- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
kardelenim eline emeğine sağlık datlumkilo veren veremeyen herkesi de tebrik ediyorum
bugün bildirim yapamadım çünkü dr a gitmek zorunda kaldım.2 gündür alerjim azdı yine.ilkbahar bunun yanında hiçbirşeydihaziran ayında başlayıp bütün yaz devam ediyo.polen de pek kalmadı ama bu aylarda neden bu kadar yoğunlaşıyo anlayamadım.dr da bişey demedi zaten yine ilaç yine sprey verdi,bakalım bunun üstüne bir de regl oldum
Aplasının güzeli geçmiş olsun , ne çok trawma geçirmişsin aynı anda yawww
çok geçmiş olsun canımalerji çok kötü bir durum haklısın
bugün 1 gibi 1 fincan şekersiz neskafe iştim yanında alakaya bak 4 dilim kek yidikçe yiyesim geldi
bana ceza ama yarın dan itibaren dikkat edeceğim sadece kızımın doğum günü var perşembe o gün için söz veremicem kızımın pastasından yerim çünkü devamında dikkat yoksa yerimde sayacağım allahtan kilo almadım 69 u görmek istiyorum kızlar ramazana kadar
lakin ramazanda verdiklerimi almasam bariiftarda yemeği az tutarsam belki almam o kadar aç durduktan sonra biraz zor ama gerçekten karalıyım kaç aylardır uğraşıyom vermek için sadece leptine dikkat edemeyeceğiz ezan saatleri malum gecede kalkıcaz
hayırlısı olsun orucumu asla feda edemem olsun be yaaaa belki de iyce veririm kilo canım sağolsun dimi yaaa
bu akşamda 2 adet baget but yarım tabak mercimekli bulgur pilavı ayran salata
canlarım öptüm sizi
geçmiş olsun canım ya herşeyden önce sağlık
Oncelikle kardelenim liste icin ellerine saglik ve 1.ligini kutlarim canim...
Sonrada tum arkadaslarimi kutlarim ..vandayiz kizimin tabletinden giriyorum ne smile ne duzenleme hicbisey yapamiyom idare edin garii...
Leylakim optum seni ne demistik ...anladin sen onu..
Ozlemim cok bekledim 74 olurum diye ama olmadi..haa bu arada wc ye cikamadan tartildim bu beni teselli ediyor aslinda 74 u gormus olmaliyim de mi demi .....
Kayincom hassas yuzdene bayildim..
Serpp eve donunce listemize eklerim canim..
Yeni gelen arkadaslarimizda hosgelmisler..
Hepinizii boll boll opuyorum ..
Kızlar bir hafta sonra daha sık girebeleceğim inş.
En son 57 kilo idim sabah tartılayım bakiyim kaç olmuşumBuraya yazmayınca çok kaçamak oluyor
Bu arada tayinimiz hala belli olmadı:26:
Sersumumm vanda napıyon kıss:44:
Leylakım geçmiş olsun
doğal olarak kimsecikler yok umarım herkesin haftasonusu mutlu mesut geçiyordur
haftanın şampiyonlarını kutlarımbaşarılarınızın devamını dilerim
veremeyenler üzülmeyip verenlerin menü ve taktiklerini okusunlar neden veremediklerini anlarlaryok hala anlayamıyorlarsa doktorlar sitesinde Karatay hocaya sorabilirler üyelik ve sormak bedava
benim ise geçen haftaki üstüste börek pasta kaçamaklarıma rağmen cuma sabah 63.2 idim ama wc ye çıkamamıştım akşam 8 de köfte ve karışık sebze kızartması yemiştim, ona rağmen bu sabah 62.9 çıktım önce inanamadım pek mutlu oldum :119: kahvaltıda kızımın yemediği
simit ve açmaayı yiyereködüllendirdim mideyi akşam üzeri 4 gibi yemek yiyince dayanamadım yarım saat önce tuzlu fıstık ve çekirdek yedim işte böyle haftaya 62.5 olursam ne ala olmazsam umrumda diil valla mayolu görenle popo diye bişeyin kalmamış yeter artık verme diyolar biraz göbeğin var onuda ya mekikle yada estetikle toplat yoksa heryerin daha fazla sarkar dediler o yüzden çok kasmıyorum amacım almamak artık
Sersum kızını yolculamışsındır allah kavuştursun
Leylak duble travman için çok üzüldüm ama daha önce yazmıştım biliyosun daha yolun başındasınönünde çok zaman var herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda olsun canım
Birdy kıs artizmi oldun artizlik yapıyonbak ben hep sizin dediğiniz saatlerde geliyom ama sen yoksun bari bidahakine ne zaman gelceni yazda ilelim anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?