Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin canım..bizler iyiyiz..özellikle leylak çok şükür:52::52::23::23:(kendi der ama ben de duramadım:9::9:)

sen de iyisindir umarım..:16::16:

Sağol muhtarım bende çok çok az kaçamakla atlattığım ve kazasız belasız bi gün geçirdiğim için iyiyim, fakat regl denmidir nedir kaç gündür yatınca uyuyamıyorum sabahları zor kalkıyorum iştahımda inişli çıkışlıydı neyseki bugün normaldi :23: regl bittikten sonraki kilomu merak ediyorum herkes gibi :23:

İyi akşamlar kızlar kocişle biraz yürüdük üstünede leslie ile 5 mil yaptım şimdide çay içiyorum

Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube baya zorlandım ama:8::8::8::8::8:

Helal olsun sana valla yürüyüp üstünede lesli :nazar: :nazar: maşallah :46:

şu sıralar hiç yürüyemediğim gibi evde de iş yapmadım valla du bakalı nolcek :31:

:46::46::46:valla ben yapamam doğrusu tebrik:nazar::nazar:

Aynen jon vaynen :9:

teşekkür yarın yerimden kalkarsam çok iyi :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

buyrun çaylar:7::7::7::7::7::7::7::7:

Kalkarsın sen canım :16: ellerine sağlık afiyet olsun :7: :7:

tutma kıss nolcek:52::52::52:

Dimi güzel haber olsunda kimse kendini ve kimseyi tutamasın :54:

canlarım ben kaçıyom.:10::10:.öpüyom sizlerii:54::54:..yarın tartı süper olsun inşallah...:52::52::52:

Sağol muhtarım bende çok çok az kaçamakla atlattığım ve kazasız belasız bi gün geçirdiğim için iyiyim, fakat regl denmidir nedir kaç gündür yatınca uyuyamıyorum sabahları zor kalkıyorum iştahımda inişli çıkışlıydı neyseki bugün normaldi :23: regl bittikten sonraki kilomu merak ediyorum herkes gibi :23:

Helal olsun sana valla yürüyüp üstünede lesli :nazar: :nazar: maşallah :46:

şu sıralar hiç yürüyemediğim gibi evde de iş yapmadım valla du bakalı nolcek :31:

Aynen jon vaynen :9:

Kalkarsın sen canım :16: ellerine sağlık afiyet olsun :7: :7:

Dimi güzel haber olsunda kimse kendini ve kimseyi tutamasın :54:

son ses müziği acacam yan ve alttakıleri bastıracagım bu yeni nesil nasıl anlamıyorum ya biri 4 digeri daha 1 sene olmamış evleneni ama her gün kavga gürültü rabbim çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın:36::36::36::36::36::36:

abowwww parmak çok fena:35::35::35::30::30::30::60::60::60:

Seni gidi zıpır senii lafı nasıda başka tarafa çekiyo Çiğdemin parmağından bahsediyos kısıım yemezleer :23:

aslında ben de daha detay bekliyodum.herşey çok çok iyi,hiçbir sorunu yok deyince ikna oldum.bugün tam da yumurtlama günümde olduğum için daha net bi fikir sahibi oldu sanırsam:27::27:
yine söylüyorum senin yazdıkların olmasa hala cesaret edemezdim ve kendimi yer bitirirdim...tekrardan çok çok teşekkür ederim aklımı başıma getirdiğin için:16::16:

amin inşallah canım:16::16:sırf o parmağı yememek için sizi strese sokmam söz
:27::27::1::1:

ha şunu baştan diyeydim tabiki yumurtlama zamanınsa ve gördüyse başka bişeye gerek duymamış inan çok sevinçliyim hala :16:

Aklın başından gider gibi olunca sen baa haber ver o konudaki sertliğim gibisi yoktur :23:

nneden sustunuz kızlar :26::26::27::27::27::27:

Susmak mı ne mümkün yazmakla meşgulüs canikom :16:

ha şunu baştan diyeydim tabiki yumurtlama zamanınsa ve gördüyse başka bişeye gerek duymamış inan çok sevinçliyim hala :16:

Aklın başından gider gibi olunca sen baa haber ver o konudaki sertliğim gibisi yoktur :23:

hatta yarın için çatlatma iğnesi ve progestan verdi garanti olsun diye.hazır bugünü yakalamışken dedi:1::1:
:30::30::23::23::27::27:

canlarım ben kaçıyom.:10::10:.öpüyom sizlerii:54::54:..yarın tartı süper olsun inşallah...:52::52::52:

Leptin kaçmasın dimii :31: tatlı rüyalar bol leptinler ben anca cumartesi girebilcem şimdiden söliim mıhtarım :54:

son ses müziği acacam yan ve alttakıleri bastıracagım bu yeni nesil nasıl anlamıyorum ya biri 4 digeri daha 1 sene olmamış evleneni ama her gün kavga gürültü rabbim çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın:36::36::36::36::36::36:

Amin canım amin, müziği açtın diye kendilerine nispet zannedip bela olmaslarmı :26: :31:

bende kaçtım kızlar iyi geceler bol leptinler leylakım daha iyi haberlerinide alırız canım inşallah

terlikle vuruyorum susuyorlar çokmu fenayım neyim :9::9::9::9::9::9::9::9:

bende kaçtım kızlar iyi geceler bol leptinler leylakım daha iyi haberlerinide alırız canım inşallah

terlikle vuruyorum susuyorlar çokmu fenayım neyim :9::9::9::9::9::9::9::9:

İyi geceler canım bu kadar sporun üstüne deliksiz bi uyku çekersiniz şimdi :16: bol leptinler

Terlikle susuyolarsa bu iyiye işaretkorkcak bişi yokmuş yani :1: :1:

Dün

12:00 Kahvaltı

2 yumurta + peynirden omlet
5 zeytin
2 domates

19:30 Akşam

2 kaşık helva :47:

Bugun

12:00 Kahvaltı

Menemen (3 küçük domates,1 orta boy soğan,2 yumurta )

2 kaşık yoğurt + 1 kaşık haşlanmış bugday + 2 çay kaşığı keten tohumu

18:00 Akşam

2 kaşık helva
2 kaşık yoğurt + 2 çay kaşığı keten tohumu

:37:

Çiğdooş bu ne kadar az yemek bööle :26: yarınki tartı içinmi tüm bu işkenceler :23:

Nasıl dayanıyorsun inanamıyorum sana :26:

selam kızlar öğlen koca bir tabak taze fasülye ve 1 kase yoğurdu hüplettim:))
akşam arkadaşımın kızının 40 mevlidi vardı orada 1 pide ayran ve 1 tulumba yedim.pide incecikti,küçüktü,lahmacun yerine saydım.tek kaçamağım 1 tulumba oldu.eve gelince 1avuyç badem yedim.acıkmıyım akşama diye.şimdi çayımı içiyom.ak koyun kara koyun yarın belli olur:))

Merak etme canım bi lokma ile bişey olmaz ama tuzlu bişey olsaydı su tuttuğu için daha fazla çıkardın :34:

5 dk bekleyemedim :1: o zaman dr dediğini yap sonuçta bir kaç ilacın zararı yoktur ama bence stres en önemli şey kafan cidden çok rahat ve boş olmalı :34:

bi sorun olmadığını duydum ya artık hayatta stres yapmam:20::20:
ama şimdi kafam karışmadı değil:44::44:hormon falan dedin ya yanlış bişey mi yapıyorum acaba:44::44:

bi sorun olmadığını duydum ya artık hayatta stres yapmam:20::20:
ama şimdi kafam karışmadı değil:44::44:hormon falan dedin ya yanlış bişey mi yapıyorum acaba:44::44:

yok canım yanlış değil de erken bi uygulama gibi geldi bana en azından tahlil (iltihap falan varmı diye) yada eşininkinden de emin olup öyle vermeliydi diye düşünüyorum için rahat olsun yanlış bişey yok

yok canım yanlış değil de erken bi uygulama gibi geldi bana en azından tahlil (iltihap falan varmı diye) yada eşininkinden de emin olup öyle vermeliydi diye düşünüyorum için rahat olsun yanlış bişey yok

o zaman 1 yıldır olmadı dediğim için ve de tam gününü yakaladığımız için verdi galiba:34:oh tamam,yanlış bişey yapıp da hormonal dengemi bozmak istemem:34:

Back