- 31 Ağustos 2012
- 22.185
- 35.382
- 798
Ara
Kahve, 2 gün kurusu
Öğlen
Bir tabak tavuklu kabak
Akşam
Bir tabak tavuklu kabak
Akşam 5 te yemis oldum akşam yemegini.
Bu gece nasıl sabah olacak bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara
Ben yürüyüş yapıyorum ve hep artıştayım boğazıma dur diyemediğim içinSpor neler yapıyorsunuz hanımlar , günlük yaptığımız sporları da yazalım aşk şevk olur .
Sen yaparsın safrancım su kahve soda vs içebilirsinAra
Kahve, 2 gün kurusu
Öğlen
Bir tabak tavuklu kabak
Akşam
Bir tabak tavuklu kabak
Bu gece nasıl sabah olacak bakalım![]()
Ben de öyle hele bugün tüm gün yedim tat da almıyorum ama devamSelam millet,
Ben hala yemelerdeyim. Yemekten usandım inanır mısınız? Artık cazip gelen bir şey yok yani nefsime. Ama yine de yiyorum çünkü tek eğlencem o gibi.
Bu dönüşümlü çalışma iyi bir şey mi bilmiyorum. Tüm düzenim alt üst oldu.Tartı yine 62 gösteriyor. Bıktım kendimden
Ha bir de aşı oldum. Alman aşısı. İstemiyordum ama oldum. Bunun kararını vermek çok zor.
Ben yürüyüş yapıyorum ve hep artıştayım boğazıma dur diyemediğim için
Sen yaparsın safrancım su kahve soda vs içebilirsin
Güya ben de 1 günlük yapmaya niyetlendim senin kabak detoksundan ama ne mümkün bugün gözüm döndü gene çok kaçırdım![]()
Ben de eskiden kurabiye canavariydim ve nadal da kesinlikle oyleKahvaltı
1 yumurta
1 ,5 dilim ekmek
Peynir,domates
Arada
1,5 kavala kurabiyesi
Benim gibi bi kurabiye canavarının etrafında kurabiye olmamalı
Akşam
1 kase yogurtlu şehriye çorbası
Canım pek bisey isteniyor zirla yedim çorbayı da
Bem hep telden girerim cnm foto da yukleyebliorum amaHoşbuldum canım
Telefon foto yüklenmiyor benim nedense. Belki ondan da sevmiyorum.Uygulamayi yeniden yükleyip birdaha deneyeyim bari![]()
Hayirlicolsun cnm bana da gonder ben Alman asisi istiyorumSelam millet,
Ben hala yemelerdeyim. Yemekten usandım inanır mısınız? Artık cazip gelen bir şey yok yani nefsime. Ama yine de yiyorum çünkü tek eğlencem o gibi.
Bu dönüşümlü çalışma iyi bir şey mi bilmiyorum. Tüm düzenim alt üst oldu.Tartı yine 62 gösteriyor. Bıktım kendimden
Ha bir de aşı oldum. Alman aşısı. İstemiyordum ama oldum. Bunun kararını vermek çok zor.
Harikasın canım maşallahÖğlen komşuya uğradım, internetten alışveriş yapacaktı, yardımcı olmam için. Gittim ki, ocağa kırmızı mercimek koymuş, bana mercimekli köfte yapacakmis
Dedim kusura bakma, ben detokstayim. Bir gün ara ver yarın yeniden yap dedi ısrar etti ama, ben yenilmedim. Başka zaman dedim.
Yani bende çok sinaniyorum bu konuda![]()
Baban nasıl oldu canım daha iyidir inşallahAra
Kahve, 2 gün kurusu
Öğlen
Bir tabak tavuklu kabak
Akşam
Bir tabak tavuklu kabak
Bu gece nasıl sabah olacak bakalım![]()
2 gün önce hastaneden çıktı şükür canim. Evde toparlanıyor artık. Pandemi hastanesinden çıktıkları için 10 gün daha karantinadalar.Baban nasıl oldu canım daha iyidir inşallah
Benziyoruz seninle. Ama ben kendimden ümidi kestim. Kilo versem de alırım. Böyle gider benim hayat. Bu yeme bozukluğuna yine iyiyim bence.Ben de öyle hele bugün tüm gün yedim tat da almıyorum ama devam
Aşı kararını vermek zor gerçekten ama iyi düşünelim öyle olsun
İnşallah gönlüne göre olur canımBen de eskiden kurabiye canavariydim ve nadal da kesinlikle oyle
Bem hep telden girerim cnm foto da yukleyebliorum ama
Hayirlicolsun cnm bana da gonder ben Alman asisi istiyorum![]()
Akşam yemeği saat 19.da oldu hem de pizza ileAkşam yemeği tamam mı![]()
Detoks nasil gidiyor canimAkşam 4-5 tane acı biber yedim ayrıca.
Çünkü cumartesi günden beri tuvalete çıkmadım![]()
İyi canim çok açlık krizi olmadı içinde haşlanmış tavukta olduğu için.Detoks nasil gidiyor canim
Senin belin nasıl oldu ?Detoks nasil gidiyor canim
İyi şükür canım2 gün önce hastaneden çıktı şükür canim. Evde toparlanıyor artık. Pandemi hastanesinden çıktıkları için 10 gün daha karantinadalar.
Ben de hiçbir zaman verdiğim kiloyu koruyamadım canım ama bu kiloları da görmemiştimBenziyoruz seninle. Ama ben kendimden ümidi kestim. Kilo versem de alırım. Böyle gider benim hayat. Bu yeme bozukluğuna yine iyiyim bence.
İnşallah şifa olur aşılanan herkese.
İnşallah gönlüne göre olur canım![]()
Cok sukur bugun biraz daha iyi baya dinlendim bugün yarin daha fazla hareket etmiycem yemegimi yapabiliyorum egilmeden falan bunada şükür yavas yavas yuruyorum evin icindeSenin belin nasıl oldu ?
Sevindim buna cokta kendini fazla ac birakmadan yapiyorsun benim canimda lahmacun cekiyor anlatamam hamur yoguramiyorum hazir alicamİyi canim çok açlık krizi olmadı içinde haşlanmış tavukta olduğu için.
Ama yarın sabah kahvaltısında menemenin hayaliyle duruyorum
Birde bir saattir İzmir kumru tarifi izliyorum![]()
Al canim koruma dönemindesin nasıl olsa.Sevindim buna cokta kendini fazla ac birakmadan yapiyorsun benim canimda lahmacun cekiyor anlatamam hamur yoguramiyorum hazir alicam![]()