Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar klasik kahvaltı bugün ev temizlemece neyseki kolay olacak dünden dolapları ıvır zıvırları yaptım

Kilo verme aşamasında yenilen meyve kilo vermeyi duraksatıyor mevsim meyvelerinden yenilebilir allah kabul etsin orucunuzuda

merhaba arkadaslar lüften yorumlarını paylasın 130 gündür karatay diyeti yapıyorum toplamda 13 kilo verdim fakat son 1,5 aydır 65-66 arasında gelip giyiyorum ve deli olcam kaldıki bir yadır her aksam 5 km yürüyüs ve 30 dk kadar alet calısıyorum ama neden kilolarım gitmek yerine artıyo bilemiyorum son haftaya kadar hic bozmadımda artık verememenin caresizligiyle yemek yanında karpuz vb meyvelerden yedim ama haftada 2 gün felan.onun dısında hafta sonu 2 ögün beslenyorum 6 dan sonra bisey yemiyorum her seyi harfi harfine yapıyorum.ama yoruldum kilo veremeyip uzun süre aynı kilonun +/- 1 olan varmı acil cevaplarını bekliyorum.yıllardır hep az seyle beslenip sürekli kilo alan bi yapım var annem babam diyabetik en son kan sayımlarım normal cıktı bu sefer karatay beni kurtarcak dedim ama oda tıkantı önümde 10 kio var daha vermem gereken ama ben kilo alıyorum.hayatım boyunca hepmi meyveyi kesicem acaba baskasına göre normal olan bir ince dilim karpuz bende gerilememi yapıyo.derdimi umarım anlatabildim. yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anladım canım:1:merak etme canım benim hiç üzülmedim gerçekten:34::34:herşeyin hayırlısı.....
sizi de allah kavuştursun datlum benim,zaman su gibi geçsin de bir an önce kızınıza,sevdiklerinize kavuşun inşallah:21::21:
temem anlaştık o zaman:86::86::86::86:

sağol bebeemmm:38::38:aminnn:16::16:

Kızlar bir hafta sonra daha sık girebeleceğim inş.
En son 57 kilo idim sabah tartılayım bakiyim kaç olmuşum:27: Buraya yazmayınca çok kaçamak oluyor :53:

Bu arada tayinimiz hala belli olmadı:26: :47::47:

Sersumumm vanda napıyon kıss:44:

Leylakım geçmiş olsun:54:
iyiniyetlim datlım gıymatlım gel gayrı özlettin valla:38::38::29::29:
kızımı uğurladım teyzesi..ananeye gitti:5::5::5:40 gün sonra da biz gidicez inşallah..:34::34:
tayin için de hayırlısı olsun inşallah..Allah gönlünüze göre versin canım..:16::16:

bu sabah kahvaltımı 11:00 da yaptım
çay yumurtalı peynirli omlet fındık 3-5 kiraz 1 kase yoğurt
2 dilim karpuz
tabisi öğlen bişey yemedim ama günler çok uzun 3buçuk gibi azım kurudu bende ayran içtim
akşam semizotu yemeği,yeşil mercimek salatası hepsi bu kadar birazdan çay içip limonlu su günü kapatıcam inşallah
sersumcum vanda havalar nasıl öptüm hepinizi
hava güzel di canım sağol:16::16:

sarfoşum sağolasın canım..:16::16:
unuttuğum arkadaşım varsa kusura bakmasın..:17::17:

hakkari de olsa evim evim güzel evim:16::16:..3 gündür otel odası baydı valla:37::37:

kızım uçtu gitti..cadım benim :54:

ben maalesef çok kaçamak yaptım söylemiycem yediklerimi :17::17::17::18:
ama hergün en az 3 km yürüdüm umarım çok ++ olmadım..yarın sabaha görücez:18::18::18:

bugün hemen disiplin tabii:kkk::kkk::kkk:

hepinizi çok özledim valla..:54::54::54:

sersumum hoşgeldin bacım:16:sana özelden bişey yazıcam acil cevaplarsan çok sevinirim datlum:54:

Selam kızlar klasik kahvaltı bugün ev temizlemece neyseki kolay olacak dünden dolapları ıvır zıvırları yaptım

Kilo verme aşamasında yenilen meyve kilo vermeyi duraksatıyor mevsim meyvelerinden yenilebilir allah kabul etsin orucunuzuda

mevsım meyvelerıde aynı etkıyı yapıcak ozaman yani kılo vermeyı duraksatacak :26:

yaz gecıyor ve yaz meyvelerınden ozellıkle karpuzdan yıyememek :17:

zooorrr...
:43:

hakkari de olsa evim evim güzel evim:16::16:..3 gündür otel odası baydı valla:37::37:

ama hergün en az 3 km yürüdüm umarım çok ++ olmadım..yarın sabaha görücez:18::18::18:

hoşgeldin sersum sanıyorum sende 2-3 gündür giremedin benim gibi.bende 2-3 gündür moral bozukluğuna yedim de yedim.zaten regl öncesi bir türlü olamadım o da ayrı.o yüzden topiğe girmeyede yüzüm yoktu.ama bu sabah bende disiplini ele aldım inşallah.yine ruh halim ters dönmezse.tayin sıkıntıları var bizimde.bir türlü kalvuz yayınlayamadılar sağolsunlar.beklemekten başka çare yok.ama belirsizlik deli ediyo insanı.tayin olmıycaksa boya badana temizlik falan işlerine girmek istiyom ramazandan önce.ramazanda yapamam çünkü tansiyonum düşüveriyo benim zor tutuyorum.tatil falan da yok bu sene.of off bazen diyorum.o kadar çalış çalış bir tatile çıkama:(burası deniz kenarı çok küçük bir ilçe ama velilker ve çocuklar arasında denize girmek bana pek uygun gelmiyo.kafamı dinleyemiyorum bir türlü. işte bu gibi şeyler.......=KAÇAMAK:37:

merhaba arkadaslar lüften yorumlarını paylasın 130 gündür karatay diyeti yapıyorum toplamda 13 kilo verdim fakat son 1,5 aydır 65-66 arasında gelip giyiyorum ve deli olcam kaldıki bir yadır her aksam 5 km yürüyüs ve 30 dk kadar alet calısıyorum ama neden kilolarım gitmek yerine artıyo bilemiyorum son haftaya kadar hic bozmadımda artık verememenin caresizligiyle yemek yanında karpuz vb meyvelerden yedim ama haftada 2 gün felan.onun dısında hafta sonu 2 ögün beslenyorum 6 dan sonra bisey yemiyorum her seyi harfi harfine yapıyorum.ama yoruldum kilo veremeyip uzun süre aynı kilonun +/- 1 olan varmı acil cevaplarını bekliyorum.yıllardır hep az seyle beslenip sürekli kilo alan bi yapım var annem babam diyabetik en son kan sayımlarım normal cıktı bu sefer karatay beni kurtarcak dedim ama oda tıkantı önümde 10 kio var daha vermem gereken ama ben kilo alıyorum.hayatım boyunca hepmi meyveyi kesicem acaba baskasına göre normal olan bir ince dilim karpuz bende gerilememi yapıyo.derdimi umarım anlatabildim. yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sporunu değiştir canım, vücudun alışmıştır artık. videolardan bölgesel hareket yapabilirsin, ya da yüzme bisiklet pilates vs.

sersumum hoşgeldin bacım:16:sana özelden bişey yazıcam acil cevaplarsan çok sevinirim datlum:54:
canım yeni gördüm..işe gittiydim..kusura bamya..:5::5:
arkadaslar snaıyorum herkes birbirini tanıyor ama benide aranıza alın sıkıntımı paylastım ama dikkate alan olmadı sanıyorum:)
canım hoşgeldin aramıza..tabii alırız..:16::16:
ilk başta hızla giden kilolar sonrasında yavaşlayıp hatta uzun bir süre durabiliyor..yılmadan devam etmelisin..metabolizmanı şaşırtacak şeyler yapabilirsin..mesela arada üstüste 2-3 6ün sadece protein ağırlıklı beslenmek harekete geçirebilir..ve sporunu gün aşırı yapabilir veya daha da arttırabilirsin..vücut hergün aynı şeyleri yapınca rutine bağlıyor çünkü..takıldığın yerlerde hemen hepimiz yardımcı oluruz..arada gözden kaçabilir malum yaz çoğumuz tatil moduna girdik:51::51:..başarılar dilerim..:16::16::16:

Herkese sağlıklı bir hayat diliyorum
:16::16::16::16:
hoşgeldin sersum sanıyorum sende 2-3 gündür giremedin benim gibi.bende 2-3 gündür moral bozukluğuna yedim de yedim.zaten regl öncesi bir türlü olamadım o da ayrı.o yüzden topiğe girmeyede yüzüm yoktu.ama bu sabah bende disiplini ele aldım inşallah.yine ruh halim ters dönmezse.tayin sıkıntıları var bizimde.bir türlü kalvuz yayınlayamadılar sağolsunlar.beklemekten başka çare yok.ama belirsizlik deli ediyo insanı.tayin olmıycaksa boya badana temizlik falan işlerine girmek istiyom ramazandan önce.ramazanda yapamam çünkü tansiyonum düşüveriyo benim zor tutuyorum.tatil falan da yok bu sene.of off bazen diyorum.o kadar çalış çalış bir tatile çıkama:(burası deniz kenarı çok küçük bir ilçe ama velilker ve çocuklar arasında denize girmek bana pek uygun gelmiyo.kafamı dinleyemiyorum bir türlü. işte bu gibi şeyler.......=KAÇAMAK:37:
sağol canım..hoşbuldum:16::16:

tayin beklemek çok streslidir:18::18:..çok iyi anlıyorum seni:ssz::ssz:..umarım herşey gönlünüzce olur..:16::16:
aman dikkat et kendine tansiyonun düşüğü de tehlikeli :26::26:(yükseği kadar olmasa da)
tatil olmaması da zor be canım..ama hani gözlerden uzak gidebileceğiniz yakın yerler vardır mutlaka..en azından haftasonu oralara gitseniz:26::26:

bugünden tezi yok düzelttim durumumu ben:kkk:.sende toparlan bakiim:20::20::34::34:

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..:kkk::kkk:

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..:kkk::kkk::kkk:

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten :34::34:
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz:34:
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...:34:başarılar:16:

Son düzenleme:
2. öğünüm
:56::56:
1 dolu tabak hamsi buğulama
1 kase yeşil mercimk salatası
domates
yoğurt
:56::56::56:

çok yorgunum bugün yürüyüş yok..:37::37::37:

Umarım herkes iyidir birçoğunuz tatil modundasınız biliyorum :34: eylülde görüşürüz inşallah :16:

2. öğünüm
:56::56:
1 dolu tabak hamsi buğulama
1 kase yeşil mercimk salatası
domates
yoğurt
:56::56::56:

çok yorgunum bugün yürüyüş yok..:37::37::37:

Sersumum hoşgeldin ve tekrar allah kavuştursun cadı kuzunla :54:

Bende gece otobüsüyle geldim çok uykusuz ve yorgunum :37: uykusuz olduğımda aynı zamanda doymak bilmiyorum bugün sabah 5 de lifli bisküvi, poğaça ve 8 de yumurtasız karatay kahvaltısı yaptım öğlende işyerinin tabildot yemeğinde pirinç pilavı ve 6 adet kayısı yedim akşam yemeğimi birazdan yicem 3 adet galete ve yoğurt yemiştim şimdi taze fasulye pişti onu yiyip uyuycam :37: yarın akşam iş çıkışı kızıma aldığım ve küçük gelen kıyafetleri değiştirmek için avm ne gitcem o yüzden gelebilirsem geç bi saatte gelirim :5:
hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize :54: :10:

Canım iyiniyetlim hoşgeldin:38::38:çok özledim seni:16::16:
Sağol canımcım:16::16:

İnşallah kilo almamışsındır datlum:27:
Canımmm ben de sizi özledim:54: İnş. Leylakım:18: korkumdan tartılmadım:27:
temem anlaştık o zaman:86::86::86::86:

sağol bebeemmm:38::38:aminnn:16::16:

iyiniyetlim datlım gıymatlım gel gayrı özlettin valla:38::38::29::29:
kızımı uğurladım teyzesi..ananeye gitti:5::5::5:40 gün sonra da biz gidicez inşallah..:34::34:
tayin için de hayırlısı olsun inşallah..Allah gönlünüze göre versin canım..:16::16:

hava güzel di canım sağol:16::16:

sarfoşum sağolasın canım..:16::16:
unuttuğum arkadaşım varsa kusura bakmasın..:17::17:

Canım sağolasın geldim ama özellikle haftaya bekleyin anacığım beni:1:
Sersumum Allah kavuştursun canımcım

Umarım herkes iyidir birçoğunuz tatil modundasınız biliyorum :34: eylülde görüşürüz inşallah :16:

Sersumum hoşgeldin ve tekrar allah kavuştursun cadı kuzunla :54:

Bende gece otobüsüyle geldim çok uykusuz ve yorgunum :37: uykusuz olduğımda aynı zamanda doymak bilmiyorum bugün sabah 5 de lifli bisküvi, poğaça ve 8 de yumurtasız karatay kahvaltısı yaptım öğlende işyerinin tabildot yemeğinde pirinç pilavı ve 6 adet kayısı yedim akşam yemeğimi birazdan yicem 3 adet galete ve yoğurt yemiştim şimdi taze fasulye pişti onu yiyip uyuycam :37: yarın akşam iş çıkışı kızıma aldığım ve küçük gelen kıyafetleri değiştirmek için avm ne gitcem o yüzden gelebilirsem geç bi saatte gelirim :5:
hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize :54: :10:

sağol canımcım amiinn:16::16:

ay o alışveriş olayını van da hallettik ayaklarıma karasular indi..:36::36:hanfendi yeni yaz gardrobunu oluşturdu çenesi durdu çok şükür..3-4 parça yanına aldı geri kalanını ben yarın valize doldurup kargoyla göndericem..siparişleri bitmiyor hatunun:35::35::35:

ben de öptüm canım:54::54:.dinlen sen de..:16::16:ben de bugün yol yorgunuyum valla:ssz::ssz:

sersum hoşgeldin allah kavuştursun

akşam cıss yedim mecbur kaldım ev misler gibi oldu çok yoruldum sanki bayram temizliği kadar oldu ne çektim beee bu temizlikden yürüyüşde yapamadım birde regl oldum :52::52::52::52::52:

Back