Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
3 pankek
Fıstık ezmesi
10 zeytin
Peynir

Ara
Kahve 1 kuru inciir
Kahve gün kurusu 3 tane, 1 armut, küçük cokoprens

Akşam
1 kase yalanci yuvalama çorba
Yarım tabak makarna
Yarım mısır
afiyet olsun canım.
akşam fazla olmuş sanki ama zaten istediğin kiloya geldin . nasıl yiyeceğini biliyorsun artık .

Canim kuru incirleri 4 e bölüp, küçük bir kavanoza sıkıca yerleştirdim. Üstünü kaplayacak kadar has zeytinyağı ekledim. 1 hafta bekledim. 3 gündür yiyorum. Ve 3 gündür çok güzel bagirsak çalıştırıyor.

Tuvalet sorunun varsa tavsiye ederim. Yoksa da tavsiye ederim 😊
çok güzel fikirmiş canım . benim de aklımda olsun . elime kuru incir geçerse mutlaka deneyeceğim .
zeytin yağı zaten memleketten. sizin oralarda da zeytin çok değil mi.

benim sıkıntım yok aslında . ama şifadır . yemek lazım.

Evet canim buradayim. Omrumde hic diyet yapmadim hep zayiftim son 4/5 senedir daha bi balik etliyim ama seviyorum bu halimi 1.55 58 kiloyum 33 yaş
kendini nasıl beğeniyorsan o kiloda olmalısın.
çok iyi .
benim de boyum 169 kilom 60 a yakın.
ben de hep zayıftım 2 yıldır bu kiloya çıktım . ama ben de bu halimi sevdim.
çalışıyor musun.
aslında üni personeliyim
buradaydım zaten 9 yıldır.

kendini nasıl beğeniyorsan o kiloda olmalısın.
çok iyi .
benim de boyum 169 kilom 60 a yakın.
ben de hep zayıftım 2 yıldır bu kiloya çıktım . ama ben de bu halimi sevdim.
çalışıyor musun.
aslında üni personeliyim
buradaydım zaten 9 yıldır.
Calismiyorum uzun zamandir. Evet uzun boylu ve zayifsın ama ben uzun boyda aşırı zayif olmadigi surece cok yakistiriyorum. Benim boyumda kisa minyon oldugum icin cok zayıflığı sevmiyorum. Bide yas ilerledikce orantili kilo alimi olmali az bi miktar. Cok haklisin insan kendini nasil iyi hissediyorsa oyle olmali.
Bende cok pisman oldum bu sene sinava girmedigime🤷🏼‍♀️ Simdide bebek tedavisi görüyorum üniversite hastanesinde. zaten bebis olursa hic ugrasmaya firsatim olmaz. Ben zaten okul öncesi ogretmenligi okudum uzunca bi donemde calistim.

çok güzel fikirmiş canım . benim de aklımda olsun . elime kuru incir geçerse mutlaka deneyeceğim .
zeytin yağı zaten memleketten. sizin oralarda da zeytin çok değil mi.

benim sıkıntım yok aslında . ama şifadır . yemek lazım.
Canim merkezde var da sofralık zeytin kuruyorlar çok değil sanırım.
Burda da hiç zeytin ağacı yok.

Calismiyorum uzun zamandir. Evet uzun boylu ve zayifsın ama ben uzun boyda aşırı zayif olmadigi surece cok yakistiriyorum. Benim boyumda kisa minyon oldugum icin cok zayıflığı sevmiyorum. Bide yas ilerledikce orantili kilo alimi olmali az bi miktar. Cok haklisin insan kendini nasil iyi hissediyorsa oyle olmali.
Bende cok pisman oldum bu sene sinava girmedigime🤷🏼‍♀️ Simdide bebek tedavisi görüyorum üniversite hastanesinde. zaten bebis olursa hic ugrasmaya firsatim olmaz. Ben zaten okul öncesi ogretmenligi okudum uzunca bi donemde calistim.
İnşallah saglicakla kucağına alırsın.

Evet canim buradayim. Omrumde hic diyet yapmadim hep zayiftim son 4/5 senedir daha bi balik etliyim ama seviyorum bu halimi 1.55 58 kiloyum 33 yaş
Hoşgeldin..Korumadasın o zaman işte ne güzel..
tartıldım canım . 59.1 benim kilo . geçen hafta koşturmacası . kilo gitmiş . okula git gel yollarda merdivenlerde . kaloriler gidiyor .
çok yorucu bir süreç
İyidir boşver bahaneyle spor oluyor..Zordur tabii ama sonuçlarını düşün.. :KK66:

Günaydınnnn
kahvaltım
73c11311-1a21-422d-bd3e-39fb652e3b88.jpg
Güzel bir hafta olsun hepimiz içinn:KK68:

hayırlısı olsun hakkında bebek için
yine girersin sınava . sıkma canını. bebek olursa biraz zorlanırsın tabi de . hayırlısı inşalllah.

X