Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

varım varıım
ben yine varıım

kadro toplanıyoo cok sevindim

haftasonu calısma seklini belirleyip pazartesi baslıyoruz kızlar

enerjileri kuşanın

Selam Kızlar,

Çalışma şeklimizi açıklıyorum....

Öncelikle her akşam belirledğimiz saat de yani 22.30 da yapmanızı istediğim ilk şey, çalışmaya katılan arkadaşların hepsini birlikte yanyana oturmuş, bir çember halinde düşünmeniz

Daha sonra, bu çemberde bulunan herkesin birbirine pembe bir enerji ışığıyla bağlandığını hayal ediyorsunuz, ve bu pembe ışıgın tam ortada birleşip kocaman olduğunu ve topluluk uzerinden her yere özellik de sevdigimiz aşık oldugumuz yada HENUZ BİR ASKIMIZ YOKSA, hayalimizde olmasını istedigimiz herhangi bir BİZE EN UYGUN EŞ'in, kişilerin kalplerine ulaştıgını imgeliyoruz...

Sonra da bu cümleleri söylüyoruz,

Şu an aynı amaç için bir araya gelmiş diğerleriyle beraber, ben de kendimin, özümün sadece ve saf sevgiden oluştuğunu biliyorum

Benim kalbim, benim niyetlerim ve isteklerim temiz

Şimdi özüme, en derinime, zihnimin vesveseleri ile kirletilmemiş o sonsuz ve derin boşluğa iniyorum, orada bir tek yaratandan aldığım enerji var

Saf, temiz, sevgi, aşk ve mutluluk dolu bir enerji

Özüm buysa, öyleyse ben aşkım, sevgiyim ve mutluluğum

Şuan benle beraber aynı amaca yönelmiş diğerleri gibi

Bu yüzden ben GERÇEK AŞKI hakediyorum, GERÇEK MUTLULUĞU hakediyorum, GERÇEK SEVGİYİ, hakediyorum

İçinde bulunduğum şu andan itibaren, İDEAL AŞKIMIN, İDEAL EŞİMİN zaten kaderime yazıldıgını biliyorum ve onunla EN UYGUN zamanda karşılaşmak için kendimi bütün ihtimallere açıyorum

ZATEN Bİ İLİŞKİSİ OLANLAR BUNU SÖYLEYEBİLİR;

İçinde bulunduğum şu andan itibaren; sevdiğim adamla olan ilişkimin evliliğe dönüşmesi, bir ömür sağlıklı, mutlu, maddi ve manevi huzuru yakalamış bir evlilik hayatını sevdigim adamla yaşayabilmek için kendimi bütün ihtimallere açıyorum

EVLİ OLANLAR;

İçinde bulunduğum şu andan itibaren, Evliliğimin sonsuzluk bağıyla bağlanması, eşimin her zaman sadakat ve aşk dolu olması, evliliğimin üzerinde maddi ya da manevi hiç bir olumsuzluk olmadan ömür boyu sürebilmesi için kendimi bütün ihtimallere açıyorum...

Şuan bu enerji çemberinde bulunan bütün diğer arkadaşlarımın da dua ve dileklerinin kabulunu, maddi, manevi tatmin olmuş, huzur dolu beraberliklerinin bir ömür sürmesini diliyorum...

Özü saf sevgi olan bu niyetlerin, AN İÇİNDE çoktan kabul oldugunu biliyorum

ŞÜKÜRLER OLSUN....

çalışma genel hatlarıyla böle, bunlar örnek cümleler kızlar, illa kelimesi kelimesine aynı seyleri söleyeceksiniz diye bir şey yok,burda işin özünü yakalamanız önemli, en basta anlattıgım imgeleme işini yaptıktan sonra, kendinizin saf bir sevgi oldugunuzu hatırlayıp, ask ve mutlulugu hakedişine odaklanmanız akabinde kendiniz ve calısmaya o aksam katılmıs olan diğerleri için de dileklerde bulunmanız yeterli

Birde, çalışmayı bitirmeden, çalışmaya katılan arkadasların nicklerini de aklınızdan gecirip, onların dileklerinin kabul olmasını bu sekilde dilerseniz daha saglıkl olur

Hepimize Kolay gelsin

Kızlar çalışma şeklimizi açıkladım

ama bir önceki sayfada kalmış, arada kaynamasın bir önceki sayfaya bakabilirsiniz

harika olmuş canım,çok beğendimokurken bile mutlu oldum

çember meselesi çok hoşuma gitti

Çok güzel olmuş Cookie_Dough.

begenmene sevindim canım

harika olmuş canım,çok beğendimokurken bile mutlu oldum

çember meselesi çok hoşuma gitti

enerjiler şimdiden akmaya başladı yani yihuuu

yalnız zhebanicim, imzanda yazan YALNIZLIĞIN NİRVANASINDAYIM bu çalışmaya hiç uymuyor, direk enerjisi dusuk bi laf olmus aşkı değil yalnızlığı kabullenmişsin gibi duruyor...

enerjiler bu konuda yukselmeye basladımı en ufak bir dusus sizi basa dondurur, boyle lafları artık hayatından cıkart tatlım...

çok yakında hayatının askını bulacaksın

sadece doğru zamanı bekle.... umutla, sevinçle ve heyecanla...

hımmm haklısın uymuyor...kaldırıyorum hemencik

enerjimi düşürmesin

bulayım artık nerdeyse çıksın karşıma....

hepimiz bulalım hayatımızınn aşkını

Çalışmamız hayırlı olsun arkadaşlar İnşallah güzel şeylere sebep olur
Ben ilk gün bazı nedenlerden dolayı katılamadım dün de daha geç saatte yaptım çalışmamı kusuruma bakmayın nolur:26:
Olumlama çok güzel kendimi ok iyi hissediyorum söylerken
Güzel haber verecek kimse yok mu ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…