rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.5 kg
bu hafta kilo: 75.6kg
haftalık yüzde:--%1.176
fark:--900gr
toplam fark:9 .4 kg
beden:bilmiyorum
spor:her gün enaz 3km yürüyüş
sabah elektrikler yoktu ben de yapamadım bildirim diye üzüldüydüm.günaydın herkese canlarım
bugün listeyi bendeniz yapoooorrya öğlen 12 gibi ya da öğleden sonra 14 gibi yayınlamam lazım..bu da demektir ki 12 ye kadar hala bildirim yapmayan olursa 14 te yayınlanacak bilginize ve ilginize sunarım
beni bekletmeyin anacııımm
eferim çiğdoşş tuttun bak kendini gördün 63.2 yi.rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5 kg
geçen hafta kilo:64
bu hafta kilo:63.2
fark:-- 800 gr
yüzde:-- %1.26
toplam fark: --9.3
beden:36-38-40
boy:1.70
spor: Haftada 5 gün squat
Kolay gelsin canım
leylak çiğdem teşekkür ederim canlarımçiğdem seni de tebrik ederim tatlım
ben de işlerimi hallettim çay içiyorumsanırım bugün karne günü olunca herkes okullara gitti:26:en iyisi 2-2 buçuk gibi listeyi halledeyim..biz de zaten çocuklarla öğle arası pide yemeye gidicez,dönünce bakarım
benim bir sorunsalım var,sersum görürsen cevap yaz mıhtarım..şimdi ben 2 hafta izinliydim..nasıl bildirim yapıcam..ben diyorum ki bu hafta mevcut kilomu bildireyim,yarışmaya haftaya katılayım..zira olay şöyle oldu..ben geçtiğimiz pazara kadar diyette değildim,açık büfeli tatilde kilo alıp pazar itibariyle 94 olmuştum,bugün ise 91.3 üm.. bana bi akıl verin kızlar:26::26:
tebrikler sersumumakşam yoğurt yemek işe yaramış
hadi gözün aydın sersum 75 görmüşsün canım :13::13::13::13:
sağol canımama ben fazla sevinemiyom biliyosun sağım solum belli olmuyo ..haftaya da böyle olursa sevinicem
leylak çiğdem teşekkür ederim canlarımçiğdem seni de tebrik ederim tatlım
ben de işlerimi hallettim çay içiyorumsanırım bugün karne günü olunca herkes okullara gitti:26:en iyisi 2-2 buçuk gibi listeyi halledeyim..biz de zaten çocuklarla öğle arası pide yemeye gidicez,dönünce bakarım
benim bir sorunsalım var,sersum görürsen cevap yaz mıhtarım..şimdi ben 2 hafta izinliydim..nasıl bildirim yapıcam..ben diyorum ki bu hafta mevcut kilomu bildireyim,yarışmaya haftaya katılayım..zira olay şöyle oldu..ben geçtiğimiz pazara kadar diyette değildim,açık büfeli tatilde kilo alıp pazar itibariyle 94 olmuştum,bugün ise 91.3 üm.. bana bi akıl verin kızlar:26::26:
sabah elektrikler yoktu ben de yapamadım bildirim diye üzüldüydüm..kolay gelsin canım..
eferim çiğdoşş tuttun bak kendini gördün 63.2 yi..tebrik canım
sağol asyammsersum süper
öyle yapıciim leylakım akıllandım valla
olursun tatlım merak etmeakşamları hafif geçir yeter
sağol canım..sen bence süpersin çünkü bu hengamede verdin helal sana..Aferim sersumum sana da sen de 75 li rakamları görmüşsüüüünnnbenim totem tutmadı ama biraz da olsa verdim Artık yemek yapacak bişi de kalmadı bugun evde
Bu akşam ne yicem bilmiyorum. Kahvaltıda sadece kavun yedim mesela dolapta kalmıştıYazık ya çöpe gitmesüün.
Akşama da yumurta salatası yaparım heralde başka bişi kalmadı domates salatalık flan varDolabın fişcağazını çektim artık az önce
:44:
tebrikler canım..filiztoprak
B.tarihi=07 Mart 2013
B.kilo=78
Geçen hafta=73.3
Bu hafta=72.5
Fark=800g
Haftalık yüzde=0.109
Toplam fark=5.5
Boy=1.60
Beden=42
Spor=çarşı pazar koşturmaca
Bundan iyi spormu olur kızlar.İki haftadır aynı kilomda sabittim.Çok şükür 72 kiloyu gördüm.Bu benim önceki kilomdu.Şu 69'u da görsem kilo verdiğime daha çok inanacağım.Hayal gibi geliyo.Yine wc'ye çıkmadan tartıldım.Bu benim kaderim oldu.İnanmazsınız ama hergün wc'ye çıkarım Cuma sabahları inadına çıkamıyom yavvv...
Kızıma süpriz pasta yapmıştım.Çocuk Takdirname-Onur-üstün başarı belgesi ne varsa bulmuş getirmiş.Daha fazlasını hakediyo.Bende 72'ye düşmemin şerefine karşılıklı pastamızı yiyeceğiz.Yanında da çay.Buyrun beraber yiyelim.
canım başlangıcı değil geçen haftayı esas almalısın yüzde de 1 haftalık bildirim ya ondan canımefsanur
B.tarihi=24 Mayıs 2013
B.kilo=81
Geçen hafta=78
Bu hafta=77
Fark=1 hafta 1 kilo ama başlangıçtan sayarsak 4 kg.
Haftalık yüzde=?
Toplam fark=4
Boy=1.65
Beden=46
Spor=arada yürüyüş
yazdım fakat ilk bildiririm başlangıç kilomu mu esas almalıyım yüzde hesaplarken geçen haftayı mı? ona göre düzenleyeyeim
sağol canım..sen bence süpersin çünkü bu hengamede verdin helal sana..
canım tavuk döner ton balığı falan idare etsen cıs yememek için 62 yi görürsün kıss
filiztoprak
B.tarihi=07 Mart 2013
B.kilo=78
Geçen hafta=73.3
Bu hafta=72.5
Fark=800g
Haftalık yüzde=0.109
Toplam fark=5.5
Boy=1.60
Beden=42
Spor=çarşı pazar koşturmaca
Bundan iyi spormu olur kızlar.İki haftadır aynı kilomda sabittim.Çok şükür 72 kiloyu gördüm.Bu benim önceki kilomdu.Şu 69'u da görsem kilo verdiğime daha çok inanacağım.Hayal gibi geliyo.Yine wc'ye çıkmadan tartıldım.Bu benim kaderim oldu.İnanmazsınız ama hergün wc'ye çıkarım Cuma sabahları inadına çıkamıyom yavvv...
Kızıma süpriz pasta yapmıştım.Çocuk Takdirname-Onur-üstün başarı belgesi ne varsa bulmuş getirmiş.Daha fazlasını hakediyo.Bende 72'ye düşmemin şerefine karşılıklı pastamızı yiyeceğiz.Yanında da çay.Buyrun beraber yiyelim.
koca yesin diye yapıp sen de yemeeeSağol canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım bide gümleseydim dediğim gibi sersum muhtemelen yolda olcamBakalım kime denk gelcek hadi yırttın sayılır sen
Evet evet doğru dedin dışardan isterim zaten ama evdeki yumurtalar kalacak yav. Gitmeden pasta börek yapayım da giderken yer benim koca kalanını da kaynanaya sıkıştırırımUn mun herşey bitsin de kurtuluyum Az bişi kalmıştı zaten
Cok sevindim senin adina 75 gormussun tebrikler canim darisi benim basima haftaya 70 bi gorsem keske gel gaza guleryuz yeniden motive olmaliyim dimi ama...
koca yesin diye yapıp sen de yemeee
he ben yırttım ankara civarı tehlikede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?