• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende daha çok gündüz internetten takip etmeye çalıştım ama gidemedim malesef :5: geziye akşamları anca yemek bulaşık ev işi falan derken dakika dakia takip edemedim malesef :5:

He jübilemsi bişey bu hafta sonu ben de bu hafta sonu ramazan öncesi son alkolümü alıcam inş. :23:

Aman devre mülk alma kışlığını bi hallet sonra benim emekliliği bekle :34: beraber bir yerlerden ufak ve pahalı olamayan bi yazlık alırız :54:

Aman maşallah diyim :nazar: biz ailece hatta sülalece anti klimacıyız hepimiz sırasıyla zatürremsi migrenimsi şeyler atlattı :31:

Bak şimdi bende çıkıp balkonda bi tüttürmeye gidiyim yarın akşam 9 dan sonra buralarda olurum öptüm seni :10:

Hayatım sen bize bakma , boşuz biz , çalışıyo olsak biz de bu kadar ilgilenemzdik tabii ki ...Ahhh ne güzel olur , komşu olsak , sabah bahçede güllerimizi sulasak , domateslerimizi toplasak , aa muhtarım da çok sever bu işleri , o da alsın aynı yerden bi yazlık :16::16::16:
Bize gelin , 1 hafta kalın , siz de efsunlanırsınız , merak etme :ssz::ssz:
Tamam canımcım , ben de uyucam yavaş yavaş ...Yarın yine gelmeye çalışırım ben de...Kızlar siz de gelinnnnn :16::16::16:
Ben de çok öptüm hayatım , iyi geceler :54::54::54:

Annen doğru söylüyo bence denizden de uzak olsun bence bahçe katı olcaksa güney olsa daha iyi değilmi yazın serin ama kışın soğuk olur zaten evet canım bencede hayırlısı olsun vardır bir yerlerde bi kısmetiniz :34: :54: iyi geceler yarın akşam gelirsen görüşürüz

Tsunami alacak bizi hehehehe töbe töbe , amaaaan hayırlısı valla :52::52::52:
Öptüm ben de hayatım :16::16::16:

Tarifin adı incir uyutması canım karatyada uygun bi tarif, tabi ölçülü yenmeli :34:

biz yemiş dondurması diye bılıyoruz bu tarıfı. annem seker de koyardı ıcerısıne ama ben karataya uygun olsun dıye koymadım.ama sunu soyleyım , bu tatlıyı yıyınce dondurma fln aramıyorsunuz. hattaaa dondurmadan daha bıle guzel dıyebılırım .:16:

herkese gunaydın,
menu bıldırımınde bulunuyorum:

sabah: :56:
- klasık karayat kahvaltısı (peynırlı omlet eşliğinde )
(bu arada yumurta sayısını 1 e ındırmıs bulunuyorum)

öğle: :56:
- yeşil salata
- ayran

akşam: :56:
-semiz otu yemeği
-cacık
-bol salata
:34:

Selam canım :29:

halledemdim yaa sinir oldum aynı ürün farklı şubede fiyatı farklıydı ve fark istediler bende aldığım yere götürcem yolculuk molasında almıştım :34:

onun dışında iyiyim şükür aklım evdeki kızımda bende kısmetse haftaya pazartesi falan ananeye yollıycam :23:

bugün sıcaktan işyerinde beynimiz sulanmıştı valla herkes burnundan soluyordu allah açık alanda çalışanlara daha bi sabır verip yardımcısı olsun valla sıcaktansa soğuğu tercih ederim :37:
ayy çok gıcık..aynı ürün ama fiyat farkı..:47::47:neyse artık olmuş olan..
valla hakkarinin hiçbişeyini sevmedim ama gündüz sıcak gece ise çook serin ona bayılıyorum..rahat rahat uyuyoruz kıskandırmak gibi olmasın:9::9::9:izmirden sonra harika geldi bize buranın yaz geceleri..:52::52::52:
ben soğuğu da sevmem sıcağı da bana orta olcek galiba.:27:.ama burada kışı yaşayınca sıcağı daha bi çok sevdim valla:37::37:

Canım yaaaa , he valla , çok şükür Allahıma , kavuştuk :16::16::16:
İyiyim hayatım...Sıcaklarla mücadele , bi taraftan ev aramaya çalışıyoruz ...Haftasonu bir arkadşın düğünü vardı.Polonezköy taraflarında , gece de kalmalı...Akşam ve sabah yediklerimi yazsam burdan köye yol olur :52::52::52: Pazar günü öğlen döndük.Bugüne kadar detoks yaptım.Bugün de evlilik yıldönümümüz.Özel bişey yapmadık.Ben pastaneden bikaç parça tatlı-tuzlu aldım (evden yapmadım ki günlerce yemeyelim) , onlardan atıştırdım akşamüzeri.Demin de bi top dondurma yedim.Böyle işte...
Sen nasılsın , neler yapıyosun görüşmeyeli?
oh oh kayınçom iyi olmuş düğün bahane olay ve yer şahane..:52::52::52:
nice nice yıllara olsun canımm..eniştemi de kutlarım senin gibi bi zaatı şahaneyle evlendiği içünnn:46::46::46:

Aaaaa muhtarımla Kardelenim de gelmiş :16::16::16: Kızlaaaaar şok ösledim sizi şokkkkk...
tam çıkmışım siz gelmişiniz beyaaa:5::5::5:
Oyyyyy güney cepheye ev yapmayı yasaklasınlar yawwww... Bizim karşı blok tüm öğleden sonra balkonda , biz de balkona adım atamıyoruz :50::50::50:
:1::1::1:ayy ne sinir bozucu oluyo o yawww..onları dövesin geliyo dimi kayınçommm:27::27::47::47::47:
Muhtar nerde hani ?

Kız bu hafta sonunu bekliyor okulda ödül töreni ve piknik var ondan sonra ananenin yanına yazlığa yollucam yaşlılarla sıkılır tabii ama kardeşimin kızı var gerçi büyük ama idare ediyo sağ olsun sonrada ben gidince gezdiririm hanfendiyi :23:
Benim izin toplam 1 ay ama parça parça almayı düşünüyorum bir kısmını bayramdan sonra bir kaç günü ertelerim nolur nolmaz diye :34:

işyerinde klima yok vantilatör var odada sağ tarafım tutuldu resmen sağ kulağımda ağrıyıp hafif şişme oldu onun yüzünden :37:
sizde dikkat edin klima çarpmasın sonra :23:
bizimki de söyleniyor ananeye gidince ama arkadaşları gelince unutuyor iyi ki gelmişim diyor.:36::36:.kankasının gelmesine 2 hafta varmış bakalım nasıl dayanacak hanfendi..neyse ki gelinimizin yeğenleri geldi 2 kızz onun yaşıtı sevindim oyalanırlar birlikte:ssz::ssz:

aman sarfoşum tikkat et.:26:.geçmiş olsun:38::38:

Eeee Kardelen geldiğinde gördüm ben muhtarı ama gitmiş zaar...O da olaydı iyi olackamış :34::34: İznin 1 ay güzelmiş , benim en uzun iznim 15 gün olabilmişti , 1ayı hayal edemedim bile valla :1::1::1: İnşallah son dakika sürprizi olur da maaile biyerlere gidersiniz ...
Klima çarpmıyo bizi anacım , biz efsunluyuz o konuda ...Önüne yatıyoruz bi de malak gibi ama yine de çarpmıyo :52::52::52:
Ben de dün evvelki gün onar tane falan içmişimdir ama bugün 3 tane içtim.Yarın 2 , sonra 1 sonra sıfır yapmayı düşünüyorum , bakalım nasıl olucekkk??? Bırakması zor , başlaması kolay...Lakin sigara da çok keyifli bişey yawww :27::27::27:
kaçırdım sizi..:5::5:
:60::60::60::60:
ayy bizi de çaypmaz klima izmirden efsunluyuz biz de sabaha kadar açık yatardık ta bişeycik olmazdıı:27::27:

bitecek o keyiff:33::33::33:

Hayatım sen bize bakma , boşuz biz , çalışıyo olsak biz de bu kadar ilgilenemzdik tabii ki ...Ahhh ne güzel olur , komşu olsak , sabah bahçede güllerimizi sulasak , domateslerimizi toplasak , aa muhtarım da çok sever bu işleri , o da alsın aynı yerden bi yazlık :16::16::16:
Bize gelin , 1 hafta kalın , siz de efsunlanırsınız , merak etme :ssz::ssz:
Tamam canımcım , ben de uyucam yavaş yavaş ...Yarın yine gelmeye çalışırım ben de...Kızlar siz de gelinnnnn :16::16::16:
Ben de çok öptüm hayatım , iyi geceler :54::54::54:
:52::52::52:alalım alalım...çok güzel olur valla..karşılıklı sebze yeşillik değişikliği yaparızz.. :1::1::1:
Tsunami alacak bizi hehehehe töbe töbe , amaaaan hayırlısı valla :52::52::52:
Öptüm ben de hayatım :16::16::16:
:30::30::30::30:allah korusun tööbe tööbeee:53::53:
herkese gunaydın,
menu bıldırımınde bulunuyorum:

sabah: :56:
- klasık karayat kahvaltısı (peynırlı omlet eşliğinde )
(bu arada yumurta sayısını 1 e ındırmıs bulunuyorum)

öğle: :56:
- yeşil salata
- ayran

akşam: :56:
-semiz otu yemeği
-cacık
-bol salata
:34:

afiyet olsun canım..:16::16:ben de 1 yımırta yiyebiliyorum ..yetiyor valla:34::34:

kızlar gece döktürmüşünüz valla ..üzüldüm kaçırdığıma muhabbetii:5::5:

sabah
:56::56:
pastırmalı omlet
bilimum peynir çeşitlerii
domates salatalık
7-8 kiraz
2 kayısı
:56::56::56:

şimdi de çay çayy:7::7:

slm kızlar,

yıne bır sorum var sızee...( haydı sor sooor , dediğinizi duyar gıbıyım ) :1:

sabahları sucuklu yumurta yapsak??? sucuk yasak mıdır ???:42:

slm kızlar,

klasik kahvaltı ve çay çay sıcak çok sıcak daha sıcak olacakmış yandık valla 3 km yürüdüm

Bu aralar çok yoğunum. Pek girmeye fırsatım olmuyor. Umarım herkes iyidir. Ama bu hafta listeyi ben yapıyorum onu biliyorum artık.:1::1::1:

20 gündür kendimi çok saldım neler yedim hangi saatlerde yedim duysanız dudağınız ucuklar.:53::53::53:
bugünkü menüm
sabah 12de
2 kayısı
1 muz
1 avuç badem
akşam 18.00 da da
tavuk
salata
ayran
optüm hepinizi...

selam kızlar bu aralar pek giremiyorum.nihayet regl oldum rahatladım gerginliğimde gitti biraz.bu günkü menümü yazayım.
sabah:peynir,zeytin,domates,salata,1 avuç çiğbadem ve yaban mersini
öğle:sütlü keşkek,kıymalı yumurta
arada:deniz kenarında otururken dayanamadım 3-4 avuç çekirdek yedim:17:
akşama:fırında karnıyarık ve cacık yiycem.bu hafta hiç yürümedim bunalım takılıyodum biraz:50:inşallah yarın yürüyüş için gerekli enerjiyi bulurum.

slm kızlar,

kardelenim söylemiş gerçi canım tekrarı olsun:34:..ev sucuğu serbest..kendin yaparsan çok kolay..
tarifi.:56::56::56:
orta yağlı kıyma
kimyon
sarımsak
kırmızı toz biber
tuz
yoğur minik köfteler halinde şekil verip pişir canım..afiyet olsun:16::16:

tesekkurler sersum , bencede bır yumurta yetıyor. hatta eşim anlamadı bıle bır yumurta oldugunu ,omlet olunca 2 yumurta dıye yedi :21::16:
:16::16::16::16::1::1::1:
klasik kahvaltı ve çay çay sıcak çok sıcak daha sıcak olacakmış yandık valla 3 km yürüdüm
:30::30::30:
yürüyüş:46::46:

Bu aralar çok yoğunum. Pek girmeye fırsatım olmuyor. Umarım herkes iyidir. Ama bu hafta listeyi ben yapıyorum onu biliyorum artık.:1::1::1:

20 gündür kendimi çok saldım neler yedim hangi saatlerde yedim duysanız dudağınız ucuklar.:53::53::53:
bugünkü menüm
sabah 12de
2 kayısı
1 muz
1 avuç badem
akşam 18.00 da da
tavuk
salata
ayran
optüm hepinizi...
kolay gelsin :5:.yine çok yoğun olursan söyle listeyi hallederiz bi şekilde sen merak etme canım:34::16::16::16:

2. öğünüm
5 köfte
3 kabak mücver
sarımsaklı yoğurtlu kuru biber ve patlıcan kavurması
salata

çarşıda 1.5 km :8::8:

az öncede yürüyüşüm bitti 4 km.sefam olsun:8::8::8::52::52:

ayy çok gıcık..aynı ürün ama fiyat farkı..:47::47:neyse artık olmuş olan..
valla hakkarinin hiçbişeyini sevmedim ama gündüz sıcak gece ise çook serin ona bayılıyorum..rahat rahat uyuyoruz kıskandırmak gibi olmasın:9::9::9:izmirden sonra harika geldi bize buranın yaz geceleri..:52::52::52:
ben soğuğu da sevmem sıcağı da bana orta olcek galiba.:27:.ama burada kışı yaşayınca sıcağı daha bi çok sevdim valla:37::37:

oh oh kayınçom iyi olmuş düğün bahane olay ve yer şahane..:52::52::52:
nice nice yıllara olsun canımm..eniştemi de kutlarım senin gibi bi zaatı şahaneyle evlendiği içünnn:46::46::46:

tam çıkmışım siz gelmişiniz beyaaa:5::5::5:

:1::1::1:ayy ne sinir bozucu oluyo o yawww..onları dövesin geliyo dimi kayınçommm:27::27::47::47::47:

bizimki de söyleniyor ananeye gidince ama arkadaşları gelince unutuyor iyi ki gelmişim diyor.:36::36:.kankasının gelmesine 2 hafta varmış bakalım nasıl dayanacak hanfendi..neyse ki gelinimizin yeğenleri geldi 2 kızz onun yaşıtı sevindim oyalanırlar birlikte:ssz::ssz:

aman sarfoşum tikkat et.:26:.geçmiş olsun:38::38:

kaçırdım sizi..:5::5:
:60::60::60::60:
ayy bizi de çaypmaz klima izmirden efsunluyuz biz de sabaha kadar açık yatardık ta bişeycik olmazdıı:27::27:

bitecek o keyiff:33::33::33:

:52::52::52:alalım alalım...çok güzel olur valla..karşılıklı sebze yeşillik değişikliği yaparızz.. :1::1::1:

:30::30::30::30:allah korusun tööbe tööbeee:53::53:

afiyet olsun canım..:16::16:ben de 1 yımırta yiyebiliyorum ..yetiyor valla:34::34:

Muhtarım hu :3::3::3:

N'aber canikom ? Akşam sen gitmişsin-biz gelmişiz :43::43::43:
Bütün gün ev aradık lakin bulamadık muhtarım.Sıkıldım artık valla...Neyse bunun dışında şuana kadar 1.5 adet sigara içtim.Cıss olarak 1 top limonlu dondurma yedim.He muhtarım ben bu arada Nesfit olayına girdim.Sabah ya da öğle bir öğünü Nesfitle yapıyorum.İnanamadım ama tok tutuyo (beni tok tutuyosa sizi bütün gün acıktırmaz :52::52::52:) , 2-3 saat idare ediyorum.Şimdi de yoğurda bi tane kayısı doğradım , tarçın serptim onu yiyorum ...

Back