Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim peynir zeytin içindeki yağ, tereyağ zeytinyağı bunlar faydalı yağlar. Yemekten çekinmeSabah kahvaltisi
Cok şükür yulafli yogurt yemedim
Normal domates peynir yumurta
Peynir light peynir
Koca bir dilim otlu peynir yedim yaa oda yagluymis ne bileyim ilk defa yedim
Bugun yedim elim ayagim titredi sabahtan beri carsi pazar dolaniyorum acta gitmistim yillik alisverisimi yapmistim yere yigiliyordum eve geldim 1 dilim ekmekle zeytinyagli salata yaptim soylemesi ayip bana bana yemisim pesto sos yaptim feslegen aldim pazardan bol yag koymusum ekmek bandim yeminle oyle gozum döndüCanim peynir zeytin içindeki yağ, tereyağ zeytinyağı bunlar faydalı yağlar. Yemekten çekinme![]()
2 patlıcan ile karnıyarıkKahvaltim
1 yumurtalı kaşarlı menemen
1 kaşık tulum peyniri
Biraz yufka
Bal kaymak
Canim ne zaman gideceksiniz ?Kahvaltı
1 yumurta
1 ,5 dilim ekmek
Peynir,domates
Arada
1,5 kavala kurabiyesi
Benim gibi bi kurabiye canavarının etrafında kurabiye olmamalı
Akşam
1 kase yogurtlu şehriye çorbası
Canım pek bisey isteniyor zirla yedim çorbayı da
Annemlerle beraber yarın uçakla gidicez canımCanim ne zaman gideceksiniz ?
Özel arabayla mi, uçakla mi,ailece mi ?
Saframcim hatirlarsan ben de yapmıştım 1 kere 1.5 kilo gitmişti ama hemen geri aldım sudan gidiyor sanırım hic kalıcı olmadı sana kolay gelsinYarın 2 günlük kabak detoksuna niyet ettim.malzemeleri aldım.
Ben 2 kez değil 1 kez akşam yemeğinde kabak yiyeceğim ve haşlanmış tavukta ekleyeceğim.
Detokslarim hep yarım yamalak oluyor, inşallah böyle daha uygulanabilir olur.
Evet canim sudan gidiyor kesinlikle.Saframcim hatirlarsan ben de yapmıştım 1 kere 1.5 kilo gitmişti ama hemen geri aldım sudan gidiyor sanırım hic kalıcı olmadı sana kolay gelsin
İyi yolculuklar şimdiden canim.Annemlerle beraber yarın uçakla gidicez canım
Hızlı bir giris olduGünaydınn sabah bir çeyrek ekmek ve 1 dilim peynir yedim
Ya kaç kere girdim konuya sonra konuyu unutuyorum çok unutkan oluncaHızlı bir giris oldu
Hoşgeldiniz.
Canim simdiden hayirli yokculiklar i sallah sagsaglim gidip gelin cnmAnnem tatli olarak kalbura bastı yapmış ye diye o kadar ısrar etti yemedim annem sen niye yemiyorsun biz bi tepsi yedik diyo![]()