Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin bebişşşş eferrimmm

Zor tutuyom kendim zorr Bana göre hiç bişi yoktu cafede patatesler bilmem neler. Köfteler de soslu moslu hep.

Dondurma aldım en masum oydu 6 da yedim. E arkadaşı bırakırken de toplam gidiş dönüş 40 dakka yürüdüm. Yemek de yemedim.

Açım aççççç Ama dondurmayı yedim mecbur çekicem bu açlığı

ayran iç 2 bardak tutar seni tatlım...

selam kızlar 1 lahmacun ayran hiç bişey yiyesim yapasımda yok tahlillerim güzel çıktı bu alet uyuz ettı benı bugun (Holter) harbı sapıtık tansıyon bı yüksek bi düşük canım çok sıkkın allah hayırlısını versin

Afiyet olsun cnm Sıkma canını bi bekle bakalım. Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım. Belki stres kaynaklıdır bi bak bakalım holter sonucuna :44:

kesin stresden evimden çevremden biraz uzaklaşmak istiyorum eşim ve ufak ergenyusla beraber

Canım benim ya Tatile falan gitseniz 2-3 günlüğüne yakınlarda bi yerlere bile olabilir. Boluya abanta falan gidin mesela hafta sonu çok güzel orası değişiklik olur eşine de sana da çocuklara da

Canım benim ya Tatile falan gitseniz 2-3 günlüğüne yakınlarda bi yerlere bile olabilir. Boluya abanta falan gidin mesela hafta sonu çok güzel orası değişiklik olur eşine de sana da çocuklara da

kaçacam zaten hastane işlerini bekliyorum boluyu iyi biliyoruz buraya gelmeden orda grvliydik

inşallah canım ya iyiki varsınız

İnsan bazen öyle mutsuz oluyor ki en yakını bile ailesi bile anlamayınca çok huzursuzlanıyo. Herkesin senden bi beklntisi oluyor. Hepsine yetemiyosun e buda stres yapıyo işte inan ben 26 yaşımda deli gibi stres yaşıyorum. Ve bunu da çevreme çok belli edemem. Yani bakan çok neşeli bu der ama içimde tek başıma çözmeye çalışırım dertlerimi. Bu da yoruyor insanı. Hep güçlü olmaya çalışmak çok zor. Şuan ben 26 yaşında gibi hissetmiyorum. Gerçekten yaşıtlarım gibi değilim. Herşeyi 10 kat endişeli ölçüp tartıorum. Çok zor hayat denen şey insan bazen dostuna bile şüpheyle bakıyor artık günümüzde. Valla yaşam denen şey çok zor. Ama destek olmak çok güzel tabi destek almak da birbirimizin güzel zamanlarında değil üzüntülü zamanlarında da elinden tutmalıyız. O yüzden siz de iyi ki varsınız canım

iyi aksamlar kizlaaarrr

nasilsiniz bakalim? gecmisi okuyamadim, gidm de okuyayim biraz

:1

merhaba kızlar haftasonu misafirlerim vardı cok güzel zaman gecırdık ama cok kacamak yaptim uzun süredir yemeyi hayal ettigim herseyi yedim siki durun dudaginiz ucuklayacak
dun
sabah
bıraz ekmekle kahvalti
aksam
kocaman bi tabak maklube kendileri kızarmıs patateslı etli pırınc pılavı
dondurma
karpuz
kavun
Bu kadarla da kalmadım
gecede
kumpir:18:
waffle

bugunde dünün vicdan azabiyla iştahım kapandı resmen
sabah
bıraz peynır
aksam
az kahvaltı yaptım esımın zoruyla
insallah telafi edebılmişimdir

günaydın kızlarrrrr.sabah yürüyüşümü yaptım duşumu aldım ohhhh rahatladım.kaç gündür yürümüyordum.şimdide klasik karatay kahvaltımı yapıyorum.yumurtada yiyorum çiğdemcim:)yanına zencefilli limonlu çay.evde kuşburnu kalmamış.herkese hayırlı günler diliyorum.bugün okulda nöbet var öğlen süt ve badem ile geçiştiricem zatenöpüldünüz

valla menü fikis mikkss ama nefffiss yaneee

evet canım nefis ve doyurucuydusersumum yaz geldi topik ıssızlaştı kıss,ne yapsak ki:26:biraz da burada sosyalleşelim arkadaşlar huuubakın burayı ihmal eden kaçamağın dibine vurur unutmayın

günaydın,

kaç gündür giremiyorum işler çok yoğunj pc başına geçmek ne mümkün

hafta sonu biraz kaçamaklı idi

dün sabah peynir ve cevizle kahvaltı öğlen taze fasulye ve cacaık

akşamda 2 adet küçük karnıyarık ayran ve salata yedim

şimdi de 1 yumurta + 1 salatalık+1 domates+2 dilim peynirle kahvaltım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…