Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

cnm çok yanlış düşünüyorsun.ewet evrensel yasa işliyormuş gibi görünüyor haklısın.ama aslında bu aldatmaca.senin denenme sürecin.eğer olaylar senin istemediğin yönde gelişseydi bakalım sen ne yapıyor olacaktın?bu bir deneme.ama sen aynı şevk ve aynı ısrarla denemeye devam edersen sana gelecektir.bundan neden emin olamıyorsun hayatım?sen bu kadar çok isterken sana nasıl gelmez kiii?mutlaka gelecek.bide diğre kişi için inançsız ama işleri yürüyor yazmışsın.cnm bak inançsız kişilerin işleri hep yolunda gider.çünkü şeyten derki;ben onları nasılsa yoldan çıkardım.o yüzden işlerine şeytan karışmaz.ama bizim işlerimize karışıp bizi isyan ettirmeye çalışırsen şeytana uyma.aklını kullananlardan ol tatlım..bu geçici bir süre.dikkatli ol.ve hep ama hep çok iste cnmm.

mandal işlerin enerji ile alakası yok

mylove aynısı senin içinde gecerli

everensel yasadan kastım İNSANLARIN SEÇME ÖZGÜRLÜKLERİDİR....

büyü olayı bambaşka... onu yaptırarak özgür iradeye mudahele ettiyse zaten bunun sonuclarını yasayacaktır, görürsün sen de zamanı geldiginde

ama sen bu durumda bu tarz istekler de bulunursan o kızdan farkın kalmaz

neden ayrıntıya inmek yerine sadece MUTLU olmayı dilemiyorsunuz? mutluluk nasıl gelirse gelsin... mutlu oldugunuz surece seklinin bir önemi olmayacak ki

siz İŞE KARISIYORSUNUZ, kızlar böle olunca da geciktiriyorsunuz sonucu

belki size mutluluk cok daha kesitirme bi yoldan gelcek ama siz illa bu olcak diye diretip işi zora sokuyorsunuz, aynı zamanda da beklerken enerjilerinizi dusuyorsunuz

BEKLEME EVRRESİnde enerji ne zman düşerse, malesef hersey o zaman basa doner

Hoşbuldumm bu arada tüm sayfaları okudum ve istediklerinizin olmasına çok ama çok sevindimm. Herşey güzel olmaya devam edecek :)

kızlar

bugun son grup içinde calıstık...

sürekli yeni arkadaslar geliyor, bu sekilde sondan ekleye ekleye bitiremeyiz, zaten normalde en bastan calısmada olan arkadaslardan fazlasını almıcaktık ama baslarında yakalayanlar oldu o yuzden sondan ekledik diger arkadasları

bu sekilde devam edersek bir anlamı kalmayacak :)

diyorum ki yeni bir calısmaya baslayalım artık, yeni gelen arkadaslar da hep birlikte bastan baslayalım

ama bu kez baska bir calısmayla

ne diyorsunuz?

Ne yapalım dersin canım:)))

bu sefer grup grup değil de tüm katılımcılar aynı anda ve sadece tek bir amaç için calıscaz....

daha önce de bahsetmiştim, aşk-evlilik, iş(okul) başarı, manevi huzur, maddi zenginlik vs gibi konu baslıklarımız olcak

diyorum ki zaten yaklasık 3 haftadır calısıyoruzi bu hafta ara verelim, ve yeni katılımcıları bekleyelim

cuma günü yeni bir liste yapıcam ve yeni calısma seklimizi acıklıcam

isterseniz cumartesiden baslarız calısmaya...

Bugün son çalışmamız sona erdi tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Sevgili cookie_dough fikriniz çok değerli ve yine burada olacağım

Evet bence güzel fikir. Büyük ihtimalle aşk-mutluluk olacak ilk çalışmamız. Hadi hayırlısı bakalım.

sağlıkta istedim üstelik sağlığım yerindeydi ama hiç olumsuz düşünmediğim halde sağlığım bozuldu.başka bir istekte aynı şekilde oldu. yani imkansız ve başkasına bağlı istekler değil.ben iyi olacak dedikçe bu ara herşey inadına tersine gidiyor.yolda yürürken bile başıma hiç yoktan bişey gelmeye başladı.benmi istedim yani?evrensel yasa saçmalıklarını belalarına gitsin başkasına bulaştırsın artık ben inanmıyorum.özgür iradeye müdahale edip kendince çabalayanlar her geçen gün biraz daha işi ilerletiyorlar.seçme özgürlüğü diye bir şeyde yok zaten.baştan herşey yazışmış çizilmiştir biz yaşadığımız sürece görevlerimizi,bize yazılanı oynarız.kısacası herşey kader ve alın yazısından ibaret.istenildiği kadar kuantum,pozitif vs yırtınılsa bile kaderdeki olur ve Allah ne yazdıysa o gerçekleşir. kuantum,pozitif vs diye tvlere çıkıp şaklabanlık yapan meşhur biri fal,tarot,büyü gibi şeyler yapmak için en az 400 tl den kapı açıyor.madem istediğin olacak,olumlu düşün kendini sev, şunu yap bunu de diye kitaplar yazıyorsun ne diye büyülerle tarotlarla uğraşıyorsun gizli kapaklı? demekki desteksiz istemek olmuyor.

Son düzenleme:

sen felsefeyi özümseyememişsin üzgünüm canım

gercekten anlamıs ve özümsemiş olsan şuan boyle konusuyor olmazdın

hepsinden öte isyan da ediyorsun... cümlelerin öyle negatif ki.. kader dedigin sey sandıgın sey degil, yaradanın adaletini sorgulamak da zaten bize dusmez ama sunu bil ki dünya adalet den

önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan zormuş gerçekten...

sana da hak veriyorum ben 6 yıl sonra ancak bu noktadayım bazen o kadar kolay olmuyor.. kendine yardım etmeyi gercekten isyiorsan arastırmaya devam et sonra katıl aramıza,gercekten inanadıgında, olmuyorsa kendi bildigini yap zaten karısamayız

mandalcım sen en baştan inanmamışsın ki
şimdi sadece bi denemek istemişsin
gerçekten inandığın birşeyden en ufak olumsuzlukta vazgeçemezsin
tabi bunlar hep kişinin kendi tercihi
kötü insanlar her zaman hayatta vardır
onların kötülük yapıyor olması senin inancını kırmamalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…