abowww aman o miss kokular bu saatte seni cezbetmesin dikkat et...
zıbarma gülümgüsel güsel yat uyu datlumm
Cezbetsede su içiyom yudum yudum geçiyorfakat tiramisuyu yaparken muhallebisinin ve kahvesinin tadına bakmak zorunda kaldığım için bide alışkanlık olmuş artık geç saatte şekerli yedim şekerli neskafe tattım
Şimdi gidyorum işler bitince film indircem dizi-mag da yeni filmler var haber veriim sende bak belki beğendiğin tarz vardıriyi geceler canım yarın akşam görüşmek üzere
evde yedim canım evet..haklısın iş yerinde zor..tatil ne zaman dı..az mı kaldı barii
evet haklısın haftasonu kaçamaksız olmuyor maalesef..ama dediğin gibi sonraki kurtarma operasyonu önemli..devam etmemek sınırı korumak şart..
asprin müthiş canım görüceksin..ama güçlü bayaa ellerini koru..
tayinimi eşimin boşalan kadroları kasımda belli olacak ben küçük bir şehir istiyorum mesela Balıkesir ama Ankara görünüyor gibi
hayırlısı bakalım
inşallah en kısa sürede göreceksin canım
benim iş yerim olarak çok zor ankara..balıkesir de kötü bir şehir değil..hem eğitim iyi tamam da okul nerede ev nerede benim iş yerim nerede olacak çok zor yanii.:18:.bunları da düşünüyoruz..
bu tabii varsayım..bakalım herşeyin hayırlısı..
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza..
çiçeği burnunda anne adayıyım ve doktorum sağlıklı bi hamilelik geçirebilmem için ilk 3 aylık dönemde sağlıklı bir şekilde kilo vermem gerektiğini söyledi.. ben de hedef olarak 65 kg. yi koysam da aklıma verebildiğim kadar kilo vermeye çalışacağım.. 3 aylık sürede 75e düşebilmek bile benim için büyük başarı olacak.. sonrasında zaten bebeğim büyüdükçe kilo almaya başlayacağım.. benim için de bebeğim için de dua edin lütfen :)
geçen hafta sonu ben de çiğbörek yemiştim lahmacun yerine..valla kilo da verdim..sonrasında toparlayınca oluyor canım..
perşembe akşamı iş arkadaşlarım geliyor..
yeşilmercimek salatası
kısır
kabak salatası
kırma ve elmalı çikolata toplarından yapıcam bi de
3 çeşit salata beni keser..
az kalmış senin tatileTatilin ilk kısmı muhtemelen temmuz ortasında sonrakini bayram sonrası düşünüyorum bakalım hayırlısı sizin ağustostu dimi kızını yollamışmıydın ananeye ? tekrar iyi geceler
hayırlısı bakalım canım..
sersumcum gel kız bizim buralara. hem sakin hemde güzel yerdir memleketm diye söylemiyorum.
canım sana kolay gelsin o kada olcak diyorumya bilinçlendik artık allahın izniyle kilo almayız tabi vücutta terslik olmadıkça kaçamk bazen insan mecbur kalıyo mesela birazdan kızla anneme gideceğiz öğlen arası az olacak yemesem annem alınır artık akşama dikkat ederim benimde eşim sorun çıkarıyor kızlar dün karpuz aldık biz genelde yemekten sonra ya da çaydan sonra yerdik böle şeyleri ben karataya uyalı sabah 2 dilim yemek daha doğru kociş böyle olmuyo ben yalnızmı yiyecem almayalım o zaman diyo o da vazgeçiyo ben zor durumda kalıyom inanın çok zor oluyo dün de dondurma yiyelim dedi siz yeyin benim dondurma hakkım doldu dedim kocişte vaz geçti dolayısıyla çocukta canım istemiyo desemde boş inat yapıyo offfffffsizin kocişler anlayışlıdır umarım
sersum selam datlum nasılsın
ben ıyıyım hava sıcak ev serın evde takılıyorum
bugunkı yuruyusunu yaptın mı
az kalmış senin tatile
bu pazar gönderiyoruz kuzumu canım..hayırlısı bakalım..cuma vana gidiyoruz..biz de 3 ağustosta gidicez inşallah
hayırlısı bakalım canım..
benim eşim sorun çıkarmıyor hiç canım çok şükür..çünkü ben kilo verdiğimde çok mutlu olduğumu görünce hiiç ısrar etmiyor sağolsun
dün gece 2-2.5 a kadar uyuyamadım sonra da 6.30 da kalktım..çok uykusuzum..ama inat ettim bugün gündüz uyumayacağım..yoksa yine gece leptinim kaçacak
selam kızlar,ben geldim
haftasonu aile ziyaretim korktuğum gibi cıslı geçti,kardeşlerim,eşleri ve çocuklarıyla tam tekmil biraraya geldik,gelinimiz döktürmüş,onlardan azar azar yedim,yeğenimin doğumgünü olduğu için pastasından da yedimkorkudan tartılmıyorum:18:ama bu bir yaşam biçimi olduğu için arada böyle istisnalar olabilir diye düşünüyorum...bunu diyetin ve hayatın bir parçası olarak görüyorum..hele de bu yaz aylarında..sadece çok sık yapılmamalı...bu ara kafam hep meşgul,işim çok,stresten regl bile olamadım belim karnım ağrı içinde..tatil öncesi olmam lazım dedikçe olamıyorum,şiştim kaldım gündüzleri işte yoğunluk,akşamları evde bavul hazırlama faaliyeti içindeyim..bende durumlar böyle bacılarım sizler nasılsınız...sanırım çoğu kişi gelmiyor,olsun tatil mevsimi bitince bütün kızlar toplanırız gene nasıl olsa
ne zaman hafif yiycem diye plan yapsam bişey çıkıyo.okul müdürümüz çiğköfte siparişi vermiş.yedim haliyle.okulda diyet yapıyorum diyemiyorum.11.30 da çiğ köfte yedim.akşam 4 gibide pazı kavurması,salata yedim.artık acıkırsam ayran içicem bol bol çiğ köfte işi bozdu ama neyse
akşam
1 kase yoğurt
domates salatalık
8 gibi halim olursa yürüyecem..
sersum selam datlum nasılsın
ben ıyıyım hava sıcak ev serın evde takılıyorum
bugunkı yuruyusunu yaptın mı
ufff ya arkadaslar karatayla ne guzel zayifliyordum ama 6 gunden den beri gram gitmiyo ya kafayi yiyecem bu konuda bilgisi olan varmi:84::84::84:
ufff ya arkadaslar karatayla ne guzel zayifliyordum ama 6 gunden den beri gram gitmiyo ya kafayi yiyecem bu konuda bilgisi olan varmi:84::84::84:
merhaba arkadaslar
ogle
yogurt ve cıgkofte yedım
aksam
1.5 dılım borekdondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?