Canim ben 2 gun once cikolata kistinden kapali ameliyat oldum onunla ugrastim aylarca sali günü ciktim hastaneden şükür rahmim temizlendi cikolata kistim cikarildi.simdi dikislerin alinmasini bekliyorum haftayaİyiyiz canim çok şükür.
Sen nasılsın. Tedavi bu ay başlıyor mu ?
Çok geçmiş olsun canim.Canim ben 2 gun once cikolata kistinden kapali ameliyat oldum onunla ugrastim aylarca sali günü ciktim hastaneden şükür rahmim temizlendi cikolata kistim cikarildi.simdi dikislerin alinmasini bekliyorum haftaya
Cok tesekkur ederim canim rahatsizlik vermiyordu ama cikola kisti büyüyordu buda engel oluyorduÇok geçmiş olsun canim.
Neden ameliyat oldun, kist bir rahatsizlik mi veriyordu ?
73 kiloyum şuanda 10 kilo vermek istiyorum garantihoş geldin.
kaç kilo vermek istiyorsun.
Insallah canim. Cok degil 10 kilo aslinda73 kiloyum şuanda 10 kilo vermek istiyorum garanti
Merhaba gelen giden olmamis.
17 sinde hapsuruk burun akintisi nedeniyle test verdim. Calistigimdan o sekilde ise gidemeyecektim.
Pozitif ciktim
KArantinam sali gunu bitiyor
Benden boyle
Tat koku o gun bugundur sifir.
Gel canım. Yazarsak canlanır grup sanırım.Selamlar herkese
Artık kimse uğramıyor sanırım.
Emzirme sürecim sonlanmak üzeresüt olsun diye yediklerim kilo olarak armağan kaldı bedenimde. Boşuna kilo almış oldum ve artık verme zamanı
Yarın yine gelirim menü bildirmeye
Geçmiş olsun canım vücut ağrın var mı? Evdekiler ne alemde ? Tat ve koku bikaç hafta gelmiyormuş diye duydum.Yakında geri gelir inşallahMerhaba gelen giden olmamis.
17 sinde hapsuruk burun akintisi nedeniyle test verdim. Calistigimdan o sekilde ise gidemeyecektim.
Pozitif ciktim
Benden boyle
Geçmiş olsun canım inşallah çok ağrı yoktur bol vitamin al limon tüket ilaç kullaniyorsan pıhtılaşma yapabiliyorlar annemlerde geçirdi ben hala geçirmedim çok şükür hafta sonu sınav var psikoterapi eğitimi bitiyor şükür de sonra kpss vasliycakMerhaba gelen giden olmamis.
Pozitif ciktim
Benden boyle
Geçmiş olsun canım vücut ağrın var mı? Evdekiler ne alemde ? Tat ve koku bikaç hafta gelmiyormuş diye duydum.Yakında geri gelir inşallah
Nasılsınız kızlar ?Geçmiş olsun canım inşallah çok ağrı yoktur bol vitamin al limon tüket ilaç kullaniyorsan pıhtılaşma yapabiliyorlar annemlerde geçirdi ben hala geçirmedim çok şükür hafta sonu sınav var psikoterapi eğitimi bitiyor şükür de sonra kpss vasliycak
Hayir canim.agrim omladiGeçmiş olsun canım vücut ağrın var mı? Evdekiler ne alemde ? Tat ve koku bikaç hafta gelmiyormuş diye duydum.Yakında geri gelir inşallah
Senin karatina süren de uzamış olmadı mı?Hayir canim.agrim omladi
Tek sikınti yogun hapsuruk br burun akintisiydi bende
Kizim gece atealendi. Hapsuruk burun akintisi .ama kizimda halsizlik bacak ve bas agrisi oldu
Bugun test verdik
Cunku kaantinasi biti ve yarin okula baslayacak
AMa az once pozitif oldugunu soyledi halk saglihi
14 gun karantinaya aldilar kizimi
OGlanlar bi 10 gun daha karantinaya girdi
Onlarda pazartesi okula baslayacakti.
10 gun benden dolayi karantina aldilardi.bittiydi sureleri
İyiyim canım iki cocukla okul ev uğraşıyoruz sen nasılsın hamilelik falan var mı? Kızın okulu nasıl gidiyor?Nasılsınız kızlar ?
Çok geçmiş olsun.Hayir canim.agrim omladi
Tek sikınti yogun hapsuruk br burun akintisiydi bende
Kizim gece atealendi. Hapsuruk burun akintisi .ama kizimda halsizlik bacak ve bas agrisi oldu
Bugun test verdik
Cunku kaantinasi biti ve yarin okula baslayacak
AMa az once pozitif oldugunu soyledi halk saglihi
14 gun karantinaya aldilar kizimi
OGlanlar bi 10 gun daha karantinaya girdi
Onlarda pazartesi okula baslayacakti.
10 gun benden dolayi karantina aldilardi.bittiydi sureleri
Yok canım hamilelik. Henüz bir girisimimiz yok yani 2. Çocukla ilgili.İyiyim canım iki cocukla okul ev uğraşıyoruz sen nasılsın hamilelik falan var mı? Kızın okulu nasıl gidiyor?
Beb pek iyi değilim tüm eklemlerinde sıkıntı var ya sen nasılsın iyisin inşallahNasılsınız kızlar ?
Çok şükür canimBeb pek iyi değilim tüm eklemlerinde sıkıntı var ya sen nasılsın iyisin inşallah
Tedavide vitaminlerle gördüm sayılır am sayılmaz birtane profesöre gidicem artık o ne der bilmiyorum burdaki doktorum hastane baskısından gitmek zorunda kaldı kolojen falan kullanıyordum iyi gelmişti ama şeker vard9icinde sonra sahada kötü oldum şeker bana iyi gelmiyorÇok şükür canim
Seni eklemler de baya sıkıntı yarattı sana. Rabbim şifa versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?