Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temem anlaştık o zaman:86::86::86::86:
anladım canımmerak etme canım benim hiç üzülmedim gerçekten
herşeyin hayırlısı.....
sizi de allah kavuştursun datlum benim,zaman su gibi geçsin de bir an önce kızınıza,sevdiklerinize kavuşun inşallah![]()
iyiniyetlim datlım gıymatlım gel gayrı özlettin vallaKızlar bir hafta sonra daha sık girebeleceğim inş.
En son 57 kilo idim sabah tartılayım bakiyim kaç olmuşumBuraya yazmayınca çok kaçamak oluyor
Bu arada tayinimiz hala belli olmadı:26:![]()
Sersumumm vanda napıyon kıss:44:
Leylakım geçmiş olsun![]()
hava güzel di canım sağolbu sabah kahvaltımı 11:00 da yaptım
çay yumurtalı peynirli omlet fındık 3-5 kiraz 1 kase yoğurt
2 dilim karpuz
tabisi öğlen bişey yemedim ama günler çok uzun 3buçuk gibi azım kurudu bende ayran içtim
akşam semizotu yemeği,yeşil mercimek salatası hepsi bu kadar birazdan çay içip limonlu su günü kapatıcam inşallah
sersumcum vanda havalar nasıl öptüm hepinizi
Selam kızlar klasik kahvaltı bugün ev temizlemece neyseki kolay olacak dünden dolapları ıvır zıvırları yaptım
Kilo verme aşamasında yenilen meyve kilo vermeyi duraksatıyor mevsim meyvelerinden yenilebilir allah kabul etsin orucunuzuda
sersumum hoşgeldin bacımsana özelden bişey yazıcam acil cevaplarsan çok sevinirim datlum
![]()
hoşgeldin sersum sanıyorum sende 2-3 gündür giremedin benim gibi.bende 2-3 gündür moral bozukluğuna yedim de yedim.zaten regl öncesi bir türlü olamadım o da ayrı.o yüzden topiğe girmeyede yüzüm yoktu.ama bu sabah bende disiplini ele aldım inşallah.yine ruh halim ters dönmezse.tayin sıkıntıları var bizimde.bir türlü kalvuz yayınlayamadılar sağolsunlar.beklemekten başka çare yok.ama belirsizlik deli ediyo insanı.tayin olmıycaksa boya badana temizlik falan işlerine girmek istiyom ramazandan önce.ramazanda yapamam çünkü tansiyonum düşüveriyo benim zor tutuyorum.tatil falan da yok bu sene.of off bazen diyorum.o kadar çalış çalış bir tatile çıkamahakkari de olsa evim evim güzel evim..3 gündür otel odası baydı valla
kızım uçtu gitti..cadım benim
ben maalesef çok kaçamak yaptım söylemiycem yediklerimi:18:
ama hergün en az 3 km yürüdüm umarım çok ++ olmadım..yarın sabaha görücez:18::18::18:
bugün hemen disiplin tabii
hepinizi çok özledim valla..
merhaba arkadaslar lüften yorumlarını paylasın 130 gündür karatay diyeti yapıyorum toplamda 13 kilo verdim fakat son 1,5 aydır 65-66 arasında gelip giyiyorum ve deli olcam kaldıki bir yadır her aksam 5 km yürüyüs ve 30 dk kadar alet calısıyorum ama neden kilolarım gitmek yerine artıyo bilemiyorum son haftaya kadar hic bozmadımda artık verememenin caresizligiyle yemek yanında karpuz vb meyvelerden yedim ama haftada 2 gün felan.onun dısında hafta sonu 2 ögün beslenyorum 6 dan sonra bisey yemiyorum her seyi harfi harfine yapıyorum.ama yoruldum kilo veremeyip uzun süre aynı kilonun +/- 1 olan varmı acil cevaplarını bekliyorum.yıllardır hep az seyle beslenip sürekli kilo alan bi yapım var annem babam diyabetik en son kan sayımlarım normal cıktı bu sefer karatay beni kurtarcak dedim ama oda tıkantı önümde 10 kio var daha vermem gereken ama ben kilo alıyorum.hayatım boyunca hepmi meyveyi kesicem acaba baskasına göre normal olan bir ince dilim karpuz bende gerilememi yapıyo.derdimi umarım anlatabildim. yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sporunu değiştir canım, vücudun alışmıştır artık. videolardan bölgesel hareket yapabilirsin, ya da yüzme bisiklet pilates vs.
canım yeni gördüm..işe gittiydim..kusura bamya..sersumum hoşgeldin bacımsana özelden bişey yazıcam acil cevaplarsan çok sevinirim datlum
![]()
canım hoşgeldin aramıza..tabii alırız..arkadaslar snaıyorum herkes birbirini tanıyor ama benide aranıza alın sıkıntımı paylastım ama dikkate alan olmadı sanıyorum:)
Herkese sağlıklı bir hayat diliyorum
sağol canım..hoşbuldumhoşgeldin sersum sanıyorum sende 2-3 gündür giremedin benim gibi.bende 2-3 gündür moral bozukluğuna yedim de yedim.zaten regl öncesi bir türlü olamadım o da ayrı.o yüzden topiğe girmeyede yüzüm yoktu.ama bu sabah bende disiplini ele aldım inşallah.yine ruh halim ters dönmezse.tayin sıkıntıları var bizimde.bir türlü kalvuz yayınlayamadılar sağolsunlar.beklemekten başka çare yok.ama belirsizlik deli ediyo insanı.tayin olmıycaksa boya badana temizlik falan işlerine girmek istiyom ramazandan önce.ramazanda yapamam çünkü tansiyonum düşüveriyo benim zor tutuyorum.tatil falan da yok bu sene.of off bazen diyorum.o kadar çalış çalış bir tatile çıkamaburası deniz kenarı çok küçük bir ilçe ama velilker ve çocuklar arasında denize girmek bana pek uygun gelmiyo.kafamı dinleyemiyorum bir türlü. işte bu gibi şeyler.......=KAÇAMAK
![]()
2. öğünüm
1 dolu tabak hamsi buğulama
1 kase yeşil mercimk salatası
domates
yoğurt
çok yorgunum bugün yürüyüş yok..![]()
Canımmm ben de sizi özledimCanım iyiniyetlim hoşgeldinçok özledim seni
Sağol canımcım
İnşallah kilo almamışsındır datlum![]()
temem anlaştık o zaman:86::86::86::86:
sağol bebeemmmaminnn
iyiniyetlim datlım gıymatlım gel gayrı özlettin valla
kızımı uğurladım teyzesi..ananeye gitti40 gün sonra da biz gidicez inşallah..
tayin için de hayırlısı olsun inşallah..Allah gönlünüze göre versin canım..
hava güzel di canım sağol
sarfoşum sağolasın canım..
unuttuğum arkadaşım varsa kusura bakmasın..![]()
hakkari de olsa evim evim güzel evim..3 gündür otel odası baydı valla
kızım uçtu gitti..cadım benim
ben maalesef çok kaçamak yaptım söylemiycem yediklerimi:18:
ama hergün en az 3 km yürüdüm umarım çok ++ olmadım..yarın sabaha görücez:18::18::18:
bugün hemen disiplin tabii
hepinizi çok özledim valla..
Umarım herkes iyidir birçoğunuz tatil modundasınız biliyorumeylülde görüşürüz inşallah
Sersumum hoşgeldin ve tekrar allah kavuştursun cadı kuzunla
Bende gece otobüsüyle geldim çok uykusuz ve yorgunumuykusuz olduğımda aynı zamanda doymak bilmiyorum bugün sabah 5 de lifli bisküvi, poğaça ve 8 de yumurtasız karatay kahvaltısı yaptım öğlende işyerinin tabildot yemeğinde pirinç pilavı ve 6 adet kayısı yedim akşam yemeğimi birazdan yicem 3 adet galete ve yoğurt yemiştim şimdi taze fasulye pişti onu yiyip uyuycam
yarın akşam iş çıkışı kızıma aldığım ve küçük gelen kıyafetleri değiştirmek için avm ne gitcem o yüzden gelebilirsem geç bi saatte gelirim
hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize![]()
![]()
Canım sağolasın geldim ama özellikle haftaya bekleyin anacığım beni
Sersumum Allah kavuştursun canımcım