- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
- Konu Sahibi pearlpearl
-
Aaaa tabi ki de gençsin bayanlar hiç yaşlanır mıDoğum günün kutlu olsun.
kızlar çalışmaya bu hafta başlıcaz....
isimleri almaya başlayalım...
lütfen dikkat:
KONUYU HER ZAMAN TAKİP EDİP HER AKŞAM ÇALIŞMAYA KATILABİLECEK OLANLAR
ben varım diyerek konuya mesaj bıraksın....
çalışma saatimiz 22:30 dur herzamanki gibi ve pc başında olmanız gerekmemektedir....
sevgiler
Selam Kızlar,
Çalışma şeklimizi açıklıyorum....
Öncelikle her akşam belirledğimiz saat de yani 22.30 da yapmanızı istediğim ilk şey, çalışmaya katılan arkadaşların hepsini birlikte yanyana oturmuş, bir çember halinde düşünmeniz
Daha sonra, bu çemberde bulunan herkesin birbirine pembe bir enerji ışığıyla bağlandığını hayal ediyorsunuz, ve bu pembe ışıgın tam ortada birleşip kocaman olduğunu ve topluluk uzerinden her yere özellik de sevdigimiz aşık oldugumuz yada HENUZ BİR ASKIMIZ YOKSA, hayalimizde olmasını istedigimiz herhangi bir BİZE EN UYGUN EŞ'in, kişilerin kalplerine ulaştıgını imgeliyoruz...
Sonra da bu cümleleri söylüyoruz,
Şu an aynı amaç için bir araya gelmiş diğerleriyle beraber, ben de kendimin, özümün sadece ve saf sevgiden oluştuğunu biliyorum
Benim kalbim, benim niyetlerim ve isteklerim temiz
Şimdi özüme, en derinime, zihnimin vesveseleri ile kirletilmemiş o sonsuz ve derin boşluğa iniyorum, orada bir tek yaratandan aldığım enerji var
Saf, temiz, sevgi, aşk ve mutluluk dolu bir enerji
Özüm buysa, öyleyse ben aşkım, sevgiyim ve mutluluğum
Şuan benle beraber aynı amaca yönelmiş diğerleri gibi
Bu yüzden ben GERÇEK AŞKI hakediyorum, GERÇEK MUTLULUĞU hakediyorum, GERÇEK SEVGİYİ, hakediyorum
İçinde bulunduğum şu andan itibaren, İDEAL AŞKIMIN, İDEAL EŞİMİN zaten kaderime yazıldıgını biliyorum ve onunla EN UYGUN zamanda karşılaşmak için kendimi bütün ihtimallere açıyorum
ZATEN Bİ İLİŞKİSİ OLANLAR BUNU SÖYLEYEBİLİR;
İçinde bulunduğum şu andan itibaren; sevdiğim adamla olan ilişkimin evliliğe dönüşmesi, bir ömür sağlıklı, mutlu, maddi ve manevi huzuru yakalamış bir evlilik hayatını sevdigim adamla yaşayabilmek için kendimi bütün ihtimallere açıyorum
EVLİ OLANLAR;
İçinde bulunduğum şu andan itibaren, Evliliğimin sonsuzluk bağıyla bağlanması, eşimin her zaman sadakat ve aşk dolu olması, evliliğimin üzerinde maddi ya da manevi hiç bir olumsuzluk olmadan ömür boyu sürebilmesi için kendimi bütün ihtimallere açıyorum...
Şuan bu enerji çemberinde bulunan bütün diğer arkadaşlarımın da dua ve dileklerinin kabulunu, maddi, manevi tatmin olmuş, huzur dolu beraberliklerinin bir ömür sürmesini diliyorum...
Özü saf sevgi olan bu niyetlerin, AN İÇİNDE çoktan kabul oldugunu biliyorum
ŞÜKÜRLER OLSUN....
çalışma genel hatlarıyla böle, bunlar örnek cümleler kızlar, illa kelimesi kelimesine aynı seyleri söleyeceksiniz diye bir şey yok,burda işin özünü yakalamanız önemli, en basta anlattıgım imgeleme işini yaptıktan sonra, kendinizin saf bir sevgi oldugunuzu hatırlayıp, ask ve mutlulugu hakedişine odaklanmanız akabinde kendiniz ve calısmaya o aksam katılmıs olan diğerleri için de dileklerde bulunmanız yeterli
Birde, çalışmayı bitirmeden, çalışmaya katılan arkadasların nicklerini de aklınızdan gecirip, onların dileklerinin kabul olmasını bu sekilde dilerseniz daha saglıkl olur
Hepimize Kolay gelsin
Çok güzel olmuş Cookie_Dough.
harika olmuş canım,çok beğendimokurken bile mutlu oldum
çember meselesi çok hoşuma gitti
begenmene sevindim canım
enerjiler şimdiden akmaya başladı yani yihuuu
yalnız zhebanicim, imzanda yazan YALNIZLIĞIN NİRVANASINDAYIM bu çalışmaya hiç uymuyor, direk enerjisi dusuk bi laf olmus aşkı değil yalnızlığı kabullenmişsin gibi duruyor...
enerjiler bu konuda yukselmeye basladımı en ufak bir dusus sizi basa dondurur, boyle lafları artık hayatından cıkart tatlım...
çok yakında hayatının askını bulacaksın
sadece doğru zamanı bekle.... umutla, sevinçle ve heyecanla...
Ellerine sağlık cookie
hımmm haklısın uymuyor...kaldırıyorum hemencik
enerjimi düşürmesin
bulayım artık nerdeyse çıksın karşıma....
hepimiz bulalım hayatımızınn aşkını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?