Super oralar yaa sehir sehir gezdigimiz icin ordan biliyorum en son burda kaldik
Süpersin canım yaa maşallahKizlar cuma gunu 73.95
Pztesi 72.80
Aradaki fark 1.15sporun faydalari vermeye devam ediyorum
Gene aç gezmişsin canım o kadar mamaların içinde ,annenin de ellerine sağlık,ben hiç dayanamam yerdim ,bravo sanaKahvaltida
1 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir, zeytin, domates
Arada
5 6tane ince sarma
1 tane kavala kurabiyesi
Annemler geldi bugün bayramda yoktuk diye sarmasini, kurabiyesini, coregini, tatlısını kapıp da gelmiş
Aksam niyetine
2 dilim ekmek
Peynir, zeytin
Bi an tansiyonum düştü sanırım tuzlu şeyler tikistirdim ağzıma
Saol canim vallahi hic durmuyorum leslie yapiyorum youtube den sonra pilates annesi diye biri var onu yapiyorum tum gundisarlardayim 10 bin adimi tamamlamaya calisiyorum bide apartmani asansoru kullanmiyorum inip cikuyorum gunde 3 kere aksama kadar markete gidiyorum en uzak marketlere evinicinde kosusturuyorum ordan orayaSüpersin canım yaa maşallah
Hangi sporu yapıyorsun bir program mı takip ediyorsun
Ben yürü yaparsam kar sayıyorum başla bir şey yapamıyorum
Ciddimisin
Annem tatli olarak kalbura bastı yapmış ye diye o kadar ısrar etti yemedim annem sen niye yemiyorsun biz bi tepsi yedik diyoGene aç gezmişsin canım o kadar mamaların içinde ,annenin de ellerine sağlık,ben hiç dayanamam yerdim ,bravo sana
Alıcaz artık kızı yapacak bişey yokCiddimisinburdanda kız alırnirmi bilmem ki hamam takımı işyerlerini
Çok iyi canım hareketlilikSaol canim vallahi hic durmuyorum leslie yapiyorum youtube den sonra pilates annesi diye biri var onu yapiyorum tum gundisarlardayim 10 bin adimi tamamlamaya calisiyorum bide apartmani asansoru kullanmiyorum inip cikuyorum gunde 3 kere aksama kadar markete gidiyorum en uzak marketlere evinicinde kosusturuyorum ordan oraya
Annem tatli olarak kalbura bastı yapmış ye diye o kadar ısrar etti yemedim annem sen niye yemiyorsun biz bi tepsi yedik diyo
Devam ediyor .ama hep yazi bekliyoruz tabi.o gelince .Canim iyiyiz hisgeldin, yine yogun gecirnissin gunlerini, esnek calisma gelmis yeni mi geldi sana yoksa var olan esnek calisma.devam mi cunku evden calisiyordun dimi sanki
Aa ne guzel safrancim nasil.gecmis bugunu oglene kadar mi gidiyordu sanki
Bu arada mercimek kofteleri yine harika olmus ellerine saglik cnm
Iyi demissin benim.esim de yemez illaki etli tavuklu balikli biseyler olmali mercimke.koftesiymis dolmaydmis doymaz onlarla
Neden gidiyorsun canumcimm..
Az ozCanim benim kız 13-16.00 arası okula gidiyor. 3 saat toplamda. Pandemi nedeniyle ders arası felan olmuyormuş ondan 3 saat okul
Cok iyi maşallahOkulda toplu aldirdilar.
Z kare diye bir set ve bunu.
Öğretmen sipariş etti, biz ona ücret ödedik.
Öğretmen sınıfta sadece bizim kıza 7 yaş sipariş etmiş. Gelişimi önde biraz diye.
Yarıyıl tatilinde de matematik 1 kitabını vermişti çocuklara, benim kıza 2 sini vermişti. Sayıları biliyor 1. Kitaba gerek yok, direk toplama yapabilir diye.
7 yaş baya uğraştırıcı, yaparken başında durup, talimatlari okumam gerekiyor. Gerisini hallediyor.
Bir o kaygı başlayacak hangi öğretmen olsun kaygısıYukarıda öğretimlerimizin bir kısmını ediz in ogretmeni öğrensin, dedi diye yaptik
Kizçeyi sınıfına almak istiyor
Ediz bu yil 4 bitiyor
Ogretmeni 1.siniflari alacak
Ogretmeni iyi biri ama cookk rahat bi adamcaazz
Bizim ediz e gore tam da
Kiz öğrencilere de soruduğumda ,ondan iyisi yok, diyorlar
Cok seviyorlar .ben de iyi bari dedim
Akademik olarak cok daha hirsli ogretmenler var. 1 -2 tane yani
Ama cok hirs ilk 4 yil iyi degil sanki. 4 yil cok bi hırsa gerek yok sanki.
Ediz hirsli ogretmende degil ama basarisi iyi. Oluyor yani
Bir de ediz in sinifi okulun en yaramaz en berbat sinifi
Yani adamin sansina diyir baska ogretmenler.
Baska ogretmen tanidiklarla da konusuyorum.kime vereyim kizi diye
Kaç kilosun son zamanlarda tartıldin mi ?Ne yesem bilemedim
CAnım her şeyi istoyor
Kardeşime kız isticez canımNeden gidiyorsun canumcimm..
Kardesim de orada
Bayram tatilu ile tam kapanmayi Ankara da gecirdileeer
54 kilo ama hep aburcubur.cikolata cips yemek yemiyorum .onlara basladimKaç kilosun son zamanlarda tartıldin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?