- Konu Sahibi pearlpearl
-
evli olanlar için mutluluk olsun muu
tek evli ben miydim aranızda :44:
evli olanlar için mutluluk olsun muu
tek evli ben miydim aranızda :44:
Derslerden dolayı pek uğrayamıyordum foruma. Şimdi hazır hafta sonuna giriyoruz rahatım dedim ve açtım interneti.Eee nasılsınız görüşmeyeli güzel bayanlar?
Derslerden dolayı pek uğrayamıyordum foruma. Şimdi hazır hafta sonuna giriyoruz rahatım dedim ve açtım interneti.Eee nasılsınız görüşmeyeli güzel bayanlar?
bende sözlüyüm canım :)
bizde mutlulugumuzun omur boyu surmesi için calısırız... zaten ask-evlilik dedik
evli sozlu nişanlı olanlar aska odaklansın
askı olup resmiyete dokmeyenler evlilige
ikisinide arayanlar ikisinede
calısmalarımız hepsini kapsayacak zaten
Sağ ol :) bilmiyorum ki pazartesi günü başlarız herhalde. Herkes bi toplansın da. :)Konu mevzu ders olunca Allah yardımcın olsun canım :) Hayat şartları işte koşuşturmaca çalışmaya ne zaman başlıyoruz ki :)
Hepimizin öyle galibaAynı tas, aynı hamam canım
Hoşbuldumiyi yapmışsın bacım hoşgeldin
Aaaa tabi ki de gençsin bayanlar hiç yaşlanır mıgörüşmeyeli ben yaşlaandıım hatta bugün itibariyle 1 yaş daha yaşlandım ve 25 olduum
ama hala genciim, gencim dimiii :26:
Mrb hanimlar,
uzun zamandir girmiyrdum ozlemisim burayi, topigin ismini gorunce dikkatmi cekt dogrusu. Cok ic acici bir fikirde bulunmussun
bu yuzden sana ayrica tsk ediyrm wish pearl
Benim dilegim ise hic bir zmn pisman olmamak ve daima yardimda bulunmak
hayır alamadımm
Ne demek rica ederim. Aramıza hoşgeldiniz. :):) Umarım dileklerinizin gerçekleştiği zamanki mutluluğu tez zamanda yaşarsınız. :)
Ne zaman başlıyoruz çalışmaya cookie??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?