- Konu Sahibi pearlpearl
-
elbette canım
güzelmiş valla inşallah herkesin dileği kabul olur. bende dileyim ama çalışmalara nasıl katılırım bilemiyorum. çünkü pek vaktim olmuyor.
Allah'a şükür sağlığım sıhhatim yerinde,çok sevdiğim ve beni çok seven bi eşim var,maddiyatta olup gidiyor Allah'ım kimseye muhtaç etmiyor, annem babam ve kardeşlerim sağlıklı ve hayattalar, k.validem ve k.pederimi seviyorum ve onlarla iyi anlaşıyorum.dört başı mağmur derler ya öyle sayılır ama hayırlısıyla bebek sahibi olmak istiyorum, sağlıklı bir hamilelik geçirdikten sonra sağlıklı bir şekilde doğum yapıp bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum. işte benim de dileğim bu. ocak ayında tüp bebek yapılacak. inşallah hayırlara vesile olur.
şifası bulunmayan ve agır hastalıklarla karşılaşmayacak yıllar ınşaallah..
allahımızın bızlere vermış oldugu sabrı yerıne getırır daha sakin konuşurum ınşaallah..
yıllar sonra cocuklarımıza ve kendımıze,başkalarına muhtac olmayacak kadar hayırlı bol rızıklarımız olur ınşaallah..
gecemeyecegımız sınavlardan sınav olmayalım ınşaallah..
ve kışılerı dınledıkten sonra yargılamaya gecmeden once kendımızı onun yerıne koyup cevap verebılelım ınşaallah..
hastalara,kımsesızlere talebelere yardım edecek kadar hayırlı bol kazancımız olsun..
sonrasında olsa ıyı olurdu dedıklerım ıse...
bır yardımcım olsun ev ışlerıme yardım edecek..
bır arabam olsun şoförü olmasada olu ben kullanırım:)
e daha ne ısteyeyım Allah'ımdan..
bugunume hamd olsun..
olmasada yerı ve zamanı degıl derım ben..
Dilekleriniz ne kadar güzel. Herkese en iyisini dilemek en güzel dilek ve duadır. :) Biz de zaten hepimiz için burada çalışma yapıyoruz. Sizin de dileklerinizin gerçekleştiğini duyarız umarım. :)
şifası bulunmayan ve agır hastalıklarla karşılaşmayacak yıllar ınşaallah..
allahımızın bızlere vermış oldugu sabrı yerıne getırır daha sakin konuşurum ınşaallah..
yıllar sonra cocuklarımıza ve kendımıze,başkalarına muhtac olmayacak kadar hayırlı bol rızıklarımız olur ınşaallah..
gecemeyecegımız sınavlardan sınav olmayalım ınşaallah..
ve kışılerı dınledıkten sonra yargılamaya gecmeden once kendımızı onun yerıne koyup cevap verebılelım ınşaallah..
hastalara,kımsesızlere talebelere yardım edecek kadar hayırlı bol kazancımız olsun..
sonrasında olsa ıyı olurdu dedıklerım ıse...
bır yardımcım olsun ev ışlerıme yardım edecek..
bır arabam olsun şoförü olmasada olu ben kullanırım:)
e daha ne ısteyeyım Allah'ımdan..
bugunume hamd olsun..
olmasada yerı ve zamanı degıl derım ben..
Dilekleriniz ne kadar güzel. Herkese en iyisini dilemek en güzel dilek ve duadır. :) Biz de zaten hepimiz için burada çalışma yapıyoruz. Sizin de dileklerinizin gerçekleştiğini duyarız umarım. :)
ben zaten verdim haberimi ama bidaha tekrarlıyım...
önceki calısma da dilekleriminden biri işti ve benim haftam biter bitmez bi yerden haber geldi... işime de basladım 3 haftam geride kaldı bile
herkese guzel enerjileri için tekrar tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?