• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese iyi bayramlar dostlar...
Benim yine ruhumda fırtınalar esiyor... toparlanamıyorum.

Safransari Safransari babacığına çok üzüldüm inşallah çabucak toparlanır ve evine döner.

E Eftalios doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllar dilerim.
Hayalcigim 😔
Rabbim ferahlık versin.

Canım seni çok iyi anlıyorum düzelecek inşallah

Allahım hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah canım

Canım acil şifalar diliyorum bir an önce atlatır inşallah babanda

Sağlıklı mutlu nice yaşlara canım
Canim benum cok tesejkur ederim

Safransari Safransari babacığına çok üzüldüm inşallah çabucak toparlanır ve evine döner.

E Eftalios doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllar dilerim.
Amun canim benim amin cok ttesekkur ederim❤❤❤❤❤

Senden ziyade esin odadan çıktığı zaman taksa yetmez mi? Sana gerek var mı ki? kardeşim öyle yapmıştı annemlere gecmedi
Valla canim bana esim sende tak dedi bende odasina giderken takiyorum normal zamanlarda cenemde geziyor onunla yan yana gelirsem takiyorum yoksa cenemde geziyor bazen kolumda 😁😁😁😁

Cok tesekkur ederim canim amin insallah❤❤❤❤❤💋💋💋💋

Canım seni çok iyi anlıyorum düzelecek inşallah

Allahım hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah canım

Canım acil şifalar diliyorum bir an önce atlatır inşallah babanda

Sağlıklı mutlu nice yaşlara canım
İnşallah canım, sağol.
Hayalcigim 😔
Rabbim ferahlık versin.
Amin canım çok sağol.
Darda olan herkese rabbim ferahlık versin.

Safran bayram tatlısı nerede yemedin mi?
Türk kahvesi yanına bitter cikolota yedim baklava niyetine 😄

Canim eşim çalışıyor, polisler bayramlarda normal mesaisinden daha fazla çalışıyor her zaman nedense, gurbette eve gelen yok, giden yoktu zaten, coranada da hiç olmuyor.

Bayram ruhu yoktu yani, tatlı felan yapmadım.

Canim eşim çalışıyor, polisler bayramlarda normal mesaisinden daha fazla çalışıyor her zaman nedense, gurbette eve gelen yok, giden yoktu zaten, coranada da hiç olmuyor.

Bu duyguyu bilirim ben😉😉😉😉😉😉

Kizlar tekrardan iyi bayramlar ve digum günümü kutlayan herkese cok tesekkur ediyorum tek tek bir yas daha aldim hepinize sonsuz sevgiler saygilar 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤

Hepinize benden

Eklentiler

• e53d08f11ce126f7ca8c8c23d972283c.webp
    e53d08f11ce126f7ca8c8c23d972283c.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 23

Ben de yapmadim ama cocuklar için hazır aldık yapsam bitirmek lazım ben de şerbetli tatlı cok sevmiyorum

Back
X