- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
İyi akşamlar canım dinlen
Benim dha çoooookAma herkes diyete başlayınca der ya bi 5 kilo versem bile yeter
![]()
aynen de öyle benim de aslinda 6-7 vermem gerek ama iste bes versem yeter
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar canım dinlen
Benim dha çoooookAma herkes diyete başlayınca der ya bi 5 kilo versem bile yeter
![]()
![]()
aynen de öyle benim de aslinda 6-7 vermem gerek ama iste bes versem yeter![]()
aynen de öyle benim de aslinda 6-7 vermem gerek ama iste bes versem yeter![]()
ben geçen yaz fethiyedeki bi plajdan yazmıştım,ne günlerdi yaa..o kadar motiveydim ki o yaz sıcağında herkes dondurma kavun karpuz yerken ben 2 öğünle günü kapatır o cıssları hiç yemezdimTatile de gitsem her gün gelicem kızlar inşallahGerçekten burası adamı kendine getiriyor
Yani telden girsem bile mutlaka ama mutlaka bildirim yapmaya çalışıcam. Ben dövün gelmezsem tamam mı
![]()
haklısın canım herkesler bi yerlerde..sonra da ağlayarak geliyoruz topiğe
..huuu kızçelerrrr özlemimi beni duyun...topiğe çağrıııı
![]()
birdy şükür kavuşturana bacımbi özet geç bakalım napıyosun bilgilendir bizi
![]()
Özlemim Kartalım , nesılsın cancağızım ? Benim tarafta pek bişi yok aslında , bi garip yoğunluk oluşmuştu ama şimdi sakin...
regen canım senin boyun kaçtı..benim 1.76 lık bi kız kardeşim var 62 filan genelde..67 lere çıktı mı diyet yapar,ablasına çekmemişsen de 67 sin ya ondan sordum BMI in iyi aslında..
Oyyy anlıyorum ben senin yoğunluğunu , son dakkaya kadar sürer o...Ben hem evde hem dışarıda tembelleştim valla...Hayatımın en saçma-salak dönemini yaşıyorum.Tatil planımız yok valla hayatım.Kafamız karışık , öööle mal mal takılıyoruz karı-kocasakinlik iyidir canım yavaş yavaş...emekliliğin tadını çıkarben ise tatil mevsiminin yaklaşmasıyla yoğun bi tempoya girdim:111::111:işte ne kadar yoğunsam evde o kadar tembelleştim:106:yarının yemeğini yapmam lazımken geldim bilgisayarın başına oturdum..eşimin gömleklerini günlük ütüler oldum..yürüyüş de yapamıyorum...2 hafta sonra tatile çıkıcaz
var mı tatil planınız cicim
![]()
İyi akşamlar kısslar
aplam hoşgeldin şükür kavuşturana![]()
Yavlucum , aplasının güzeli , n'aber ceylanım ? Liste işi nasıl gitti , ben hiç alaka gösteremedim , kusuruma bakma![]()
İyiyim aplam sende iyisindir inşallahestafitifiti canuumm.liste işi iyi gitti becerebildim yani
![]()
Esas ben estafitüfitü , "becerebildim " ne demek , genel olarak başarılı bi hafta mıydı , çok kilolar verilmiş miydi , sen yine damganı vurdun mu , bu manada sordum hayatım![]()
Hehehe komik olmuş jiddenÖncelikle ben damgamı vuramadım onu belirteyim aplamgenel olarak kilo veren fazlaydı ama alanlar da vardı tabi.tek enteresan yanı aynı kalan yoktu
![]()
Ben iyiyim hayatım , sen nasılsın görüşmeyeli ?nassısınız kıslar geçmişi tamamen okuyamadım ara ara bakabilmiştim ama giremedim şimdi 1 saatliğine pc bende buradayım yani
![]()
ben geçen yaz fethiyedeki bi plajdan yazmıştım,ne günlerdi yaa..o kadar motiveydim ki o yaz sıcağında herkes dondurma kavun karpuz yerken ben 2 öğünle günü kapatır o cıssları hiç yemezdim
kıss çağrı mağrı yapma bu zamanda mazallah![]()