Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bana daha çok varmış gibi geliyor oysa :37: sıcaklarda sürekli bi baş ağrısı oluyo bende sizde de varmı bilmiyorum ama o yüzden en sıcak zaman temmuz - ağustos ortalarında kullanmaya çalışıyorum :34:

benim kızıda temmuz başında göndereceğim, şimdilik evde yalnız takılıyor arkadaşlarının çoğuda biryerlere gitti havada sıcak diye eve hapsoldu :37: kızının yolu açık olsun şimdiden allah kavuştursun :54: yaziimki belki giremem birkaç gün :34:

naptın? uyuyamı kaldın? yoksun hala :44:

yürüdünmü mıhtarım ? :16:

benim de tatilim geldi ama naapçann meccburrr...bekliycezz:31::31::31:ben de baş ağrısı olmuyor da bence de tatil en güzel temmuz ağustosta oluyor canım..:34::34:sağol canım amin:16::16:

evde takılıyorlar bilgisayar telefon başka bişey yok..:37::37:

dayanamadım yine 1 saat uyumuşum:31::31:

yürüyemedim canım..hiç halim yoktu..ama zaten bugün çarşıda baya yürüdüm zaten:34::34:

:3::3::3:hoşbulduk sarfoşum:16::16:

Haa tamam o zaman çarşıda yürümek daha uzun sürer o yüsden :46: 1 saat uyumaklada çok iyi yapmışsın bilimsel olarak öğle arası 20 dakikalık siesta acayip işe yarayıp dinç hissetmeyi sağlıyormuş :34: tabisi işyerinde yatağı yada uzanacak ortamı nerde bulcaz :31: dimi

ben bugün 4-5.30 arası 2 kıymalı 1 peynirli börek bilumum tuzlulardan ısırıklar ve 1 ince dilim tiramisu ile dükkanı kapadım :23: 2 öğün yaptım ama 2.si tam oldu tabii :23: dayanamazsam ayran içip yatcam :34:

bu akşam kızarmış tavuk vardı ayranla onu götürdüm yanında domates biber limonlu roka
şidide şekersiz limonata iyi geceler canlarım:54:

Hoşbulduk canım:16::16:ablam vardı kaç gündür,o bugün annemlere gidince bende buraya kaçtım hemen:27::27:

hee misafir varmış demek :23: sende hoş geldin öyleyse :54:

ablan başka şehirde yaşıyordu dimi yaz tatili boyunca ordamı yoksa dönecekmi ? hani daha ne kadar gelemicen diye soruyorum yakında bende izne çıkıcam o zaman sık sık gelemeyebilirim :23:

hee misafir varmış demek :23: sende hoş geldin öyleyse :54:

ablan başka şehirde yaşıyordu dimi yaz tatili boyunca ordamı yoksa dönecekmi ? hani daha ne kadar gelemicen diye soruyorum yakında bende izne çıkıcam o zaman sık sık gelemeyebilirim :23:

Hoşbuldum datlum:16::16:
Evet ablam aydın da yaşıyo,2-3 haftada bir gelip birkaç gün kalıyo sadece.yani bugünden itibaren burdayım canım:1::1:

Haa tamam o zaman çarşıda yürümek daha uzun sürer o yüsden :46: 1 saat uyumaklada çok iyi yapmışsın bilimsel olarak öğle arası 20 dakikalık siesta acayip işe yarayıp dinç hissetmeyi sağlıyormuş :34: tabisi işyerinde yatağı yada uzanacak ortamı nerde bulcaz :31: dimi

ben bugün 4-5.30 arası 2 kıymalı 1 peynirli börek bilumum tuzlulardan ısırıklar ve 1 ince dilim tiramisu ile dükkanı kapadım :23: 2 öğün yaptım ama 2.si tam oldu tabii :23: dayanamazsam ayran içip yatcam :34:
ben normalde hiç uyuyamam ama 3-4 saat uykuyla olunca dayanamadım sızmışım..bana gündüz uykusu hiç iyi gelmiyo valla aptal gibi oluyorum..gerçi bugün gece uykusu oldu 8-9 arası uyumuşum:34:
afiyet olsun canım..ben de acıktım valla..ama tutuyorum kendimi:ssz::ssz:

bu akşam kızarmış tavuk vardı ayranla onu götürdüm yanında domates biber limonlu roka
şidide şekersiz limonata iyi geceler canlarım:54:
afiyet olsun canım..iyi geceler:16::16:
Hoşbuldum datlum:16::16:
Evet ablam aydın da yaşıyo,2-3 haftada bir gelip birkaç gün kalıyo sadece.yani bugünden itibaren burdayım canım:1::1:

:52::52::52::52::29::29::29::29::86::86::86:

Eee bu arada karatay nasıl gidiyor kaçamak falan oldumu :23: ailelerle olunca oluyor genelde :31:

Karatay iyi gidiyo da kilo aynı.kaçamak olmadı hiç allahtan.ablam da karataycı olduğu için annem de öğrendi ısrar etmiyo hiç."saat 8 den sonra sormuyorum bile leptininiz gider dimi diyo":60::60:

Son düzenleme:
ben normalde hiç uyuyamam ama 3-4 saat uykuyla olunca dayanamadım sızmışım..bana gündüz uykusu hiç iyi gelmiyo valla aptal gibi oluyorum..gerçi bugün gece uykusu oldu 8-9 arası uyumuşum:34:

:52::52::52::86::86:

3-4 saatlik uykuyu 1 saatlik uyku kesmez zaten normal 7-8 saatlik uykudan sonra öğlen uykusundan bahsetmiştim ben :34: bu gece geç kalma gerekirse ılık süt iç uykun gelsin ve deliksiz 8 saat falan uyuki eksiği tamamlayıp yarın dinç kalkasın canım :54:

benimde bişeyler atıştırasım var ama tutcam kendimi :23: bu arada o kaa karbonhidrattan sonra karnım da ağrıyor zaten kabız olcam yine :31:

Ben yarın bi arakadaşımda olcam o yüzden ya gelemem yada çok geç gelirim şimdiden haber veriyim size :34:

Karatay iyi gidiyo da kilo aynı.kaçamak olmadı hiç allahtan.ablam da karataycı olduğu için annem de öğrendi ısrar etmiyo hiç."saat 8 den sonra sormuyorum bile leptininiz gider dimi diyo":60::60:

:46: Bravo size annenede helal olsun diyorum :46: leptini bile anlamış benimki dalga geçer gibi her seferinde ne yersin meyva tatlı vs diye sayarak soruyo bide artık alıştım bende aynı cevabı veriyorum :31:

Hayırlısı olsun kilo aynıysa vardır elbet bi sebebi :34:

3-4 saatlik uykuyu 1 saatlik uyku kesmez zaten normal 7-8 saatlik uykudan sonra öğlen uykusundan bahsetmiştim ben :34: bu gece geç kalma gerekirse ılık süt iç uykun gelsin ve deliksiz 8 saat falan uyuki eksiği tamamlayıp yarın dinç kalkasın canım :54:

benimde bişeyler atıştırasım var ama tutcam kendimi :23: bu arada o kaa karbonhidrattan sonra karnım da ağrıyor zaten kabız olcam yine :31:

Ben yarın bi arakadaşımda olcam o yüzden ya gelemem yada çok geç gelirim şimdiden haber veriyim size :34:
yok canım anladım ben seni de ben genelde gündüz uykusunu hiç sevmem uykusuz da olsam uyusamda..bünye garip ben napiimm:9::9:
o wc olayı beni cumaları buluyo..sanırım stresten:37::37:
aslında melisa çayı alacaktım iyi uyutuyormuş ama unuttum..neyse ki yarın öğlenciyim..bi şekilde uyurum artık:31::31:
yarına iyi gezmeler:16::16:

Ben çıkıyorum canlarım çok uykum geldi,sizlere iyi geceler bol leptinler olsun:16::16:

:16::16::16::38::38:

vay vay vayy teyzeme bakkk bravos valla:46::46::46::46:
:46: Bravo size annenede helal olsun diyorum :46: leptini bile anlamış benimki dalga geçer gibi her seferinde ne yersin meyva tatlı vs diye sayarak soruyo bide artık alıştım bende aynı cevabı veriyorum :31:

:
:9::9::9::9::9:

Back