Canım ya , kusura bakma n'olur...Ben sabah tartılmayı unuttum maalesef (en büyük çantalar bana gelsin)....O bakımdan listeye giremicem bu hafta
Sana kolaylıklar diliyorum ve inşallah herkes kilo vermiştir diyorum...
(bu hafta hıc kılo verememısım laf aramızda:18: bu ısın tek sevındıgım tarafı esımınde kılo verememesı, sanırım olması gereken bu ıdı kı ıkımızde kacamak yapmamamıza ragmen veremedık. )
bu arada bız aılecek yapıyrz dıyetı ve babam 105 kılodan 98 e dustu 10 gündeeetam 7 kılooo şaşkınızzz [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
Yine wc'ye çıkmadan tartıldım.Regl'e rağmen iyi çıktı.3 haftadır gram gram veriyorum kızlar.bu nasıl iş yawww
cuma diye yaptım bi nescafe ohhhh canıma değsin isteyen varsa buyursun
bu sıcaklar mahvetti yürünmüyorda totodan sular akıyor oturduğumuz yerde
enem ne fenasın kıss..adam da vermedi diye seviniyon
valla babana bravo harika maşallah[/QUOTE
sevınırım tabee, bız eşim ile su içme yarışı yapıyoruz. hergün çizelge ıle takıp yapıyoruz, "ben seni gectım hayır baaak ben senı geçtım" nıdaları dolanıyor aksamları evdee ....
Kilo verenler
GULERYUZ2011:--%1.100 GR
_Kardelennn_ : -%0.645
İhya: -%0.232
Filiztoprak: - %0.1
Sabit kalanlar
habercice :44::44:
efsanur:44::44:
Kilo alanlar
Sersum :+%0.666
Bildirim yapmayanlar bunlarda sizeBir daha olmasin.
Kilo verenler
Sabit kalanlar
Kilo alanlar
geçmiş olsun canım:26::26:Akşama ufak köfteli ıspanak yanına yogurt kolay gelsin kızlar geç vakitte gelirim anca teyzem abdest alırken düşmüş ayagını kırmış oraya gideceğim
sevınırım tabee, bız eşim ile su içme yarışı yapıyoruz. hergün çizelge ıle takıp yapıyoruz, "ben seni gectım hayır baaak ben senı geçtım" nıdaları dolanıyor aksamları evdee ....
merhaba bayanlar karatay diyetini ögrenmek istiyorum sizden kaç kg verdiniz neler yapıyorsunuz nasıl beslenip kg veriyorsunuz ben 75 kg yum 20 k vermek istiyorumm lütfen bakarmısınız
merhaba bayanlar karatay diyetini ögrenmek istiyorum sizden kaç kg verdiniz neler yapıyorsunuz nasıl beslenip kg veriyorsunuz ben 75 kg yum 20 k vermek istiyorumm lütfen bakarmısınız
gram gram vere vere gidiyom bakalım haftaya 71 olmayı planlıyorum bu hafta kaçamaklar istemeden oldu ama haftaya daha dikkatli olucamKilo verenler
Sabit kalanlar
Kilo alanlar
enemm 1. olmuşumm
ellerine sağlık canım..herkesi kutlarım..özellikle güleryüzümü
liste iyice azaldı tatilde..sonbaharda görürüm ben sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?