Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende + dayım. Regl yaklaştı ondan sanırım.
Geçen hafta tüm hafta oruç olmama rağmen duraklamadaydim. Bu hafta da duraklamama yaşamamak için Çarşamba perşembe kabak detoksu yapacagim.
Kabak detoksunun cok faydasi varmis kiz kuzenim deneyeyim demis kabak detoksunu halbuki zayiftir 55 filan 3 gun sonunda tartida 51 i gormus ben şok
dedi bana bende tuvalete cikamama ragmen 3 gundur yinede eksi 1.15 vermisim

Kabak detoksunun cok faydasi varmis kiz kuzenim deneyeyim demis kabak detoksunu halbuki zayiftir 55 filan 3 gun sonunda tartida 51 i gormus ben şok
dedi bana bende tuvalete cikamama ragmen 3 gundur yinede eksi 1.15 vermisim
Ya çok iyi ödem atıcı. Ben böyle 2-3 günde 1 kilo bile yağdan gittiğini dusunmuyorum.

Kahvaltim
2 yumurtalı biberli omlet
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim kaşar

Şimdi
Türk kahvesi
Yarım dilim bisküvili pasta
Akşam
7 mercimekli köfte (az bulgurlu)
Salata, turşu, marul
1 bardak ayran

Eklentiler

• IMG_20210517_171341.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 26
Kahvaltida
1 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir, zeytin, domates

Arada
5 6tane ince sarma
1 tane kavala kurabiyesi

Annemler geldi bugün bayramda yoktuk diye sarmasini, kurabiyesini, coregini, tatlısını kapıp da gelmiş

Aksam niyetine
2 dilim ekmek
Peynir, zeytin

Bi an tansiyonum düştü sanırım tuzlu şeyler tikistirdim ağzıma

Ya çok iyi ödem atıcı. Ben böyle 2-3 günde 1 kilo bile yağdan gittiğini dusunmuyorum.
Ben odem atmak icin ne yapiyorum biliyormusun son zamanda kesfettim ozellikle regl oncesi yapiyorum ananas aliyorum kabuklarini suya atiyorum yikayarak sonra icine yarim elma yarim limonu atiyorum sonra biraz zerdecal atiyorum kaynatiyorum 3 dakika suzup suyunu butun gun içiyorum odem modem kalmıyor

Evet canim ananasta harika ödem sökücüymus.

Yedi canim.
2-3 ayda bir akşam yemeği olarak yapıyorum, sevip yiyor o da.
Benim eşim yemekten saymaz ondan sordum keske yese yani yerde yanina iki cesit daha arar

Ramazanda corba , biber dolması, salata, cacık yapmıştım bana ana yemek nerde demez mi? Biber dolması ara sicak dedi şaka gibi ben de kusura bakma burası restoran degil ben de ascı degilim dedim

helloloooooo
napıyorsunuz kızlar
bizim park bahçe sezonu açıldı
bayram tatilinde 6 saat parkta . abiler halı sahada.

Geçmiş bayramınız mübarek olsun .

herkes iyi mi acaba.
Canim iyiyiz hisgeldin, yine yogun gecirnissin gunlerini, esnek calisma gelmis yeni mi geldi sana yoksa var olan esnek calisma.devam mi cunku evden calisiyordun dimi sanki
İyiyiz canim şükür
İş yerine gelmen De olmasa, seni giremeyecek hiç ev yoğunluğundan.

Benim kızin okulu başladı, şimdi bırakıp geldim.
Aa ne guzel safrancim nasil.gecmis bugunu oglene kadar mi gidiyordu sanki
Bu arada mercimek kofteleri yine harika olmus ellerine saglik cnm
Iyi demissin benim.esim de yemez illaki etli tavuklu balikli biseyler olmali mercimke.koftesiymis dolmaydmis doymaz onlarla

Canim benim kız 13-16.00 arası okula gidiyor. 3 saat toplamda. Pandemi nedeniyle ders arası felan olmuyormuş ondan 3 saat okul

benimkide aramaz biz bazen aksamlari kahvaltiyla gecistiriz yemek olmadigi zaman bazende ana yemek sadece borek olur pazar gunleri ana yemek kisir o yok antep köftesi denilen bulgur koftesi yemek olur sadece ayyyy bacim vallahi cok zor olsa gerek bir suru cesit yemek yapmak benim esim evde oldugu surecte sadece sabah kahvalti ve aksam yemeği yiyordu benim ev half board yarim pansiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…