Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol canım benim

Çeldiriciler çok fazla ya karşımda, bunla kalır inşallah

Sağol canım çabuk geçer inşallah
Geçmiş olsun canım

Bende cozutmuştum ama bugün daha iyiyim çok çok az kaçamakla günü kurtardım cumartesi sabahını iple çekiyorum
Sende sakın yeme artık

canııııım hoşgeldin,hemen özeline baaaakkk

Hemen bakıyorum

iyi akşamlar kıslar pc yi anca alabildim geçmişi okumadım daha ne var ne yok Leylakcım özellikle senden naber ? umarım herkes iyidir keyifler yerindedir

hoşgeldin canım..bizler iyiyiz..özellikle leylak çok şükür(kendi der ama ben de duramadım)

sen de iyisindir umarım..

haberler iyi canım,özelinde herşeyi yazdım

Ayy resmen tüylerim diken diken oldu okurken nefes alamadım o dereceydi yani inan çok ama çok mutlu oldum acıkcası dr un bu kadar kısa sürede cevap verceklerini beklemiyodum hayırlısıyla en kısa zamanda daha güzel haberlerini alırız canım

Bidaha strese sokma bizi yoksa vede parmak yersin ona göre

abowwww parmak çok fena

aslında ben de daha detay bekliyodum.herşey çok çok iyi,hiçbir sorunu yok deyince ikna oldum.bugün tam da yumurtlama günümde olduğum için daha net bi fikir sahibi oldu sanırsam
yine söylüyorum senin yazdıkların olmasa hala cesaret edemezdim ve kendimi yer bitirirdim...tekrardan çok çok teşekkür ederim aklımı başıma getirdiğin için

amin inşallah canımsırf o parmağı yememek için sizi strese sokmam söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…