Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gene mi kaçtınız beeee , üffffffff![]()
dünkü kahvaltım karatay klasik
pazar günü akşam 17:00 da yedim eşim pizza yaptırmıştı ondan yedim ayran içtim
pazar günü kaçamağım bu oldu
bugün ise kahvaltı yok
annemdeydim öğlen tavuk domates salatalık biber birazda ciğer yedim
sonrasın da çay ısrar neticesinde 1 incir 1 erik
akşam sadece 1 kase yoğurt limonlu su bu günü bitirdim kızlar
çok uykum geldi artık yarın girerim geçmişi bi okurum sizlerde iyisinizdir umarım
leptin kaçmasın yatayım iyi geceler hepinize![]()
selam leylakım nasılsın.![]()
merhaba ficans' cım iyi tatiller canım aman dikkat et ben bi 25 gün uzaklaştım 2.5 kilo aldım geldim valla onun için derim yürüyüş yap en azından yediklerin kilo yapmaz benim hic fırsatım olmadı ancak yürüyüş bandım da olmasa evden dışarı 2 çocukla adım atamıyorum. ayrıca bu hafta kilo vermeye başladım cok mutluyummmama ancak 2 haftadan sonra vücud kendini topladı ama haftasonu 5 günlüğüne ayvalıga (annemlere) tatile çıkıyoruz ailecek mutlu oldum ama kilo verme düzeni bozulmasa bari ...:44::44::44:
oh ne güzel canım..ayvalık çok güzeldir..merhaba ficans' cım iyi tatiller canım aman dikkat et ben bi 25 gün uzaklaştım 2.5 kilo aldım geldim valla onun için derim yürüyüş yap en azından yediklerin kilo yapmaz benim hic fırsatım olmadı ancak yürüyüş bandım da olmasa evden dışarı 2 çocukla adım atamıyorum. ayrıca bu hafta kilo vermeye başladım cok mutluyummmama ancak 2 haftadan sonra vücud kendini topladı ama haftasonu 5 günlüğüne ayvalıga (annemlere) tatile çıkıyoruz ailecek mutlu oldum ama kilo verme düzeni bozulmasa bari ...:44::44::44:
Selam kızlar,nasılsınız
Sersum,guleryuz selam
Tatil iyi gidiyor,anca fırsatım oldu,foruma da hiç giremedim,herkesler iyidir,yaramaz bişey yoktur inşallah,diyeti hiç sormayın,kızlar çok fenayım,kesin kilo aldım,yanımda tartı da yok,ramazana kadar buradayız,hareketli geçiyor,yüzüyorum da ama yürüyüşün yeri başka,onu da burda daha hiç yapamadım,hayırlısı artık
amanın leylakım gelmiş..hoşgeldin bebeemm..
![]()
Selam canımLeylak gözükmiyo aşağıda ikimiz varız kaçamaksız günün için
yürüyüş yapmadığın için
yarın telafi edersin inş.
![]()
merhaba arkadaslar lüften yorumlarını paylasın 130 gündür karatay diyeti yapıyorum toplamda 13 kilo verdim fakat son 1,5 aydır 65-66 arasında gelip giyiyorum ve deli olcam kaldıki bir yadır her aksam 5 km yürüyüs ve 30 dk kadar alet calısıyorum ama neden kilolarım gitmek yerine artıyo bilemiyorum son haftaya kadar hic bozmadımda artık verememenin caresizligiyle yemek yanında karpuz vb meyvelerden yedim ama haftada 2 gün felan.onun dısında hafta sonu 2 ögün beslenyorum 6 dan sonra bisey yemiyorum her seyi harfi harfine yapıyorum.ama yoruldum kilo veremeyip uzun süre aynı kilonun +/- 1 olan varmı acil cevaplarını bekliyorum.yıllardır hep az seyle beslenip sürekli kilo alan bi yapım var annem babam diyabetik en son kan sayımlarım normal cıktı bu sefer karatay beni kurtarcak dedim ama oda tıkantı önümde 10 kio var daha vermem gereken ama ben kilo alıyorum.hayatım boyunca hepmi meyveyi kesicem acaba baskasına göre normal olan bir ince dilim karpuz bende gerilememi yapıyo.derdimi umarım anlatabildim. yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Herkese sağlıklı bir hayat diliyorum
sersum hoşgeldin allah kavuştursun
akşam cıss yedim mecbur kaldım ev misler gibi oldu çok yoruldum sanki bayram temizliği kadar oldu ne çektim beee bu temizlikden yürüyüşde yapamadım birde regl oldum![]()
Gene mi kaçtınız beeee , üffffffff![]()
bende itiraf ediyorum son bir aydır +/-1 olmam nedeniyle dün resmen pes ettim.bildiginiz manyak gibi cikolata yedim hemde paket paket sonrada kendimden igrendim:SSSSS bugun söz verdim acimle ve sabırla nasıl geride bıraktıysam 130 günü sanki sil bastan baslamıs gibi hedef koydum ama inanın sabha sabah işe gelirken pastaneden simit almamak için savastım kendimle bir an önce azda olsa kilo veremezsem sanıyorum bu savası kaybedicem ama ben kazanmak istiyorum bi 10 kilo vermek istiyorum.nasıl kontrol edicem kendimi nasıllllllllllllllllllllllllllll kırıcam bu vücüdümdaki direnci.
sabah klasık karatay kahvaltısı yapıldııı...
öğle menüsü :
- yarım porsıyon (5 adet) ızgara köfte
-domates ve ayran
akşam menüsü :
- fırında tavuk (2 adet but)
- salata ve cacık eşliğindee
bayanlar size süpper bır tatlı tarıfı vereyım. dun yaptım ve muthıs guzel oldu ve cok hafiftiii
malzemeler :
-süt ve kuru incir
yapılışı:
- sütü kaynatıyoruz daha sonra yogurt mayalama sıcaklıgından bıraz fazla sıcak olacak sekılde sogutuyoruz.(çok sıcak olmamasına dıkkat edelım ,yoksa sut kesılıyor.)
- kuru incirleri yıkayıp mınık mınık dogruyoruz.
-ılımış sütümüzün içerisine doğradıgımız kuruyemişleri( kuru inciri ) ekliyoruz.
- ve el blendrından geçiriyoruz. (rengı tahin rengi gıbı olacak, ve incir parcaları kalmayana kadar eziyoruz )
- daha sonra kaselere koyup , demlenmesı ıcın uzerını tepsı ıle kapatıp tepsının uzerınede (yogurt mayalar gıbı ) sofra bezı gıbı bıseyler ortuyoruz . (iyice demlensın dıye)
- sonrasındada dolapta sogutarak servıs edıyoruz.
diyete uygun ve cok lezzetlı oluyor, tavsiyeee![]()
çok konustum hepınıze afıyet olsuuunnn![]()
günaydın selamlar
öncelikle bir sorum var aranız da bu süreçte kabızlık yaşayan var mı? ekmekv vs de yemiyorum ama 3-4 güne bir çıkabiliyorum.bu diyatin genel bi sonucumöudur yoksa bendeki tepkisimidir çözemedim?
dün kahvaltım malesef yoktu işe geç kaldım uygun bişey bulamadım 2-3 bisküvi ile geçiştirdim buyüzden akşama kadar karnım doymadı gitti.habire tırtıkladım durdum.
bu sabah 2 yumurta haşladım
peynir
domates
salatalık
iceberg marulun 1/4 ü.
ohh karnım doydu.darısı öğlenin başına :)