Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

abowww aman o miss kokular bu saatte seni cezbetmesin dikkat et...

zıbarma gülüm güsel güsel yat uyu datlumm

Cezbetsede su içiyom yudum yudum geçiyor fakat tiramisuyu yaparken muhallebisinin ve kahvesinin tadına bakmak zorunda kaldığım için bide alışkanlık olmuş artık geç saatte şekerli yedim şekerli neskafe tattım

Şimdi gidyorum işler bitince film indircem dizi-mag da yeni filmler var haber veriim sende bak belki beğendiğin tarz vardır iyi geceler canım yarın akşam görüşmek üzere

günaydın şekerler sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim.dün akşamıda yoğurdun içine domates salata doğrayıp yiyerek geçiştirdim.bundan sonra akşamları böyle yapmayı pilanlıyorum.şimdi bir muz yedim.yürüyüşten gelince canım soğuk soğuk meyve itiyo nedense hep.birazdan da kahvaltımı yaparım.hepinizi öpüyorum hayırlı günler

sersumcum gel kız bizim buralara. hem sakin hemde güzel yerdir memleketm diye söylemiyorum.

canm sende aramıza hoşgeldin. hamişmişsin ne güzel. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inş

kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok. geçmişe bir bakayım dedm çoğu kişi firar sanırım eee tatil geldi tabi herkes bir yerlerde. bizde burda çalışalım bütün gün. burda senede 4 gün panayır oluyor. panayırımız başladı bende her akşam ordaym tabi. bir alışveriş bir alışveriş görmeyn gitsin. herşeyde çok uygun olunca insan kendini kaybediyor benim gibi. bu arada geçen haftaki kilodan sonra kaçamak yapmadan devam ediyorum. inş bu hafta tartıda yüzümüz güler hepimizin. bu morale ihtiyacm var çünkü. öpüyorum hepinizi

canım sana kolay gelsin o kada olcak diyorumya bilinçlendik artık allahın izniyle kilo almayız tabi vücutta terslik olmadıkça kaçamk bazen insan mecbur kalıyo mesela birazdan kızla anneme gideceğiz öğlen arası az olacak yemesem annem alınır artık akşama dikkat ederim benimde eşim sorun çıkarıyor kızlar dün karpuz aldık biz genelde yemekten sonra ya da çaydan sonra yerdik böle şeyleri ben karataya uyalı sabah 2 dilim yemek daha doğru kociş böyle olmuyo ben yalnızmı yiyecem almayalım o zaman diyo o da vazgeçiyo ben zor durumda kalıyom inanın çok zor oluyo dün de dondurma yiyelim dedi siz yeyin benim dondurma hakkım doldu dedim kocişte vaz geçti dolayısıyla çocukta canım istemiyo desemde boş inat yapıyo offfffffsizin kocişler anlayışlıdır umarım

Selam kızlar anca gelebildim sabah 3 km yürüdüm sonra klasik kahvaltı şimdide çay içiyorum akşama ne yapacağım belli değil

saolsun civcivler ve kocişde anlaşıylı civcivler yedirmiyor dün onlara bir sürü cıs yaptım en çokda profiterola içim gitti yemedim ama yinede

Tatilin ilk kısmı muhtemelen temmuz ortasında sonrakini bayram sonrası düşünüyorum bakalım hayırlısı sizin ağustostu dimi kızını yollamışmıydın ananeye ? tekrar iyi geceler
az kalmış senin tatile
bu pazar gönderiyoruz kuzumu canım..hayırlısı bakalım..cuma vana gidiyoruz..biz de 3 ağustosta gidicez inşallah

sersumcum gel kız bizim buralara. hem sakin hemde güzel yerdir memleketm diye söylemiyorum.
hayırlısı bakalım canım..

benim eşim sorun çıkarmıyor hiç canım çok şükür..çünkü ben kilo verdiğimde çok mutlu olduğumu görünce hiiç ısrar etmiyor sağolsun

dün gece 2-2.5 a kadar uyuyamadım sonra da 6.30 da kalktım..çok uykusuzum..ama inat ettim bugün gündüz uyumayacağım..yoksa yine gece leptinim kaçacak

sabah

pastırmalı omlet
peynir zeytin
domates

2. öğünüm

iskender 2kk kadar pidesinden yedim
yoğurt

selam kızlar,ben geldim
haftasonu aile ziyaretim korktuğum gibi cıslı geçti,kardeşlerim,eşleri ve çocuklarıyla tam tekmil biraraya geldik,gelinimiz döktürmüş,onlardan azar azar yedim,yeğenimin doğumgünü olduğu için pastasından da yedimkorkudan tartılmıyorum:18:ama bu bir yaşam biçimi olduğu için arada böyle istisnalar olabilir diye düşünüyorum...bunu diyetin ve hayatın bir parçası olarak görüyorum..hele de bu yaz aylarında..sadece çok sık yapılmamalı...bu ara kafam hep meşgul,işim çok,stresten regl bile olamadımbelim karnım ağrı içinde..tatil öncesi olmam lazım dedikçe olamıyorum,şiştim kaldımgündüzleri işte yoğunluk,akşamları evde bavul hazırlama faaliyeti içindeyim..bende durumlar böyle bacılarımsizler nasılsınız...sanırım çoğu kişi gelmiyor,olsun tatil mevsimi bitince bütün kızlar toplanırız gene nasıl olsa

ne zaman hafif yiycem diye plan yapsam bişey çıkıyo.okul müdürümüz çiğköfte siparişi vermiş.yedim haliyle.okulda diyet yapıyorum diyemiyorum.11.30 da çiğ köfte yedim.akşam 4 gibide pazı kavurması,salata yedim.artık acıkırsam ayran içicem bol bol çiğ köfte işi bozdu ama neyse

akşam

1 kase yoğurt
domates salatalık

8 gibi halim olursa yürüyecem..

sersum selam datlum nasılsın
ben ıyıyım hava sıcak ev serın evde takılıyorum
bugunkı yuruyusunu yaptın mı

selam bebişim

bugün çarşıda bayaa yürüdüm..8 de halim olursa totom yerse yürüyücem inşallah..

bu cuma vana gidicez kızımı ananeye yolluyoruz..özliyecez ama napalım..burda sıkılacak..herkesler memleketine gitti.

ufff ya arkadaslar karatayla ne guzel zayifliyordum ama 6 gunden den beri gram gitmiyo ya kafayi yiyecem bu konuda bilgisi olan varmi:84::84::84:

Bana daha çok varmış gibi geliyor oysa sıcaklarda sürekli bi baş ağrısı oluyo bende sizde de varmı bilmiyorum ama o yüzden en sıcak zaman temmuz - ağustos ortalarında kullanmaya çalışıyorum

benim kızıda temmuz başında göndereceğim, şimdilik evde yalnız takılıyor arkadaşlarının çoğuda biryerlere gitti havada sıcak diye eve hapsoldu kızının yolu açık olsun şimdiden allah kavuştursun yaziimki belki giremem birkaç gün

dün gece 2-2.5 a kadar uyuyamadım sonra da 6.30 da kalktım..çok uykusuzum..ama inat ettim bugün gündüz uyumayacağım..yoksa yine gece leptinim kaçacak

naptın? uyuyamı kaldın? yoksun hala :44:

evet canım tabiki arada böyle istisnalar olmalı yoksa insan hem sıkılıyor hemde niye böyle özel günlerde mağrum bırakalım ki kendimiz nasıl zamanla kilo aldıysak aynen öylede vercez kafaya takınca stresten regl de düzensizleşip daha fazla kaçamak yapılıp kilo veremediğimiz gibi alıyoruzda özellikle çocuklu arkadaşlar okullar kapanınca uzağa gidemeselerde tüm gün kuzularıyla ve ev işi yemek vs meşguller bi kısmıda tatile çıktı artık eylülde okullar açıldıktan sonra eskisi gibi kalabalıklaşır topik

çiğ köfte niye bozsun etli değilmiydi? :44: etsiz bile olsa bence bişey olmaz afiyet olsun

akşam

1 kase yoğurt
domates salatalık

8 gibi halim olursa yürüyecem..

yürüdünmü mıhtarım ?

Kuzulardanmı yoksa misafirlerden mi fırsat bulamıyorsun buraya gelmeye ? :44: nasıl gidiyor karatay ?

ufff ya arkadaslar karatayla ne guzel zayifliyordum ama 6 gunden den beri gram gitmiyo ya kafayi yiyecem bu konuda bilgisi olan varmi:84::84::84:

Var canım ya regl öncesidir ya tuzlu şeyler yemiş su tutmuştur bünyen yada ideal kilona yaklaşmışsındır veyahut hep aynı saatler ve aynı şeyleri az yediğin için vücut kendini kilitlemiştir arada şaşırtmaca yapmak lazım hepimizin başına zaman zaman geliyor

Şimdi baktım çizelgene ideal kilona daha çok var sanırım yeni başladın baştan ödem atıp hızlı veriliyor sonra yavaşlıyor belki ondan ama yılmayıp bi müddet kaçamaksız devam et vebol su içip hareketinide arttırmaya çalış bakalım hala gr gitmezse test yaptırıp allerjik yada hormonal bi problemmi var baktırırsın

merhaba arkadaslar
ogle
yogurt ve cıgkofte yedım
aksam
1.5 dılım borek dondurma

Selam canım kaçamağın çok değil aslında buradaki dikkat etmemiz gereken özellikle tatlı yediğimiz zaman şeker hızla kana karışıp insülinü yükseltince daha çabuk acıkıp daha fazla yemeğe sebep olması böyle zamanları kaçamaksız atlatmak asıl mesele ben böyle zamanlarda akşam salata yoğurt ve proteinle 0 karbonhidratla dengelemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…