- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Hayirli olsun hosgeldiniz memleketimekızlarrrrrr
yerleştim .
Düzce Üniversitesi
Biyosistem mühendisliği
çok şükür .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun hosgeldiniz memleketimekızlarrrrrr
yerleştim .
Düzce Üniversitesi
Biyosistem mühendisliği
çok şükür .
sağ ol mavimireslHayirli olsun hosgeldiniz memleketime
afiyet olsun canım.Kahvaltı
3 pankek
Fıstık ezmesi
10 zeytin
Peynir
Ara
Kahve 1 kuru inciir
Kahve gün kurusu 3 tane, 1 armut, küçük cokoprens
Akşam
1 kase yalanci yuvalama çorba
Yarım tabak makarna
Yarım mısır
benim de öyle bu günlerde hatta. yakındır .İnşallahGerçi haftaya da regl var...
53 ler görünmüş safran cığımmmmmm. hayırlı olusnRumuz : Safransari
Kilo 53.9
Korumada
tartıldım canım . 59.1 benim kilo . geçen hafta koşturmacası . kilo gitmiş . okula git gel yollarda merdivenlerde . kaloriler gidiyor .
çok güzel fikirmiş canım . benim de aklımda olsun . elime kuru incir geçerse mutlaka deneyeceğim .Canim kuru incirleri 4 e bölüp, küçük bir kavanoza sıkıca yerleştirdim. Üstünü kaplayacak kadar has zeytinyağı ekledim. 1 hafta bekledim. 3 gündür yiyorum. Ve 3 gündür çok güzel bagirsak çalıştırıyor.
Tuvalet sorunun varsa tavsiye ederim. Yoksa da tavsiye ederim
Evet canim buradayim. Omrumde hic diyet yapmadim hep zayiftim son 4/5 senedir daha bi balik etliyim ama seviyorum bu halimi 1.55 58 kiloyum 33 yaşsağ ol mavimiresl
teşekkür ederim.
Demek ki buralısın.
diyet ile ilgin de varsa . buraya yazabilirsin.
kendini nasıl beğeniyorsan o kiloda olmalısın.Evet canim buradayim. Omrumde hic diyet yapmadim hep zayiftim son 4/5 senedir daha bi balik etliyim ama seviyorum bu halimi 1.55 58 kiloyum 33 yaş
Calismiyorum uzun zamandir. Evet uzun boylu ve zayifsın ama ben uzun boyda aşırı zayif olmadigi surece cok yakistiriyorum. Benim boyumda kisa minyon oldugum icin cok zayıflığı sevmiyorum. Bide yas ilerledikce orantili kilo alimi olmali az bi miktar. Cok haklisin insan kendini nasil iyi hissediyorsa oyle olmali.kendini nasıl beğeniyorsan o kiloda olmalısın.
çok iyi .
benim de boyum 169 kilom 60 a yakın.
ben de hep zayıftım 2 yıldır bu kiloya çıktım . ama ben de bu halimi sevdim.
çalışıyor musun.
aslında üni personeliyim
buradaydım zaten 9 yıldır.
Canim merkezde var da sofralık zeytin kuruyorlar çok değil sanırım.çok güzel fikirmiş canım . benim de aklımda olsun . elime kuru incir geçerse mutlaka deneyeceğim .
zeytin yağı zaten memleketten. sizin oralarda da zeytin çok değil mi.
benim sıkıntım yok aslında . ama şifadır . yemek lazım.
İnşallah saglicakla kucağına alırsın.Calismiyorum uzun zamandir. Evet uzun boylu ve zayifsın ama ben uzun boyda aşırı zayif olmadigi surece cok yakistiriyorum. Benim boyumda kisa minyon oldugum icin cok zayıflığı sevmiyorum. Bide yas ilerledikce orantili kilo alimi olmali az bi miktar. Cok haklisin insan kendini nasil iyi hissediyorsa oyle olmali.
Bende cok pisman oldum bu sene sinava girmedigime Simdide bebek tedavisi görüyorum üniversite hastanesinde. zaten bebis olursa hic ugrasmaya firsatim olmaz. Ben zaten okul öncesi ogretmenligi okudum uzunca bi donemde calistim.
Hoşgeldin..Korumadasın o zaman işte ne güzel..Evet canim buradayim. Omrumde hic diyet yapmadim hep zayiftim son 4/5 senedir daha bi balik etliyim ama seviyorum bu halimi 1.55 58 kiloyum 33 yaş
İyidir boşver bahaneyle spor oluyor..Zordur tabii ama sonuçlarını düşün..tartıldım canım . 59.1 benim kilo . geçen hafta koşturmacası . kilo gitmiş . okula git gel yollarda merdivenlerde . kaloriler gidiyor .
çok yorucu bir süreç
Teşekkür ederimHoşgeldin..Korumadasın o zaman işte ne güzel..
İyidir boşver bahaneyle spor oluyor..Zordur tabii ama sonuçlarını düşün..
İnsallah sende alirsin kuzu senide topikten taniyorumİnşallah saglicakla kucağına alırsın.
hayırlısı olsun hakkında bebek içinCalismiyorum uzun zamandir. Evet uzun boylu ve zayifsın ama ben uzun boyda aşırı zayif olmadigi surece cok yakistiriyorum. Benim boyumda kisa minyon oldugum icin cok zayıflığı sevmiyorum. Bide yas ilerledikce orantili kilo alimi olmali az bi miktar. Cok haklisin insan kendini nasil iyi hissediyorsa oyle olmali.
Bende cok pisman oldum bu sene sinava girmedigime Simdide bebek tedavisi görüyorum üniversite hastanesinde. zaten bebis olursa hic ugrasmaya firsatim olmaz. Ben zaten okul öncesi ogretmenligi okudum uzunca bi donemde calistim.
ayyyy. yine güzel menünle karşımızdasın.
Kız 3 dilim ekmeği nasıl yiyorsun ben 1 dilimi zor yiyorum...ayyyy. yine güzel menünle karşımızdasın.
ah ah . ben de öğlende
pirasa ve 3 dilim ekmek .
2 ceviz
6-7 adet bisküvi . çay .