Tüm enerji topiğine sağlıklı ve aşk dolu bir yıl diliyorum

öyle bir erkek var mı kiii varsada bana denk gelmez eminimniiii

Herkese selam :) Bayanlar ben her akşam saat 22.30'da enerji çalışmamızı yapamıyorum ödevlerim, testlerim olduğu için. Malum sınava hazırlanıyorum. Bu yüzden unutabiliyorum bazen.Ama unuttuğum zamanlarda da gece yatmadan önce yapıyorum saati tutmasa da. Bu yüzden kusuruma bakmayın.
Aşk ve mutluluk benim peşimde bu aralar. Öyle hissediyorum. Yeni aşklar, yeni insanlar seziyorum. Hadi hayırlısı. :) Öpüyorum hepinizi.

Bende öyle saati kaçırdığım zaman mutlaka yapıyorum canım Ben de ayrıldığım erkek arkadaşaımla sanki barışma aşamasında gibiyim bakalım hayırlısı Henüz belli bişey yok bakacaz artık

hanımlar,beni de dahil edin lütfen...tapusu bizim olan ama aslında bizim olmayan bir ev yüzünden sıkıntıdayız...bana da dua edin ne olur...şu iş hayırlısıyla hallolsun.....

son sayfaları okumadan atlamışım olaya ama takipçinizim kızlar yeniden toplandığınızda beni unutmayın lütfen:))

Ben derslerden dolayı pek uğrayamıyorum siteye. Bilgisayara yeni geçtim. Bir bitse şu dersler, sınavlar hep buradayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…