Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canım yaaa,zor işler valla
yemekleri koyayım gelirim akşama civcivlerimi almaya gideceğim malum ortalık karışık gaz maz
Sağol canım benim ortalıkta hangi kutuya sıkıştırmam gerektiğimi bilemediğim kategorisiz eşyalar kaldı
Onun dışında bir de kaba eşyalar ona da gücüm yetmez zaten hafta tatili gelsin kocacık yapar
Aman canım dikkat et Civcivlerini yesinler Kolay gelsin canım
sağol canımaslında dün daha da - deydim ama bugün böyle gösterdi tartı
ben karataya başlayalı 2 yıl olacak nerdeyse.geçen hepsi gitmişti ama yürüyüşü bırakıp aburcubura da saldırınca bi kısmı geri geldi işte
aynen,gram da olsa verelim,almaktan daha iyidir dimi ama
canım senin kilon fazla değil,hatta ideal kilondasın nerdeyse.o yüzden az veriyosun.ama dedim ya almaktan iyidir.az olsun öz olsun
kilo verenler
makbule007=1,470
kardelen=1,383
ihya=1,014
leylak84=0,563
elifce82=0,458
regen=0,442
sea=0,327
filiztoprak=0,136
kilo alanlar
adigegupse=+0,144
habercice=+0,275
birdy=+0,446
sersum=+0,607
çiğdemklcsn=+0,787
nurudilara=+1,820
eline sağlık canımkilo verenler
makbule007=1,470
kardelen=1,383
ihya=1,014
leylak84=0,563
elifce82=0,458
regen=0,442
sea=0,327
filiztoprak=0,136
kilo alanlar
adigegupse=+0,144
habercice=+0,275
birdy=+0,446
sersum=+0,607
çiğdemklcsn=+0,787
nurudilara=+1,820
kilo verenler
makbule007=1,470
kardelen=1,383
ihya=1,014
leylak84=0,563
elifce82=0,458
regen=0,442
sea=0,327
filiztoprak=0,136
kilo alanlar
adigegupse=+0,144
habercice=+0,275
birdy=+0,446
sersum=+0,607
çiğdemklcsn=+0,787
nurudilara=+1,820
en kötüsü de hiçbir kategoriye giremeyen eşyalar zateninsan o kolilerin üzerine yazacak bi sıfat da bulamıyo işin kötüsü
kilo verenler
makbule007=1,470
kardelen=1,383
ihya=1,014
leylak84=0,563
elifce82=0,458
regen=0,442
sea=0,327
filiztoprak=0,136
kilo alanlar
adigegupse=+0,144
habercice=+0,275
birdy=+0,446
sersum=+0,607
çiğdemklcsn=+0,787
nurudilara=+1,820
eline saglik ciciiiimmmm, bu hafta sabit kalan olmamiiiiiiissss
makbuleeeeeeeee tebrikler sekerim birinci olmussunnnn darisi bi ara da benim basima
eline sağlık canım
başda makbuleyi sonrada kilo veren veremeyen arkadaşları kutlarım yaşasın karatayy
tşkler liste için :)
Ben IVIR ZIVIR yazdım Bide her kutunun üstüne kırılabilir yazdım. Eşim diyo ki incitmeyin yazsaydın
hoşgeldin
ilk sayfada ana kuralların hepsi yazıyor ve oradaki linkler de ayrıntılı bilgi veriyor canım..takıldığın yerlerde de bizler buradayız sorabilirsin tabiiki
mesela karatay menüsü linkine tıklarsan tüm yemek çeşitlerini görebilirsin..
Dün gece sabaha kadar acildeydik.kizim ve ben ishaliz ve kusuyoruz.berrak rota virusu olmus kafayi yicem((
Cocugu rota geçiren varmi? Hicbisey yiyemio sadece emio ama bulanti kusma yuzundn bende yiyemiyorm sut olmuy.cok zir durumdayim tavsiye bekliyorum
Dün gece sabaha kadar acildeydik.kizim ve ben ishaliz ve kusuyoruz.berrak rota virusu olmus kafayi yicem((
Cocugu rota geçiren varmi? Hicbisey yiyemio sadece emio ama bulanti kusma yuzundn bende yiyemiyorm sut olmuy.cok zir durumdayim tavsiye bekliyorum
kızlar ben bişey sorcam bende bugün başladım bu diyete ama halsizim ve açım akşam yemeği yememe rağmen bu ekmek yemediğimiz içinmi kaynaklanıyor sizde böylemiydiniz alışıyomu bünye (bu arada geçmiş olsun borayse büyük insan neysede çocukların hasta olması çok kötü yaa )
Bu diyete başladığımızda gerçekten ciddi bir baş ağrısı oluyor. Toksinler vucuttan atılırken baş ağrısı yapar. Artı su içiminizi fazlalaştırmalısınız. Sabahları kafa kütük gibi kalktığım çok olmuştu benim de ne zamanki o baş ağrılarım geçti diyete alıştım azıcık uykuyla bile dinç olarak kalkabildim vazgeçmeden devam edin göreceksiniz
:83::83::83::83:
kısımm her seferinde bana denk gelmesin bi zamett..hala bana yakınsın ..litfen ama litfen eskişehir civarlarında gümleValla iştahım yoktu canım hiç. Kocama kızdıydım ondan iştahım kaçtıydı Tartı martı hikaye bebişim regl öncesiyim davul gibiyim. Bi güm daha gelebilir ama bu sefer kim etkilenir bilemiyorum Geçen sefer sersuma denk gelmişti
ahhh o sıfatı olmayan eşyalar..çıldırtıyo beni deen kötüsü de hiçbir kategoriye giremeyen eşyalar zateninsan o kolilerin üzerine yazacak bi sıfat da bulamıyo işin kötüsü
canım o bende de var..ben de form çaylarla idare ediyom..daha tam degil kuzum yaa 63kg oldugum günleri bilirim bu hafta kollarim yüzüm felan inceldi, muhtemelen bugünkü tarti sonucundan da fazla verdim ama iste, ah bu sindirim bozuklugu ama bmi ye bakarsin dogru ortalardayim simdi... hem yavas vermek biraz moral bozsa da daha iyi degil mi, hizli kilo verdim kac kere ayni hizla geri geldiler.. bu sefer saglam vericiiiiz ve geri gelmiiicekler