Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Spor neler yapıyorsunuz hanımlar , günlük yaptığımız sporları da yazalım aşk şevk olur .
Ben yürüyüş yapıyorum ve hep artıştayım boğazıma dur diyemediğim için🙈
Ara
Kahve, 2 gün kurusu

Öğlen
Bir tabak tavuklu kabak

Akşam
Bir tabak tavuklu kabak

Akşam 5 te yemis oldum akşam yemegini.
Bu gece nasıl sabah olacak bakalım 😄
Sen yaparsın safrancım su kahve soda vs içebilirsin
Güya ben de 1 günlük yapmaya niyetlendim senin kabak detoksundan ama ne mümkün bugün gözüm döndü gene çok kaçırdım:(

Selam millet,

Ben hala yemelerdeyim. Yemekten usandım inanır mısınız? Artık cazip gelen bir şey yok yani nefsime. Ama yine de yiyorum çünkü tek eğlencem o gibi.

Bu dönüşümlü çalışma iyi bir şey mi bilmiyorum. Tüm düzenim alt üst oldu.Tartı yine 62 gösteriyor. Bıktım kendimden 🤦🏼‍♀️

Ha bir de aşı oldum. Alman aşısı. İstemiyordum ama oldum. Bunun kararını vermek çok zor.
Ben de öyle hele bugün tüm gün yedim tat da almıyorum ama devam:(
Aşı kararını vermek zor gerçekten ama iyi düşünelim öyle olsun

Ben yürüyüş yapıyorum ve hep artıştayım boğazıma dur diyemediğim için🙈

Sen yaparsın safrancım su kahve soda vs içebilirsin
Güya ben de 1 günlük yapmaya niyetlendim senin kabak detoksundan ama ne mümkün bugün gözüm döndü gene çok kaçırdım:KK43:

Öğlen komşuya uğradım, internetten alışveriş yapacaktı, yardımcı olmam için. Gittim ki, ocağa kırmızı mercimek koymuş, bana mercimekli köfte yapacakmis 😄
Dedim kusura bakma, ben detokstayim. Bir gün ara ver yarın yeniden yap dedi ısrar etti ama, ben yenilmedim. Başka zaman dedim.

Yani bende çok sinaniyorum bu konuda 😊

Kahvaltı
1 yumurta
1 ,5 dilim ekmek
Peynir,domates

Arada
1,5 kavala kurabiyesi
Benim gibi bi kurabiye canavarının etrafında kurabiye olmamalı 😂

Akşam
1 kase yogurtlu şehriye çorbası
Canım pek bisey isteniyor zirla yedim çorbayı da
Ben de eskiden kurabiye canavariydim ve nadal da kesinlikle oyle😊
Hoşbuldum canım
Telefon foto yüklenmiyor benim nedense. Belki ondan da sevmiyorum.Uygulamayi yeniden yükleyip birdaha deneyeyim bari 🙂
Bem hep telden girerim cnm foto da yukleyebliorum ama
Selam millet,

Ben hala yemelerdeyim. Yemekten usandım inanır mısınız? Artık cazip gelen bir şey yok yani nefsime. Ama yine de yiyorum çünkü tek eğlencem o gibi.

Bu dönüşümlü çalışma iyi bir şey mi bilmiyorum. Tüm düzenim alt üst oldu.Tartı yine 62 gösteriyor. Bıktım kendimden 🤦🏼‍♀️

Ha bir de aşı oldum. Alman aşısı. İstemiyordum ama oldum. Bunun kararını vermek çok zor.
Hayirlicolsun cnm bana da gonder ben Alman asisi istiyorum😊

Öğlen komşuya uğradım, internetten alışveriş yapacaktı, yardımcı olmam için. Gittim ki, ocağa kırmızı mercimek koymuş, bana mercimekli köfte yapacakmis 😄
Dedim kusura bakma, ben detokstayim. Bir gün ara ver yarın yeniden yap dedi ısrar etti ama, ben yenilmedim. Başka zaman dedim.

Yani bende çok sinaniyorum bu konuda 😊
Harikasın canım maşallah🧿
Ben en çok evde tek başıma iken yiyorum kimse görmezken,ortada bir teklif ısrar yokken, kendime yeniliyorum :(

Ben de öyle hele bugün tüm gün yedim tat da almıyorum ama devam:KK43:
Aşı kararını vermek zor gerçekten ama iyi düşünelim öyle olsun
Benziyoruz seninle. Ama ben kendimden ümidi kestim. Kilo versem de alırım. Böyle gider benim hayat. Bu yeme bozukluğuna yine iyiyim bence.
İnşallah şifa olur aşılanan herkese.
Ben de eskiden kurabiye canavariydim ve nadal da kesinlikle oyle😊

Bem hep telden girerim cnm foto da yukleyebliorum ama

Hayirlicolsun cnm bana da gonder ben Alman asisi istiyorum😊
İnşallah gönlüne göre olur canım😊

Benim bugün sabah iyiydi öğle de iyiydi ama akşam geç oldu ve hamur işi oldu.

Bizim burda güneş çok geç batıyor akşam 21.30 ve biz saat 19 gibi bazen daha geç eve giriyoruz .
Öncesinde bisikletle parka gidiyoruz yürüyüş yapıyoruz haliyle çok acıkmış oluyorum ve yiyorum da bu şekilde geçiyor günlerim.
Bakalım düzene oturtmak istiyorum

2 gün önce hastaneden çıktı şükür canim. Evde toparlanıyor artık. Pandemi hastanesinden çıktıkları için 10 gün daha karantinadalar.
İyi şükür canım
Benziyoruz seninle. Ama ben kendimden ümidi kestim. Kilo versem de alırım. Böyle gider benim hayat. Bu yeme bozukluğuna yine iyiyim bence.
İnşallah şifa olur aşılanan herkese.

İnşallah gönlüne göre olur canım😊
Ben de hiçbir zaman verdiğim kiloyu koruyamadım canım ama bu kiloları da görmemiştim

İyi canim çok açlık krizi olmadı içinde haşlanmış tavukta olduğu için.
Ama yarın sabah kahvaltısında menemenin hayaliyle duruyorum :KK17:
Birde bir saattir İzmir kumru tarifi izliyorum 🤣
Sevindim buna cokta kendini fazla ac birakmadan yapiyorsun benim canimda lahmacun cekiyor anlatamam hamur yoguramiyorum hazir alicam 😫😫😫

Back
X