Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ince bir dürüm ayran bügün çay içmedik eve gelince tekrar ayran iştim sonrası limonlu su
bizim evin yemek düzeni bazen beni deli ediyo ansızın balğa biyere gidiyoz böle oluyo yapacak bişey yok
yarında anneme gidicez kadıncazda orda ısrar edecek işim zor ama öğünleri 2 ye düşürdüm kızlar kızın okulu olmayınca dersane falan çok koşturdu biraz uyusun diye tembellik yapıyoz
kızım bu arada 13 e girecek bu ay ilk regl oldu şaşırdım erken gibi geldi bana hayırlısı küçük minyon tipli nasıl idare edicek bilmiyorum
öpüldünüz kızlar:54::54:

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza..
çiçeği burnunda anne adayıyım ve doktorum sağlıklı bi hamilelik geçirebilmem için ilk 3 aylık dönemde sağlıklı bir şekilde kilo vermem gerektiğini söyledi.. ben de hedef olarak 65 kg. yi koysam da aklıma verebildiğim kadar kilo vermeye çalışacağım.. 3 aylık sürede 75e düşebilmek bile benim için büyük başarı olacak.. sonrasında zaten bebeğim büyüdükçe kilo almaya başlayacağım.. benim için de bebeğim için de dua edin lütfen :)

Hoşgelmişsin canım 90 dan 75'e hemde hamilelikte biraz zor değilmi ? Bence hedefi boşver ama Karatayı kaçamaksız yaparsan sağlıklı verir bebeğinde sağlıklı gelişir en azından :34:

yine kimseler yok:5::5:

akşam 2 kase cacık :56:

3.5 km yürüyüş tamam..:8::8:

şimdi de çay çayyy:7::7:

Afiyet ve bravos :46: benim içinde iç çayı ben artık hafta içi 5' den sonra içmiyom :5:

Bugün öğlen yemeğe gidemedim işyerinde kek yedim akşam kaçamaksız ama fazla yedim yarın için işyerinde herkes bişey yapıp getircek bende hazırladım ve tabisi cısslı vede tabisi mecbur yicem :23: bu cuma 63.2 yi korusam iyidir yani :23:

ince bir dürüm ayran bügün çay içmedik eve gelince tekrar ayran iştim sonrası limonlu su
bizim evin yemek düzeni bazen beni deli ediyo ansızın balğa biyere gidiyoz böle oluyo yapacak bişey yok
yarında anneme gidicez kadıncazda orda ısrar edecek işim zor ama öğünleri 2 ye düşürdüm kızlar kızın okulu olmayınca dersane falan çok koşturdu biraz uyusun diye tembellik yapıyoz
kızım bu arada 13 e girecek bu ay ilk regl oldu şaşırdım erken gibi geldi bana hayırlısı küçük minyon tipli nasıl idare edicek bilmiyorum

Benim kız 2001 şubat doğumlu ve geçen ay ilk reglini oldu erken değil gayet normal sınıf arkadaşlarının bazıları hemde senin kız gibi küçük minyon tipli olanı geçen sene olmuştu diğerleri peşpeşe olmuşlar sonuçta 10-15 arası normalen çok 11-12 yaşında olunuyormuş :34:

iyiyiz canım topik sessiz kaldı:16:

Millet tatil rehavetinde bugün pazartesi üstelik :37: normal yani

:3: nabersiniz bakiim
hoşgeldin cicim:3::3:
canım benim kızım 13.5 yaşında 2. yazı olacak regl olalı:34:..normal :16::16:..doktorlar 9-10 yaşından önce olanlarda problem var diyorlar..ben de orta 2 de olmuştum:34:..ah ne çabuk büyüdüler değil mi:31::31:
Afiyet ve bravos :46: benim içinde iç çayı ben artık hafta içi 5' den sonra içmiyom :5:

Bugün öğlen yemeğe gidemedim işyerinde kek yedim akşam kaçamaksız ama fazla yedim yarın için işyerinde herkes bişey yapıp getircek bende hazırladım ve tabisi cısslı vede tabisi mecbur yicem :23: bu cuma 63.2 yi korusam iyidir yani :23:
fazla kaçırma haa...:27::27:
perşembe de benim misafiririm gelcek biliyon.:31::31:.bakalım cuma öncesii noolcak:30::30:..salatalarla geçiştirmeye çalışıcam:36::36:

Son düzenleme:
sabahtan beri kimsecikler gelmemiş elif dışında:5::5:

nerelerdesiniz hatunlar:3:..okullar kapandı çocukları alıp gezmelere mi gittiniz:27::27:

sabah
:56::56:
peynir
ayran
ceviz
:56::56::56:

2. öğünüm
2 biber dolma
1 tavuk incik ızgara
yoğurt

akşamı hafif geçirmeyi düşünüyorum bakalım:31::31::31:

Sabah yumurta ve zeytin niye yemedin bekem hani yeşillikler :20: erkencimiydin yoksa bugün :30:

ikinci öğünede salata ekleseydin ama böylede iyi :16:

hoşgeldin cicim:3::3:

canım benim kızım 13.5 yaşında 2. yazı olacak regl olalı:34:..normal :16::16:..doktorlar 9-10 yaşından önce olanlarda problem var diyorlar..ben de orta 2 de olmuştum:34:..ah ne çabuk büyüdüler değil mi:31::31:

Aaa bende ort 2 de olmuştum benim kız 12.3 de oldu :16: evet yaf çabuk büyüyorlar ve çalışan anneler daha çok kaçırıyor değilmi :5:

fazla kaçırma haa...:27::27:
perşembe de benim misafiririm gelcek biliyon.:31::31:.bakalım cuma öncesii noolcak:30::30:..salatalarla geçiştirmeye çalışıcam:36::36:

Perşembe misafirini bilmiyodum yada unutmuşumur (bak Omega içmediğim aklıma geldi şimdi ) kolay gelsin sana :16: evde olunca daha kolay yaw işyerine hep kuru karbonhidratlı mamalar götürmek zorundayız kalabalık ve özellikle erkekler maşallah anca doyuyolar bide salata malata zor yeter ben kıymalı börek yiyip lahmacun hakkım yerine saycam sonrada kaçamaksız devam etcem inşallah :23:

sabahçı olunca böyle yapıyorum canım....2. öğünü sıkı yiyorum bayaa..tutuyor beni..alıştım..ceviz olunca:34::34:

2. öğünü evde yedin sanırım işyerinde istediğin gibi yemek zor dimi ? :31: bende bi türlü kahvaltıdan önce yürüyüş ve işyerinde geç kahvaltı yapamadım öğlenleri geçiştirince akşamları saldırmaya devam ediyorum :5: artık izinde inşallah :23:

Perşembe misafirini bilmiyodum yada unutmuşumur (bak Omega içmediğim aklıma geldi şimdi ) kolay gelsin sana :16: evde olunca daha kolay yaw işyerine hep kuru karbonhidratlı mamalar götürmek zorundayız kalabalık ve özellikle erkekler maşallah anca doyuyolar bide salata malata zor yeter ben kıymalı börek yiyip lahmacun hakkım yerine saycam sonrada kaçamaksız devam etcem inşallah :23:

geçen hafta sonu ben de çiğbörek yemiştim lahmacun yerine..valla kilo da verdim..sonrasında toparlayınca oluyor canım..:34::34:

perşembe akşamı iş arkadaşlarım geliyor.:34:.
yeşilmercimek salatası
kısır
kabak salatası
kırma ve elmalı çikolata toplarından yapıcam bi de

3 çeşit salata beni keser..:52::52:

geçen hafta sonu ben de çiğbörek yemiştim lahmacun yerine..valla kilo da verdim..sonrasında toparlayınca oluyor canım..:34::34:

perşembe akşamı iş arkadaşlarım geliyor.:34:.
yeşilmercimek salatası
kısır
kabak salatası
kırma ve elmalı çikolata toplarından yapıcam bi de

3 çeşit salata beni keser..:52::52:

Evet doğru söylüyorsun benim hiç yoksa bile mutlaka 2 minik kare çikolata ve her hafta sonu mutlaka ya lahmacun ya dürüm ekmeği gibi kaçamaklarım oluyordu ve halen devam ediyorum :23: ama son 2 ay ki reglden sonra biraz daha hızlandı sanki kaçamaklara rağmen kilo verişim :nazar: ama daha önce demişmiydim bilmiyorum evde olduğum zamanlar hep ayakta iş yapıyorum dışarı çıktığımda vaktim varsa yürüyerek gidiyorum gideceğim yerlere onunda etkisi vardır mutlaka :34:

Yarında sabahcıysan yatalımda leptinin kaçmasın :23: kimseciklerde yok zati :31:

Evet doğru söylüyorsun benim hiç yoksa bile mutlaka 2 minik kare çikolata ve her hafta sonu mutlaka ya lahmacun ya dürüm ekmeği gibi kaçamaklarım oluyordu ve halen devam ediyorum :23: ama son 2 ay ki reglden sonra biraz daha hızlandı sanki kaçamaklara rağmen kilo verişim :nazar: ama daha önce demişmiydim bilmiyorum evde olduğum zamanlar hep ayakta iş yapıyorum dışarı çıktığımda vaktim varsa yürüyerek gidiyorum gideceğim yerlere onunda etkisi vardır mutlaka :34:

Yarında sabahcıysan yatalımda leptinin kaçmasın :23: kimseciklerde yok zati :31:

hareket etkili canım haklısın..devam devam:kkk::kkk:

ben bugün sabah 4 te uyandım tabii öğleden sonra dayanamadım 2 saat uyumuşum..şimdi uyku yok:53::53::53:..sen yat cicim..iyi geceler..öptüm:54::54:

hareket etkili canım haklısın..devam devam:kkk::kkk:

ben bugün sabah 4 te uyandım tabii öğleden sonra dayanamadım 2 saat uyumuşum..şimdi uyku yok:53::53::53:..sen yat cicim..iyi geceler..öptüm:54::54:

Benim uykum gelmedi henüz, 2. böreğin pişmesini bekliyorum soğuyunca saklama kabına koycam sonra tiramusunun kakaosunu serpceem sonra makyajımı çıkarıp en sonunda zıbarcam :23: :60:

Benim uykum gelmedi henüz, 2. böreğin pişmesini bekliyorum soğuyunca saklama kabına koycam sonra tiramusunun kakaosunu serpceem sonra makyajımı çıkarıp en sonunda zıbarcam :23: :60:

abowww aman o miss kokular bu saatte seni cezbetmesin dikkat et...:30::30::30:

zıbarma gülüm :60::60:güsel güsel yat uyu datlumm:29::16::16:

benim uykum yok ama başım ağrıdı:31:..çıkıyom canım ben de öpüyom seni:38::38:..iyi geceler:16::16:

2. öğünü evde yedin sanırım işyerinde istediğin gibi yemek zor dimi ? :31: bende bi türlü kahvaltıdan önce yürüyüş ve işyerinde geç kahvaltı yapamadım öğlenleri geçiştirince akşamları saldırmaya devam ediyorum :5: artık izinde inşallah :23:

evde yedim canım evet..haklısın iş yerinde zor :31::31:..tatil ne zaman dı..az mı kaldı barii:34::34:

Back