Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun

kıyamam buyur iç

kahvaltı faslı anca bitti civcivler olunca onlara cısss kendime klasik kahvaltı halende çay içiyorum

Sağolasın canımmmm

Afiyetler olsun

temem o zaman

ah kıyamam kuşum yollayayım hemen

sana da afiyet olsun cicimmm

Oh oh Bir sen yolladın bir Kardelen benimki sizinkinden çok oldu Öyle bir fıkra vardı dimi yumurta fıkrası

hadi gözünaydın artık yanında civcivlerin di mi şekerim..

ufak olan yanımda artık büyüğün daha zamanı var onu artık civcivlikden çıkarcam bu yaz evde olmayacak stajdı falan derken anca eylülde evde olacak

ufak civciv ne diyo cigdem ne güzel yere gidiyormuş hayırlı olsun dyor 1 sene eskişehirde okumuştu arada bende gideyim diyo

olsun canımm sağlık olsun iyi olsunlar da dağ ardında olsun der annem..

güzel yer olmaz mı..şanslı hatun

olsun canımm sağlık olsun iyi olsunlar da dağ ardında olsun der annem..

güzel yer olmaz mı..şanslı hatun

öyle canım zaten sağlık olsun alışkınız gurbete zaten biz bitirdik çok şükürde şimdi kızda bakalım ne çabuk büyüdüler anlamadım

bende pek severek içmiyorum kahve içecem ama cıss diye içmiyorum türk kahvesi yapsaydım keşke

alemsin ben deyince senin de mi iştahını kapadım pardon yaww sonra da kahve yaparsın cicim..valla cıs da olsa hocam kusura bakmasın arada şekersiz nasılsa diye latte falan içiyom..ee makineyi boşuna mı aldık naapiim..bol sütlüü

Son düzenleme:

ohhh afiyet olsun kahve manyağı idim 3 ayda 1 yada 2 sefer içtim alışkanlıkları değiştirmek biraz zor oluyor ama ne yapayım azıcık daha gitsin kilocuklarda o zaman içerim artık

ben çıkmak zorundayım pazara gideceğim ordanda anneme gideceğiz kızları özledim diyip duruyo iyi hafta sonları

evi taşımış resmen civciv yeme ya civcivimi

Özgür gezinenlerden mi seninki

23:

Ufak civcivi bana yolla orda özgür gezdiririm onu Selam söyle ufak civcive Beklerim Ananı da al gel diyorum ona

hihihihohoho

Afiyet olsun hocaya söylemeyiz kız duymaz o

Selam kısslar nasılsınız bakem
Benim dünüm ve bugünüm kaçamaklıydı
5 km yürüyüşümü yaptım ama...ona rağmen kendimi çok şiş hissediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…