Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:71
bu hafta kilo:70,6
fark:-400 gr
yüzde:%0,563
toplam fark:20,9

gram gram da olsak gitcek bu kilolar

teşekkür ederim canııımevet zaten çoğu kişi bildirim yapmadı daha.14 e kadar herkes yapmış olur sanırım

evet canim yapilir daha, bakalim bugünün birincisi kim olcak hic birinci olamadim yaaa, bundan sonra da olamam galiba, cünkü yavas veriyorum

maşallahın var canım ne kadar zamanda verdin kiloları

kahvaltımı ettim çay içiyorum sabah yürüyemedim akşamki leslieden sonra

sağol canımaslında dün daha da - deydim ama bugün böyle gösterdi tartı
ben karataya başlayalı 2 yıl olacak nerdeyse.geçen hepsi gitmişti ama yürüyüşü bırakıp aburcubura da saldırınca bi kısmı geri geldi işte

gram gram da olsak gitcek bu kilolar

evet canim yapilir daha, bakalim bugünün birincisi kim olcak hic birinci olamadim yaaa, bundan sonra da olamam galiba, cünkü yavas veriyorum

aynen,gram da olsa verelim,almaktan daha iyidir dimi ama
canım senin kilon fazla değil,hatta ideal kilondasın nerdeyse.o yüzden az veriyosun.ama dedim ya almaktan iyidir.az olsun öz olsun

bildirim
habercice
baslangic kilo 87
gecen hafta 72,6
bu hafta 72.8
arti 200
arti olunca yuzde nasil hesaplaniyor bilmiyorum onun icin hesaplayamadim.Kusura bakma leylakim sen yaparsin artik, kolay gelsin.
OHH iyi oldu bana okadar cok tatli yedimki az bile arti cikti

Kizlar ne oldu bana bilmiyorum surekli kacamak yapiyorum. yapinca uzuluyorum ama kendimi kontrol edemiyorum, Bu artinin ustune bile kizimi beslerken birkac parca nutelleli ekmek yedim, bu arada benim reglmin ikinci gunu ama artinin bunla igisi yok. sirf pis bogazligimdan.
kendimi dovmek istiyorum.
neyse dun aksam yediklerim
taze fasulye
firinda kabak ve biber kizartma
ayran
salatalik
150 gr kadar helva
bir parca cikolata

bu sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
8 zeytin
birkac parca nutellali ekmek

sabah pek bişey yiyemedim,sadece birkaç tane sarma ve 2 tane de hurma(çok kafiyeli oldu sarma ve hurma)
kahvaltıdan önce de 6 km yürüdüm

sağol canım
o kaa tatlıya göre hem de reglyken yine az çıkmışsın canımama bundan sonra kaçamak yapma olur mu

günaydın kızlar,leylakım liste sendeymiş kolay gelsin tatlım

ayrıca güzel haberlerini okudum inan çok mutlu oldum,daha güzellerini de duyacağız inşallah
ben izinli olduğumdan tartılmadım bugün ama şişliğim büyük ölçüde indi...hemen her akşam yürüyüş yapıyorum akşam yediden sonra birşey yemiyorum...
dünkü menüm şöyleydi
kahvaltı 08.30;2 yumurta,2 kk tuzsuz peynir,12 zeytin,1 domates,1 biber,2 taze kayısı,
öğle 14.00;175 gram karışık kuruyemiş,200 ml günlük süt
akşam 18.00;1 kase yoğurt,içine birkaç kuru kayısı
gece 50 dakika yürüyüş

kolay gelsin kızlar..

Kızlar hepinize merhaba ,
Herkesin (-) de olduğu birgün diliyor ve durumumu açıklıyorum :

rumuz:Birdy
başlangıç tarihi:---
başlangıç kilo:43
geçen haftaki kilo:44.8
bu haftaki kilo: 45
haftalık yüzde: +% 0.2
fark: +0.2 kg
toplam fark: +2 kg
boy:1.50
beden : 34
spor: maalesef

Kızlar o kadar çok yedim ki haddi-hesabı yok . Özellikle de tatlı ve hamurişi gırla gitti valla :18::18::18:
Leylakım Aplasının güzeli kolay gelsin tatlım....

sağol canım benim,amin inşallah

canım aplam teşekkür ederim

Çiğdooş bu ne kadar az yemek bööle :26: yarınki tartı içinmi tüm bu işkenceler

Nasıl dayanıyorsun inanamıyorum sana :26:

Valla iştahım yoktu canım hiç. Kocama kızdıydım ondan iştahım kaçtıydı Tartı martı hikaye bebişim regl öncesiyim davul gibiyim. Bi güm daha gelebilir ama bu sefer kim etkilenir bilemiyorum Geçen sefer sersuma denk gelmişti

bildiriminiz bekleniyor hanııım

bildiriminiz bekleniyor hanııım

Kilo Bildirimi

rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:63.5
bu hafta kilo:64
fark: +500 gr
yüzde: ++ % 0.78
toplam fark:-- 8.5 kg
beden: 36-38-40
spor: Squat + 1 gün dışarda 50 dakika yürüyüş
boy:1.70

Vücut Ölçüleri

Göğüs: 86
Bel:67 Şişşşmiişşş
Kalça: 97
Bacak: 57

Leylakım - çıkamadım bi türlü yav. Regl öncesi hafta Bu arada Wc de yok
Kusura bakma geç kaldım çünkü hızlandırdım işlerimi. Malum taşınma iş ve işlemleri

ne kusuru canım benim şaka yaptım daha bildirim yapmayan arkadaşlar var,bekliyorum zaten

papadiya
ficans
iğneoyası
melexin
kaneel
teremm
borayse
molar
efsanur
nerdesiniz arkadaşlarım:44::44:

ne kusuru canım benim şaka yaptım daha bildirim yapmayan arkadaşlar var,bekliyorum zaten

Biliyom da olsun bekletmeyi sevmem normalde valla bugun çok geç kalktım dün baya geç yattığım için.Bu ara hiç ama hiç erken yatamadım. Leptinim de çalışmıyor haliyle. Ne kadar işim olsa da dikkt etmeye çalışıyorum. 8 gün sonra Attaaaa

gümmmleyecekmişsin ya muzurluğum üstümde bugün

Kız ben gümleyince depremler oluyo tüpler patlıyo

Valla muzurluğuna ihtiyacım var Dakıl baaa

kolay gelsin canım yaaa,zor işler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…