Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugün 1 gibi 1 fincan şekersiz neskafe iştim yanında alakaya bak 4 dilim kek yidikçe yiyesim geldi :22::22::22::22::22::22:
bana ceza ama yarın dan itibaren dikkat edeceğim sadece kızımın doğum günü var perşembe o gün için söz veremicem kızımın pastasından yerim çünkü devamında dikkat yoksa yerimde sayacağım allahtan kilo almadım 69 u görmek istiyorum kızlar ramazana kadar
lakin ramazanda verdiklerimi almasam bari:50:iftarda yemeği az tutarsam belki almam o kadar aç durduktan sonra biraz zor ama gerçekten karalıyım kaç aylardır uğraşıyom vermek için sadece leptine dikkat edemeyeceğiz ezan saatleri malum gecede kalkıcaz
hayırlısı olsun orucumu asla feda edemem olsun be yaaaa belki de iyce veririm kilo canım sağolsun dimi yaaa:52::52::52::52::52:
bu akşamda 2 adet baget but yarım tabak mercimekli bulgur pilavı ayran salata:56::56::56::56::56:
canlarım öptüm sizi:54::54::54::54::54::54::54::54:

kardelenim eline emeğine sağlık datlum:16::16:kilo veren veremeyen herkesi de tebrik ediyorum:46::46:

bugün bildirim yapamadım çünkü dr a gitmek zorunda kaldım.2 gündür alerjim azdı yine.ilkbahar bunun yanında hiçbirşeydi:50::50:haziran ayında başlayıp bütün yaz devam ediyo.polen de pek kalmadı ama bu aylarda neden bu kadar yoğunlaşıyo anlayamadım.dr da bişey demedi zaten:47::47:yine ilaç yine sprey verdi,bakalım:19::19:bunun üstüne bir de regl oldum:37::37:

geçmiş olsun canım ya herşeyden önce sağlık

merhaba kızlar
sabah
biraz yumurta peynır cay
arada sut 1 kase yogurt
aksam
pizza ve gül serbeti:17:
haftasonları cok sıkmıyorum kızlar biraz rahat bırakıyorum artık:51:

Aplasının güzeli geçmiş olsun , ne çok trawma geçirmişsin aynı anda yawww :ssz::ssz::ssz:

sağol aplam benim:70::70:he yaw duble travma yaşıyorum şu 2 gündür:ssz::ssz::9::9:
çok geçmiş olsun canım :16:alerji çok kötü bir durum haklısın:16:

teşekkür ederim canım benim:38::38:

bugün 1 gibi 1 fincan şekersiz neskafe iştim yanında alakaya bak 4 dilim kek yidikçe yiyesim geldi :22::22::22::22::22::22:
bana ceza ama yarın dan itibaren dikkat edeceğim sadece kızımın doğum günü var perşembe o gün için söz veremicem kızımın pastasından yerim çünkü devamında dikkat yoksa yerimde sayacağım allahtan kilo almadım 69 u görmek istiyorum kızlar ramazana kadar
lakin ramazanda verdiklerimi almasam bari:50:iftarda yemeği az tutarsam belki almam o kadar aç durduktan sonra biraz zor ama gerçekten karalıyım kaç aylardır uğraşıyom vermek için sadece leptine dikkat edemeyeceğiz ezan saatleri malum gecede kalkıcaz
hayırlısı olsun orucumu asla feda edemem olsun be yaaaa belki de iyce veririm kilo canım sağolsun dimi yaaa:52::52::52::52::52:
bu akşamda 2 adet baget but yarım tabak mercimekli bulgur pilavı ayran salata:56::56::56::56::56:
canlarım öptüm sizi:54::54::54::54::54::54::54::54:

iftarda ve sahurda kaçamak yapılmazsa bende ramazanda çok daha iyi kilo verilebileceğini düşünüyorum canım:34::34:

geçmiş olsun canım ya herşeyden önce sağlık

sağolasın kardelenim:38::38:haklısın canım:16::16:

Son düzenleme:
Oncelikle kardelenim liste icin ellerine saglik ve 1.ligini kutlarim canim...
Sonrada tum arkadaslarimi kutlarim ..vandayiz kizimin tabletinden giriyorum ne smile ne duzenleme hicbisey yapamiyom idare edin garii...
Leylakim optum seni ne demistik ...anladin sen onu..
Ozlemim cok bekledim 74 olurum diye ama olmadi..haa bu arada wc ye cikamadan tartildim bu beni teselli ediyor aslinda 74 u gormus olmaliyim de mi demi .....
Kayincom hassas yuzdene bayildim..
Serpp eve donunce listemize eklerim canim..

Yeni gelen arkadaslarimizda hosgelmisler..

Hepinizii boll boll opuyorum ..

Oncelikle kardelenim liste icin ellerine saglik ve 1.ligini kutlarim canim...
Sonrada tum arkadaslarimi kutlarim ..vandayiz kizimin tabletinden giriyorum ne smile ne duzenleme hicbisey yapamiyom idare edin garii...
Leylakim optum seni ne demistik ...anladin sen onu..
Ozlemim cok bekledim 74 olurum diye ama olmadi..haa bu arada wc ye cikamadan tartildim bu beni teselli ediyor aslinda 74 u gormus olmaliyim de mi demi .....
Kayincom hassas yuzdene bayildim..
Serpp eve donunce listemize eklerim canim..

Yeni gelen arkadaslarimizda hosgelmisler..

Hepinizii boll boll opuyorum ..

anladım canım:1:merak etme canım benim hiç üzülmedim gerçekten:34::34:herşeyin hayırlısı.....
sizi de allah kavuştursun datlum benim,zaman su gibi geçsin de bir an önce kızınıza,sevdiklerinize kavuşun inşallah:21::21:

ne zamandır menülerimi yazmıyodum,yazayım ki kaçamak olmasın dimi ama:1:
sabah=
1 haşlanmış yumurta
pastırma
somates
salatalık
peynir
2 tane mercimek köftesi

öğle=
1 tabak salata

akşama allah kerim:27:

Son düzenleme:
Kızlar bir hafta sonra daha sık girebeleceğim inş.
En son 57 kilo idim sabah tartılayım bakiyim kaç olmuşum:27: Buraya yazmayınca çok kaçamak oluyor :53:

Bu arada tayinimiz hala belli olmadı:26: :47::47:

Sersumumm vanda napıyon kıss:44:

Leylakım geçmiş olsun:54:

Kızlar bir hafta sonra daha sık girebeleceğim inş.
En son 57 kilo idim sabah tartılayım bakiyim kaç olmuşum:27: Buraya yazmayınca çok kaçamak oluyor :53:

Bu arada tayinimiz hala belli olmadı:26: :47::47:

Sersumumm vanda napıyon kıss:44:

Leylakım geçmiş olsun:54:

Canım iyiniyetlim hoşgeldin:38::38:çok özledim seni:16::16:
Sağol canımcım:16::16:

İnşallah kilo almamışsındır datlum:27:

bu sabah kahvaltımı 11:00 da yaptım
çay yumurtalı peynirli omlet fındık 3-5 kiraz 1 kase yoğurt
2 dilim karpuz
tabisi öğlen bişey yemedim ama günler çok uzun 3buçuk gibi azım kurudu bende ayran içtim
akşam semizotu yemeği,yeşil mercimek salatası hepsi bu kadar birazdan çay içip limonlu su günü kapatıcam inşallah
sersumcum vanda havalar nasıl öptüm hepinizi

:3: doğal olarak kimsecikler yok umarım herkesin haftasonusu mutlu mesut geçiyordur :16:

haftanın şampiyonlarını kutlarım :nazar: başarılarınızın devamını dilerim :34:

veremeyenler üzülmeyip verenlerin menü ve taktiklerini okusunlar neden veremediklerini anlarlar :34: yok hala anlayamıyorlarsa doktorlar sitesinde Karatay hocaya sorabilirler üyelik ve sormak bedava :34:

benim ise geçen haftaki üstüste börek pasta kaçamaklarıma rağmen cuma sabah 63.2 idim ama wc ye çıkamamıştım akşam 8 de köfte ve karışık sebze kızartması yemiştim, ona rağmen bu sabah 62.9 çıktım önce inanamadım pek mutlu oldum :119: kahvaltıda kızımın yemediği
simit ve açmaayı yiyerek :23: ödüllendirdim mideyi akşam üzeri 4 gibi yemek yiyince dayanamadım yarım saat önce tuzlu fıstık ve çekirdek yedim :23: işte böyle haftaya 62.5 olursam ne ala olmazsam umrumda diil valla mayolu görenle popo diye bişeyin kalmamış :19: yeter artık verme diyolar biraz göbeğin var onuda ya mekikle yada estetikle toplat yoksa heryerin daha fazla sarkar dediler :50: o yüzden çok kasmıyorum amacım almamak artık :34:

Sersum kızını yolculamışsındır allah kavuştursun :16:

Leylak duble travman için çok üzüldüm ama daha önce yazmıştım biliyosun daha yolun başındasın :34: önünde çok zaman var herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda olsun canım :54:

Birdy kıs artizmi oldun artizlik yapıyon :47: bak ben hep sizin dediğiniz saatlerde geliyom ama sen yoksun bari bidahakine ne zaman gelceni yazda ilelim anacım :ssz:

:3: doğal olarak kimsecikler yok umarım herkesin haftasonusu mutlu mesut geçiyordur :16:

haftanın şampiyonlarını kutlarım :nazar: başarılarınızın devamını dilerim :34:

veremeyenler üzülmeyip verenlerin menü ve taktiklerini okusunlar neden veremediklerini anlarlar :34: yok hala anlayamıyorlarsa doktorlar sitesinde Karatay hocaya sorabilirler üyelik ve sormak bedava :34:

benim ise geçen haftaki üstüste börek pasta kaçamaklarıma rağmen cuma sabah 63.2 idim ama wc ye çıkamamıştım akşam 8 de köfte ve karışık sebze kızartması yemiştim, ona rağmen bu sabah 62.9 çıktım önce inanamadım pek mutlu oldum :119: kahvaltıda kızımın yemediği
simit ve açmaayı yiyerek :23: ödüllendirdim mideyi akşam üzeri 4 gibi yemek yiyince dayanamadım yarım saat önce tuzlu fıstık ve çekirdek yedim :23: işte böyle haftaya 62.5 olursam ne ala olmazsam umrumda diil valla mayolu görenle popo diye bişeyin kalmamış :19: yeter artık verme diyolar biraz göbeğin var onuda ya mekikle yada estetikle toplat yoksa heryerin daha fazla sarkar dediler :50: o yüzden çok kasmıyorum amacım almamak artık :34:

Sersum kızını yolculamışsındır allah kavuştursun :16:

Leylak duble travman için çok üzüldüm ama daha önce yazmıştım biliyosun daha yolun başındasın :34: önünde çok zaman var herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda olsun canım :54:

Birdy kıs artizmi oldun artizlik yapıyon :47: bak ben hep sizin dediğiniz saatlerde geliyom ama sen yoksun bari bidahakine ne zaman gelceni yazda ilelim anacım :ssz:

- leri görmene çok sevindim canım:16::16:
Biliyorum ve gerçekten hiç üzülmüyorum artık.hayırlı olan bu demekki.
Sen nasılsın tatile çıktın mı yoksa daha var mı?

merhaba kızlar
sabah
zeytin peynır zahter
ogle
karişik izgara
ikindi
dondurma
aksama bi sey yemedim herkese iyi geceler

Günaydın kızlar ,
Dün menu bildirimi yapamadım , telefon çekmeyen bir yerdedik Özür :(
Dünkü menuyu yazayım hemen
-sabah Karatay kahvaltısı
-akşam üstü bir kase kısır ve cacık
Dün 2 öğün ile yetindik.

BUGÜN kahvaltı
Karpuz eşliğinde Karatay kahvaltısı :)
Karpuzu çok özlemiştim , bugün özlem giderdik çok şükür :)
Aksam menüsünü yazayım hemen ,
Patlıcan yemeği , cacık , salata ..

(Telefondan yazıyorum , yarın is yerinden rahatça görüşürüz inşallah )
Hepinize bol Karatay li günler :-D

Günaydın bayanlar,

bugun eşim ile farklı bı yol ızledık. oruc tutmaya karar verdık. hem ramazan ıcın ön hazırlık olur dıye dusunduk hemde malum kandıl sabahı...
gece 1.30 gıbı kıraz eslıgınde karatay kahvaltısı yaptık. bakalım gun ıcerısınde bu durum bızı nasıl etkıleyecek.:56:

akşam menusunu yazayım hemen ;
- kuru fasulye
-cacık
-bol yeşil salata:16:

kızlar bu arada aklıma takıldı sıze bır danısayım ıstedım; acaba sabahları kuru kayısı yerıne hergun farklı bır meyve yesek nasıl olur? bozmus olurmuyuz dıyetı?
meyvelerı cok ozledıgımızı fark ettıkdee..:26:

Back