Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol canım benim:16:

Çeldiriciler çok fazla ya karşımda, bunla kalır inşallah:27:

Sağol canım çabuk geçer inşallah:16:
Geçmiş olsun canım :16:

Bende cozutmuştum ama bugün daha iyiyim çok çok az kaçamakla günü kurtardım cumartesi sabahını iple çekiyorum :ssz:
Sende sakın yeme artık :16:

canııııım hoşgeldin,hemen özeline baaaakkk:52::52::52:

Hemen bakıyorum :54:

:3: iyi akşamlar kıslar pc yi anca alabildim geçmişi okumadım daha ne var ne yok Leylakcım özellikle senden naber ? umarım herkes iyidir keyifler yerindedir:54:

hoşgeldin canım..bizler iyiyiz..özellikle leylak çok şükür:52::52::23::23:(kendi der ama ben de duramadım:9::9:)

sen de iyisindir umarım..:16::16:

haberler iyi canım,özelinde herşeyi yazdım:52::52:

Ayy resmen tüylerim diken diken oldu okurken nefes alamadım o dereceydi yani inan çok ama çok mutlu oldum acıkcası dr un bu kadar kısa sürede cevap verceklerini beklemiyodum hayırlısıyla en kısa zamanda daha güzel haberlerini alırız canım :54:

Bidaha strese sokma bizi :20: yoksa :22: vede parmak yersin ona göre :23:

Ayy resmen tüylerim diken diken oldu okurken nefes alamadım o dereceydi yani inan çok ama çok mutlu oldum acıkcası dr un bu kadar kısa sürede cevap verceklerini beklemiyodum hayırlısıyla en kısa zamanda daha güzel haberlerini alırız canım :54:

abowwww parmak çok fena:35::35::35::30::30::30::60::60::60:

aslında ben de daha detay bekliyodum.herşey çok çok iyi,hiçbir sorunu yok deyince ikna oldum.bugün tam da yumurtlama günümde olduğum için daha net bi fikir sahibi oldu sanırsam:27::27:
yine söylüyorum senin yazdıkların olmasa hala cesaret edemezdim ve kendimi yer bitirirdim...tekrardan çok çok teşekkür ederim aklımı başıma getirdiğin için:16::16:

amin inşallah canım:16::16:sırf o parmağı yememek için sizi strese sokmam söz
:27::27::1::1:

Back