Kabak detoksunun cok faydasi varmis kiz kuzenim deneyeyim demis kabak detoksunu halbuki zayiftir 55 filan 3 gun sonunda tartida 51 i gormus ben şokBende + dayım. Regl yaklaştı ondan sanırım.
Geçen hafta tüm hafta oruç olmama rağmen duraklamadaydim. Bu hafta da duraklamama yaşamamak için Çarşamba perşembe kabak detoksu yapacagim.
Ya çok iyi ödem atıcı. Ben böyle 2-3 günde 1 kilo bile yağdan gittiğini dusunmuyorum.Kabak detoksunun cok faydasi varmis kiz kuzenim deneyeyim demis kabak detoksunu halbuki zayiftir 55 filan 3 gun sonunda tartida 51 i gormus ben şok
dedi banabende tuvalete cikamama ragmen 3 gundur yinede eksi 1.15 vermisim
AkşamKahvaltim
2 yumurtalı biberli omlet
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim kaşar
Şimdi
Türk kahvesi
Yarım dilim bisküvili pasta
Afiyet olsun canım cok güzel görünüyor eline sağlıkAkşam
7 mercimekli köfte (az bulgurlu)
Salata, turşu, marul
1 bardak ayran
Yok canim yagdan gitmiyor sadece tartida eksi goruyorsunYa çok iyi ödem atıcı. Ben böyle 2-3 günde 1 kilo bile yağdan gittiğini dusunmuyorum.
Bende aynen katiliyorum
Canim cektii vallahiii afiyet olsun mercimek koftesi yemiyeli 5 ay olmusturAkşam
7 mercimekli köfte (az bulgurlu)
Salata, turşu, marul
1 bardak ayran
Yedi canim.Afiyet olsun canım cok güzel görünüyor eline sağlık
Eşin de yiyor mu ona başka menü mü hazırladın?
Ben odem atmak icin ne yapiyorum biliyormusun son zamanda kesfettim ozellikle regl oncesi yapiyorum ananas aliyorum kabuklarini suya atiyorum yikayarak sonra icine yarim elma yarim limonu atiyorum sonra biraz zerdecal atiyorum kaynatiyorum 3 dakika suzup suyunu butun gun içiyorum odem modem kalmıyorYa çok iyi ödem atıcı. Ben böyle 2-3 günde 1 kilo bile yağdan gittiğini dusunmuyorum.
Evet canim ananasta harika ödem sökücüymus.Ben odem atmak icin ne yapiyorum biliyormusun son zamanda kesfettim ozellikle regl oncesi yapiyorum ananas aliyorum kabuklarini suya atiyorum yikayarak sonra icine yarim elma yarim limonu atiyorum sonra biraz zerdecal atiyorum kaynatiyorum 3 dakika suzup suyunu butun gun içiyorum odem modem kalmıyor
Benim eşim yemekten saymaz ondan sordum keske yese yani yerde yanina iki cesit daha ararYedi canim.
2-3 ayda bir akşam yemeği olarak yapıyorum, sevip yiyor o da.
Canim iyiyiz hisgeldin, yine yogun gecirnissin gunlerini, esnek calisma gelmis yeni mi geldi sana yoksa var olan esnek calisma.devam mi cunku evden calisiyordun dimi sankihelloloooooo
napıyorsunuz kızlar
bizim park bahçe sezonu açıldı
bayram tatilinde 6 saat parkta . abiler halı sahada.
Geçmiş bayramınız mübarek olsun .
herkes iyi mi acaba.
Aa ne guzel safrancim nasil.gecmis bugunu oglene kadar mi gidiyordu sankiİyiyiz canim şükür
İş yerine gelmen De olmasa, seni giremeyecek hiç ev yoğunluğundan.
Benim kızin okulu başladı, şimdi bırakıp geldim.
Iyi demissin benim.esim de yemez illaki etli tavuklu balikli biseyler olmali mercimke.koftesiymis dolmaydmis doymaz onlarlaBenim eşim yemekten saymaz ondan sordum keske yese yani yerde yanina iki cesit daha arar
Ramazanda corba , biber dolması, salata, cacık yapmıştım bana ana yemek nerde demez mi? Biber dolması ara sicak dedi şaka gibi ben de kusura bakma burası restoran degil ben de ascı degilim dedim
Eline sağlık canim. Hangi şehire gideceksinzi kız istemeye ?Kiz tarafına götürmek uzere 4 tepsi kurabiye yaptım 2 tepsi de annem yapacak yaptım verdim anneme
Canim benim kız 13-16.00 arası okula gidiyor. 3 saat toplamda. Pandemi nedeniyle ders arası felan olmuyormuş ondan 3 saat okulCanim iyiyiz hisgeldin, yine yogun gecirnissin gunlerini, esnek calisma gelmis yeni mi geldi sana yoksa var olan esnek calisma.devam mi cunku evden calisiyordun dimi sanki
Aa ne guzel safrancim nasil.gecmis bugunu oglene kadar mi gidiyordu sanki
Bu arada mercimek kofteleri yine harika olmus ellerine saglik cnm
Iyi demissin benim.esim de yemez illaki etli tavuklu balikli biseyler olmali mercimke.koftesiymis dolmaydmis doymaz onlarla
Eline sağlık canim. Hangi şehire gideceksinzi kız istemeye ?
Ooo uzakmis baya.
Benim eşim yemekten saymaz ondan sordum keske yese yani yerde yanina iki cesit daha arar
Ramazanda corba , biber dolması, salata, cacık yapmıştım bana ana yemek nerde demez mi? Biber dolması ara sicak dedi şaka gibi ben de kusura bakma burası restoran degil ben de ascı degilim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?